Turelio
Aktivan član
- Poruka
- 1.185
SRECNU SRPSKU NOVU GODINU ZELIM SVIM CLANOVIM FORUMA...
SVE NAJLEPSE U NJOJ :wink:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
hehe a ustala si pre 15 minuta...wild_child:sretjna sretjna...........idem nazad u krevet![]()
lord_tana:SRECNU SRPSKU NOVU GODINU ZELIM SVIM CLANOVIM FORUMA...
sofffy:Sretna Nova!! E vako... ja oko 8 otisla kod drugarice gledali neke filmice,zezali se,plesali,glupirali se...onda znaci bukvalno u 5 do 12 smo potrchale pjevajuci i vristeci do centra(normalno ti pjeske treba 10 minuta) i hop,pa hop... i taman se cuje prvi takt trubaca i prvi vatromet ispalili..kad mi dotrchavamo na trgu...izljubile smo se i izgrlile... jedna od drugarica povela kolo...covjece,uhvatilo se stotinjak ljudi... (ja sam htjela,al ne znam
ooooppppsssss: ) vatromet bio duzi i lijepsi nego za medjunarodnu... kad ono kad ono kad ono... jedna osoba me uhvati za ruku i prije nego sto sam se snasla..opali zvaku ili malo pristojnije- poljubi i ostavi me bez daha bukvalno... ja otvorih oci kad moj Kiki...
poslije smo otisle u kafic neki i ja (good girl) sam narucila Colu sa bruuuka leda a ove ludache su se kretennisale s nekim tekilama i vodkama... (probala sam tekilu-malo me omamilo...)
ma super nam je bilo...dosla sam oko 4-5...![]()
Master_Chief:hehe a ustala si pre 15 minuta...![]()