Srećan ti rođendan Republiko Srpska!!!

Znači, po ovoj tvojoj mapi, ja bih morao da se selim sa mesta gde moja porodica generacijama živi? Ili da živim u tuđoj zemlji? Ono što ti zapravo predlažeš je novo etničko čišćenje da bi se kompenzovalo neko ranije, jer bi se i Srbi i Bošnjaci i Hrvati našli u tuđim zemljama...

Moja je krivica što se svaki put zakačim s tobom znajući da nema svrhe.

Nije čitav narod I JA NE OPTUŽUJEM BOSANSKE SRBE! Ja optužujem Republiku Srpsku koja obitava na teritorijama koje je ista ta Republika Srpska očistila od muslimana i Hrvata.
Narod je izabrao vlast Republike Srpske, a ta Republika Srpska je činila zločine, PA OPET NE KAŽEM DA SU KRIVI BOSANSKI SRBI.

Možete da se otcepite, ali isključivu ako se RS javno pokaje i ako istupite teritorije koje su pre rata bile muslimanske ili hrvatske.

Skoro svi faktori koji su osnovali Republiku Srpsku nalaze se u Hagu! Ta činjenica dovoljno govori.

Evo gde biste imali moralno pravo na otcepljenje:

1. Semberija i Istocna Hercegovina da se pripoji Srbiji
2. Zapadna Bosna bi mogla da se pripoji Srbiji (iako nije kopneno vezana za Srbiju) ili da to postane nezavisna država po imenu Zapadna Srbija sa glavnim gradom u Banjaluci.

14l7mti.jpg
ebes li ti jos nesto osim nas ovde po forumu sa tim mapama i debilnim projekcijama ?

NDHzija je razbijena, nema je više, uništena je od svojih građana (i Srba i Hrvata).

Gdje čestitkaz:lol:

Nego čim nam vi budete primjer pa ukinete Hrvatsku,Istru vratite Italijanima od kojih ste je oteli,Zadar vratite Italiji,izvinite se za genocid i protjerivanje Italijana i Srba.Pa nam možda budete primjer u svijetlu budućnost. Dobro ste krenuli sa ukidanjem HRHB ali nije dovoljno samoukinite se pa da pričamo.

Poslednja izmena:
Znači, po ovoj tvojoj mapi, ja bih morao da se selim sa mesta gde moja porodica generacijama živi?
Ti si već otišao u Austriju.
Ne bi trebali da se selite iz Bosne.

Ili da živim u tuđoj zemlji?
Ti već živiš u tuđoj zemlji, Austriji. Ta eventualna "bošnjačka" Bosna bi bila i tvoja država, to bi bila država svih njenih građana, baš kao što bi bila i Srbija (bila je pre koštuničinog ustava).
Kao što je Crna Gora zemlja Srba u Crnog Gori (jer su oni autohtoni), tako bi i Bosna bila i Srpska zemlja, baš kao što je Subotica i mađarska (jer tamo žive autohtoni Mađari).

Ono što ti zapravo predlažeš je novo etničko čišćenje
Ne. Ja sam za celovitu BIH. Ja sam samo dao predlog kako bi trebalo da bude sad, i kako je trebalo da bude 1992, pošto vi hoćete da se delite.
jer bi se i Srbi i Bošnjaci i Hrvati našli u tuđim zemljama...
Ovo sam već rekao da ne.
Moja je krivica što se svaki put zakačim s tobom znajući da nema svrhe.
Znam da nema svrhe, jer nemaš argumente.

Suma sumarum,

ti kažeš da bi se ovde svi našli u "tuđim" državama. A šta je RS nego tuđi entitet? I Bošnjaci i Hrvati žele da se on ukine, dva konstitutivna naroda žele ukidanje RS.

Bosanski Srbi smatraju da je BIH nametnuta tvorevina, smatraju je tuđom zemljom.
Po tvojoj logici, oni bi svi otišli u Srbiju. Po tvojoj logici bi RS trebala da se ukine i uvede unitarna BIH z:plez:.

RS nema moralno pravo na Posavinu i veći deo Podrinja, jer je tu bilo etničkog čišćenja. I stvarno ne znam odakle vam ideja da to treba da uđe u sastav RS. To je kao kad bi Rumuni proterali Srbe iz Pančeva i osnovali u Pančevu Republiku Rumunsku.

Moja mapa je samo jedan predlog, kojeg bi naravno trebalo korigovati, ali bi otprilike to bilo to.

Bošnjaci bi na ovakvu podelu pristali, jer oni sad realno jedva kontrolišu trećinu BIH. Hrvatima je dovoljno daj šta daš, samo da dobiju Mostar i da se RS smanji. Srbima bi se ostvarila želja da ne žive u BIH. Cazinskoj Krajini (Bihać i okolina) bi Srbi mogli da daju najveći stepen autonomije.

Jok bre brate, eno je ziva i zdrava.

Mogu li da te podsetim:

28. Jun 1990, usvojeni amandmani na Ustav Hrvatske, kojim Srbi vise nisu bili konstitutivni narod u Hrvatskoj

Slobodan Milošević je ukinuo Kosovu ingerencije federalne jedinice i konstitutivne jedinice Jugoslavije, nelegalnim metodama. Samo su građani Kosova mogli referendumom da ukinu ili smanje sebi autonomiju.

Ako Srbi u RH imaju pravo na otcepljenje, a nemaju, onda to pravo ima i Kosovo i Metohija.

Slobodan Milošević je ukinuo Kosovu ingerencije federalne jedinice i konstitutivne jedinice Jugoslavije, nelegalnim metodama. Samo su građani Kosova mogli referendumom da ukinu ili smanje sebi autonomiju.

Ako Srbi u RH imaju pravo na otcepljenje, a nemaju, onda to pravo ima i Kosovo i Metohija.

..i Vojvodina..i serijem..i bačka..i baranja..i istra..i slavonija..i mačva..svi ima da se cepamo...z:poz:z:poz:

Dokazao sam na ovom forumu, lepo sam ti napisao.
Pogledaj temu Republika Srpska, na ovom forumu, koju je postavio freak tb clan.
Pogledaj i onaj link koji sam ti dao, ako zelis da vidis jos fakata.
Ja ti nisam kriv što ne želiš da sagledaš činjenice i što imaš kompleks plemenske solidarnosti, pa makar neko iz plemena počinio zlo. Nemoj zabadati glavu u pesak, primetio sam da to radiš.

citam tvoje postove, a nisam primetio "razliku" u nick-u i mislim se jel to onaj vlasnik popio neko nedozvoljeno "pice", ili ja sanjam...

...:hahaha::hahaha:..samo tako nastavi...tako ces opet navuci ..sankcije..Srbiji.na vrat..ujedinjenja..nema...promijenje granica ...nema...sjeti se ne tako davne proslosti..Srbija se igrala ..krojaca....granica..pa kako je prosla..budite sretni..da ovako ostane..i ne čačkajte..mečku pod plečku..Bosanac...budi sretan...sto zivis u miru...

а зашто си ти толики јадник?
менталчино z:plez:

Све најбоље за републику српску z:dm5:

Back