Simo Dubajić
Ističe se
- Poruka
- 2.747
Kožnjak mi je bio prva liga što jest jest.
Samo nisam imo kačket.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kožnjak mi je bio prva liga što jest jest.
vi bosnjaci ste danas ispali veci komunisti i partizani od save kovacevicaKako nije? Kojih prostora je istorija?
Samo siptari![]()
Samo nisam imo kačket.
Pa što Srbi čekaju?Opet Hrvati pokušavaju da nam uguraju druga Titu. Slobodno ga slavite u vašoj domovini.
Pa što Srbi čekaju?
Neka razmontiraju Kuću cvijeća i prebace ga meni u vrt, stoput sam napisao.
Puno Srbi zuje, a malo meda daju.
Sretan Dan mladosti svima nama koji slavimo.
U zdravlju ga proveli.
Sta kaze Sapic jel izmesta kucu cveca?
Želiš da ti se @2ličan ,@XXXyyyXXX , @Harvat i @MOST6 motaju oko vrta ?Pa što Srbi čekaju?
Oslobodi ne zavedi, još da mi nekakav suzavac bace, ili me poprskaju sprejom za medvjede i preko živice dobace: "Eto tako, sad si dobija svoje!"
Vidim da mnogi kukaju na Goli Otok. To je bio sportsko rekreacijski centar za zločeste.
Pogledajte prilog 1732872
Pa što Srbi čekaju?
За злочесте попут злочинца Капичића. Њима је то био спортско-рекреацијски центар за малтретирање и убијање људи.Vidim da mnogi kukaju na Goli Otok. To je bio sportsko rekreacijski centar za zločeste.
Pogledajte prilog 1732872
Na žalost nije, zato što je glupa i tuđmanistička.Jel država Hrvatska ikada tražila da im se vrati drug Tita?
Nose jugoslavenske zastave i kape
Na žalost nije, zato što je glupa i tuđmanistička.
Moj vrt je dan i noć za Najvećeg Sina otvoren.A jel može da se upakuje i pošalje a da i ne tražite?
Moj vrt je dan i noć za Najvećeg Sina otvoren.
![]()
![]()
Vrijeme je da ga se pošalje u lijepu njihovu odakle je i došo.A jel može da se upakuje i pošalje a da i ne tražite?
Ако би доживели. Многи нису преживели, нажалост.Tamo su izgrađeni apartmani za nestašnu omladinu. Bili su preodgajani kako bi doživjeli katarzu i prosvjetljenje.
Slažem se, meni u vrt.Vrijeme je da ga se pošalje u lijepu njihovu odakle je i došo.