Srećan rođendan...

Stvoreni i vođeni iskusnom rukom... Škola je to. A ne večernja k'o vaša. :D:D:D

E,nemoj tako,vecernje skole su izum i patentirani proizvod zemlje u koju se uselio ova madjarska pobegulja.Nemoj sad da vredas intimna osecanja ''naseg'' slavljenika,mozda je i on pohodio slicne ''obrazovne institucije''.Covek mozda nije imao vremena i novca,za ove dnevne skole,nisu svi mogli biti na tatinim i maminim jaslama,nisi fer:mrgreen:

Na današnji dan pre 78 godina rođen je Džordž Soroš...
Da čujemo čestitke i mišljenja o minulom radu vezanom za Srbiju...

george-soros.jpg

Pa naziveo se on vec. Vreme mu je da umre.Ovo mu je zadnji rodjendan mozda

Aaaa,sad je meni jasno,"vi" preko Sorosa koji je povezan sa NSA,koja je povezana sa oblasti 51 koja ima sub-svemirski transporter komunicirate sa svemiskom ultra-liberalnom hiper galaktickom vanzokratijom i tako dobijate informacije... :think:

Sranje, provalio si nas.

Sad ćemo morati da te otmemo, odvedemo na tamnu stranu mjeseca i tamo vršimo eksperimente na tebi.

Nemoj nikud da ideš iz kuće, naša ekipa samo samo što nije stigla.

Кажу да је наведени вештац купио кабловску двосмерну ТВ у Србији, а неки говоркају и да има власништво разних сајтова, рецимо Крстарице... ко зна... а Јом зна да се никад не зна... он је лепо човек честитао па сада ко воли - нек' изволи...

Nemoj tako brate, znaš šta bi ti sad reklo Svešteno lice da je ovde. Svaki čovek mora da dobije šansu da postane Srbin. Tko smo mi da se mešamo u taj kosmički red i zakon? To je nešto kao Dušanov zakonik, razumeš? Sve su to učeni Srbi već odavno izumeli i napisali.

и КАО ШТО РЕКОХ НА ДРУГОЈ ТЕМИ:

овако изгледа тај текст о Сорошу:

31.10.06
Ево, сада видимо ко је стварно
Џорџ Сорош је недавно дао интервју за емисију "60 минута" америчке ТВ мреже Си-Би-Ес. На једном америчком блогу сам нашао транскрипте његовог интервјуа. Сорош је ту испричао на који је начин преживео Други светски рат као Јеврејин у Мађарској али и открио делове своје личности. Сороша је под заштиту узео сарадник Немаца који је касније вршио конфискацију имовине депортваних Јевреја. Једном је и Сороша повео да посматра прикупљање Јевреја, њихово слање у транспорт и преузимање имовине. Сорош даље каже:

Новинар: То звучи као нешто што би многе послало код психијатра. Јел'вам било тешко?

Сорош: Не, уопште. Можда као дете...као дете не видите везу. Али то је било...није створило никакве проблеме...никакве.

Новинар: Немате никакав осећај кривице?

Сорош: Не.

Новинар: Нисте мислили, на пример, 'Ја сам Јеврејин и овде сам, гледам ове људе како иду. Ја бих лако могао бити тамо. Требало би да будем тамо.' Ништа од тога?

Сорош: Наравно, могао сам...могао сам бити са друге стране или неко од кога се узима имовина. Али није имало смисла не бити тамо, зато што...па, зато што, на један чудан начин, то је било као на пијаци ...да ја нисам био тамо...наравно ја то нисам радио...али неко други би у сваком случају то радио. И имовина би била одузимана, без обзира да ли бих ја био тамо или не, био сам само посматрач. Нисам имао никакву улогу у одузимању имовине. Према томе, нисам се осећао кривим.

Треба заиста бити невероватно безосећајан па описати сцену депортовања људи и отимање њихове имовине као "пијацу"! Оно што је још страшније је да нико не реагује на овај интервју, ниједна организација која наводно тражи имовину жртава холокауста, ниједан коментатор се не обрушава на Сороша и пише да је морално неподобан да финансира политичке покрете. Али, пошто је већина коментатора у главним медијимана истим идеолошким позицијама као и Сорош, то не треба ни очекивати.

Овде се једно питање намеће само по себи. Сорош је после рата отишао у Лондон и уписао London School of Economics. Како је једна избеглица наводно без пребијене паре у џепу то успела себи да приушти? Порекло Сорошевог богатства је и даље сумњиво и ко зна шта ће се ископати ако се довољно дубоко буде копало.

srećan mu rođendan, i nek poživi još dugo.
naravno da ne mora da umre, ionako je svet pun takvih debila koji se bogate na račun patnje drugih i koji "humano" počnu biznis "poklanjanjem kompjutera deci", a na kraju ti dovedu nekog Sakašvilija i sličnu budaletinu i preko noći se nađeš u NATOu, sa sve rasprodatom zemljom.

Back