Srećan ti rođendan Republiko Srpska!!!

Лепа ли си Републико Српска...

sutjeska5.jpg

lazinmlin1v.jpg

Срећна буди са својим народом!!!

Република Српска живи и дан данас иако су многи мислили да ће брзо да пропадне.
А уједињење са Србијом је све ближе,само да се још неке ствари сложе.
Мало стрпљења и бићемо у једној држави.:
z:dm4:

Prilozi

• Грб Српског народа.jpg
    Грб Српског народа.jpg
    45,5 KB · Pregleda: 1
  • DSC01094.jpg
    DSC01094.jpg
    38,9 KB · Pregleda: 1
Poslednja izmena:
Република Српска живи и дан данас иако су многи мислили да ће брзо да пропадне.
А уједињење са Србијом је све ближе,само да се још неке ствари сложе.
Мало стрпљења и бићемо у једној држави.:
ukras5:

...:hahaha::hahaha:..samo tako nastavi...tako ces opet navuci ..sankcije..Srbiji.na vrat..ujedinjenja..nema...promijenje granica ...nema...sjeti se ne tako davne proslosti..Srbija se igrala ..krojaca....granica..pa kako je prosla..budite sretni..da ovako ostane..i ne čačkajte..mečku pod plečku..Bosanac...budi sretan...sto zivis u miru...

Незнам ко си али да знаш ми немамо шта да изгубимо.Нама горе неможе да буде знајући шта смо све преживели.Само да знаш неке ствари се немогу зауставити као што ни Србија није могла зауставити распад Југославије.А што се тиче санкција од тога нема ништа немој да се бринеш у демократији се смије свашата рећи.Само да знаш биће на овим просторима још бурних догађаја и то мођда ускоро,немислим на рат од тога нема ништа никоме то не одговара.Неке ствари ми овде знамо унапред.Поздрав.

http://www.rts.rs/page/sport/sr/story/36/Fudbal/37510/Subotić:+Poslušao+sam+srce.html

četvrtak, 08. jan 2009, 14:47 -> 15:57
Subotić: Poslušao sam srce

Štoper Borusije iz Dortmunda Neven Subotić rekao je da je poslušao srce kada je donosio odluku da ubuduće nastupa za fudbalsku reprezentaciju Srbije.

"Svi u porodici su mi Srbi, a i ja sam, u srcu, Srbin. Vrlo sam srećan što sam ovde i siguran sam da sam doneo pravu odluku", kazao je 20-godišnji Subotić na solidnom srpskom jeziku na konferenciji za novinare u Fudbalskom savezu Srbije.

Subotić je rođen u Banja Luci, ali su se njegovi roditelji zbog rata u Bosni i Hercegovini ubrzo preselili u Nemačku, a kasnije, krajem 90-ih, i u SAD, za čije je mlađe selekcije on i nastupao

Докажи овде,
ја не посећујем те *рватске форуме!

Dokazao sam na ovom forumu, lepo sam ti napisao.
Pogledaj temu Republika Srpska, na ovom forumu, koju je postavio freak tb clan.
Pogledaj i onaj link koji sam ti dao, ako zelis da vidis jos fakata.
Ja ti nisam kriv što ne želiš da sagledaš činjenice i što imaš kompleks plemenske solidarnosti, pa makar neko iz plemena počinio zlo. Nemoj zabadati glavu u pesak, primetio sam da to radiš.

Delirium, ti si dokazao da je Srpska genocidna tvorevina onoliko koliko je dokazano postojanje čudovišta u Loch Nessu.

Ja JESAM dokazao. Tvoja je stvar što ti nećeš da prihvatiš činjenice. Neki ljudi i dalje ne prihvataju da je Zemlja okrugla, nego je ravna ploča, kao što ti nećeš da prihvatiš da je RS nastala na teritorijama na kojima su "srpske" snage počinile etničko čišćenje i genocid.

Sama činjenica da je genocid u Srebrenici priznat kao genocid od strane Srbije čak i od strane RS-a, a o međunarodnom sudu i da ne pričam, govori sve.
Sama činjenica da NEMA Hrvata i muslimana u Posavini i Podrinju, granatiranju Sarajeva, sve govori.

Međunarodni sud, UN, crveni krst, i mnoge druge organizacije su dokazali da je RS nastojala da izbriše muslimane i Hrvate iz BIH. Pročitaj sve presude u Hagu i sve će ti biti jasno.

Stvarno je strašno što gurate glavu u pesak umesto da priznate da je VRS počinila granatiranje Sarajeva, proterivanja i genocid. Samo tako RS može da bude legalna u moralnom smislu.

Mene kao Srbina je sramota Republike Srpske, jer moralni zakon u meni i moja hrišćanska vera ne dozvoljavaju mi da volim nešto što je nastalo na zločinima.

Nemam ništa protiv da se bosanski Srbi otcepe od BIH, ali samo i samo ako se Republika Srpska javno pokaje za sve što je uradila Bošnjacima i Hrvatima.

Poslednja izmena:
Ja JESAM dokazao. Tvoja je stvar što ti nećeš da prihvatiš činjenice. Neki ljudi i dalje ne prihvataju da je Zemlja okrugla, nego je ravna ploča, kao što ti nećeš da prihvatiš da je RS nastala na teritorijama na kojima su "srpske" snage počinile etničko čišćenje i genocid.

Sama činjenica da je genocid u Srebrenici priznat kao genocid od strane Srbije čak i od strane RS-a, a o međunarodnom sudu i da ne pričam, govori sve.
Sama činjenica da NEMA Hrvata i muslimana u Posavini i Podrinju, granatiranju Sarajeva, sve govori.

Međunarodni sud, UN, crveni krst, i mnoge druge organizacije su dokazali da je RS nastojala da izbriše muslimane i Hrvate iz BIH. Pročitaj sve presude u Hagu i sve će ti biti jasno.

Stvarno je strašno što gurate glavu u pesak umesto da priznate da je VRS počinila granatiranje Sarajeva, proterivanja i genocid. Samo tako RS može da bude legalna u moralnom smislu.

Srebrenica jeste bila genocid, ali taj genocid nije počinio jedan čitav narod. Tu je greška u tvom zaključivanju. Namerna ili slučajna ne znam.
E sad, pošto Republika Srpska nije tekovina ni Radovana Karadžića, ni Ratka Mladića, ni VRS itd., već srpskog življa na prostoru BiH to što pričaš nema veze s vezom. Ja nisam ubijao i želim svoj komad zemlje.
Case closed!

Srebrenica jeste bila genocid, ali taj genocid nije počinio jedan čitav narod.
Nije čitav narod I JA NE OPTUŽUJEM BOSANSKE SRBE! Ja optužujem Republiku Srpsku koja obitava na teritorijama koje je ista ta Republika Srpska očistila od muslimana i Hrvata.
Narod je izabrao vlast Republike Srpske, a ta Republika Srpska je činila zločine, PA OPET NE KAŽEM DA SU KRIVI BOSANSKI SRBI.

Možete da se otcepite, ali isključivu ako se RS javno pokaje i ako istupite teritorije koje su pre rata bile muslimanske ili hrvatske.

Skoro svi faktori koji su osnovali Republiku Srpsku nalaze se u Hagu! Ta činjenica dovoljno govori.

Evo gde biste imali moralno pravo na otcepljenje:

1. Semberija i Istocna Hercegovina da se pripoji Srbiji
2. Zapadna Bosna bi mogla da se pripoji Srbiji (iako nije kopneno vezana za Srbiju) ili da to postane nezavisna država po imenu Zapadna Srbija sa glavnim gradom u Banjaluci.

14l7mti.jpg

Back