manje_zlo
Veoma poznat
- Poruka
- 12.254
Прекодринској браћи желим да не дочекају другу деценију ван граница остатка српског народа.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Република Српска живи и дан данас иако су многи мислили да ће брзо да пропадне.
А уједињење са Србијом је све ближе,само да се још неке ствари сложе.
Мало стрпљења и бићемо у једној држави.: ukras5:
Srećan rođendan mojoj Republici.
RS je nastala na genocidu, to je veštačka tvorevina.
..slike su stvarno...lijepe..samo fale ovce..
Докажи то!
Dokazao sam na temi o Republici Srpskoj, koju je postavio freak tb clan.
Докажи овде,
ја не посећујем те *рватске форуме!
Delirium, ti si dokazao da je Srpska genocidna tvorevina onoliko koliko je dokazano postojanje čudovišta u Loch Nessu.
Ja JESAM dokazao. Tvoja je stvar što ti nećeš da prihvatiš činjenice. Neki ljudi i dalje ne prihvataju da je Zemlja okrugla, nego je ravna ploča, kao što ti nećeš da prihvatiš da je RS nastala na teritorijama na kojima su "srpske" snage počinile etničko čišćenje i genocid.
Sama činjenica da je genocid u Srebrenici priznat kao genocid od strane Srbije čak i od strane RS-a, a o međunarodnom sudu i da ne pričam, govori sve.
Sama činjenica da NEMA Hrvata i muslimana u Posavini i Podrinju, granatiranju Sarajeva, sve govori.
Međunarodni sud, UN, crveni krst, i mnoge druge organizacije su dokazali da je RS nastojala da izbriše muslimane i Hrvate iz BIH. Pročitaj sve presude u Hagu i sve će ti biti jasno.
Stvarno je strašno što gurate glavu u pesak umesto da priznate da je VRS počinila granatiranje Sarajeva, proterivanja i genocid. Samo tako RS može da bude legalna u moralnom smislu.
Nije čitav narod I JA NE OPTUŽUJEM BOSANSKE SRBE! Ja optužujem Republiku Srpsku koja obitava na teritorijama koje je ista ta Republika Srpska očistila od muslimana i Hrvata.Srebrenica jeste bila genocid, ali taj genocid nije počinio jedan čitav narod.
RS je nastala na genocidu, to je veštačka tvorevina.
A NDHazija ?