Srecna Srpska Nova godina!

srpska-ng.jpg

Срећна 2017!

:veseljaci::ponoc::vatromet::vatromet::vatromet:

Народе српски, православни и сви остали који обележавате овај датум за почетак нове године, срећна вам 2017.година!
Нека то буде година када ће у свету доћи до промене свести и ничим изазване представе о нама као о злочиначком, у свему негативном и непожељном народу. Нека се представа о нашој култури, традицији, обичајима, вери, образовању и друштвеном животу уопште, обоји лепшим, светлијим бојама и чују се гласови ведрији, милији, уху умилнији. Хиљадугодишње наше постојање и опстојање и историја то заслужују. Много ће то зависити и од нас самих али неупоредиво више од других којим смо се некад мање, а некад више, нашли на путу, који су нас газили и уништавали, а опет о нама стварали такву негативну слику.
А оно што ми можмо пружа нам се и ускоро. Предстоје избори и желим да изаберете најбоље који ће пслужити просперитету нашег народа и државе. То је онои што ми можемо учини за себе.

Želim vam svima srećnu novu godinu mada je već počela ali nema veze kad moji sunarodnici srpski pravoslavci žive u paralelnom univerzumu uf pardon u srpsko-pravoslavnom paralelnom univerzumu.

I samo da obavestim slavljenike da je danas 1.januar a ne 14.januar , čisto da skrenete sa pravoslavnog puta i odete u zle katolike.

Legenda voli zene, ne voli pravopis :lol:

Да, ја волим да пишемо уснама, миловањем, телима у кревету... Ја сам само скроман. :heart::cmok::vatromet::orkestar:

- - - - - - - - - -

ti ne mrzis zene, to je bilo upuceno postavljacu..?:zstidljivko:

Тако је душо, љубим те у те предивне окице...:cmok::heart::veseljaci:

Back