- Poruka
- 4.833
ne poznajem ovu matoru mrcinu! prvi put ga vidim!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Priznaj da ti se tresu patrijotske gaćone, a?Aaaa,sad je meni jasno,"vi" preko Sorosa koji je povezan sa NSA,koja je povezana sa oblasti 51 koja ima sub-svemirski transporter komunicirate sa svemiskom ultra-liberalnom hiper galaktickom vanzokratijom i tako dobijate informacije...![]()
Stvoreni i vođeni iskusnom rukom... Škola je to. A ne večernja k'o vaša.![]()
Priznaj da ti se tresu patrijotske gaćone, a?![]()
Na današnji dan pre 78 godina rođen je Džordž Soroš...
Da čujemo čestitke i mišljenja o minulom radu vezanom za Srbiju...
![]()
Bilo danas na RTS1, zato znam. A mišljenje... Čim vidim da vama negativcima smeta, meni ovaj sve draži i draži...![]()
Hehe, simptomatično je da ne kapirate o čemu se radi...Pravi americki mozak good gays bad gays
Aaaa,sad je meni jasno,"vi" preko Sorosa koji je povezan sa NSA,koja je povezana sa oblasti 51 koja ima sub-svemirski transporter komunicirate sa svemiskom ultra-liberalnom hiper galaktickom vanzokratijom i tako dobijate informacije...![]()
Hehe, simptomatično je da ne kapirate o čemu se radi...
Raspričaćeš...jeli a o cemu se radi?
Кажу да је наведени вештац купио кабловску двосмерну ТВ у Србији, а неки говоркају и да има власништво разних сајтова, рецимо Крстарице... ко зна... а Јом зна да се никад не зна... он је лепо човек честитао па сада ко воли - нек' изволи...
Sranje, provalio si nas.
Sad ćemo morati da te otmemo, odvedemo na tamnu stranu mjeseca i tamo vršimo eksperimente na tebi.
Nemoj nikud da ideš iz kuće, naša ekipa samo samo što nije stigla.