SREĆAN ROĐENDAN, PREMIJERU!!!!

• Začetnik teme Začetnik teme zike
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni je ovo jedna od njegovih najsimpatičniji slika...

Milo-Djukanovic14.jpg

Ja se nadam da će biti još ljepših :)
Zaslužio je :mrgreen:

Vidiš, za razliku od Mila, za ove vaše ne treba fotošop. Dovoljno ih je viđeti uživo, bez ikakvih prepravki :mrgreen:

Čekaj, zezaš li se ili stvarno misliš da je on simpatičan?

Kada gleda, on gleda gore kao neki prepotentni vilovnjak, koji hoće da šalje poruku "klanjajte mi se svi, jer sam bolji" (a Milu i stoji). Ja se iskreno gadim takvih ljudi... :dash:

Čekaj, zezaš li se ili stvarno misliš da je on simpatičan?

Kada gleda, on gleda gore kao neki prepotentni vilovnjak, koji hoće da šalje poruku "klanjajte mi se svi, jer sam bolji" (a Milu i stoji). Ja se iskreno gadim takvih ljudi... :dash:
Ne zezam se.
Ne baš :ok:
Uostalom do sada sam izašao samo 3 puta i to na referendum, parlamentarne izbore i na predsjedničke.
Ali eto, moji su bili u NS-u, pa kasnije u SNS-u i sada u NSD-u (ili u NOVOj, kako se sada potencira).
Elem, nikada DPS, ni onaj jedinstveni :mrgreen:

A NS je tada bio u koaliciji sa DPS-om, znači, indirektno jesi bio, odnosno tvoji su bili

Ne zezam se.

A NS je tada bio u koaliciji sa DPS-om, znači, indirektno jesi bio, odnosno tvoji su bili

tada je Milo bio veliki srbin dok se nije sukobio sa milosevicem i bulatovicem i kada je vidio da ce izgubiti vlast onda je ukrao politiku liberala i slavka perovica i krenuo da zavada narod po cg da bi lakse manipulisao i opstao na vlasti

da li ti znas a mozda se i sjecas kako je Milo dosao na vlast 1989 ....sjecas li se zute grede

Garant ce po ugledu na nekadasnju stafetu mladosti u CG da naprave upaljac mladosti.....gde ce crnogorski omladinci u kradenim kolima da voze kroz CG upaljeni upaljac ( posto ipak nije po crnogorski da trce ) i onda ce jedan omladinac na stadionu Buducnosti posle sleta da se popne do loze gde je Milo i upaljacem mu pripali cigaru.
Naravno uz prigodan govor tipa:" Gospodine Milo dozvolite da vam pripalimo cigaru sa upaljacem koji su nasi omladinci tj crnogorska mladost provovozala kroz citavu CG...pre pola sata smo krenuli u kabriolet kroz citavu CG da bi stigli ovde na stadion da vam za rodjendan pripalimo cigaru.

Poslednja izmena:
tada je Milo bio veliki srbin dok se nije sukobio sa milosevicem i bulatovicem i kada je vidio da ce izgubiti vlast onda je ukrao politiku liberala i slavka perovica i krenuo da zavada narod po cg da bi lakse manipulisao i opstao na vlasti

da li ti znas a mozda se i sjecas kako je Milo dosao na vlast 1989 ....sjecas li se zute grede

Nije Milo zbog toga promijenio politiku.

Znam kako je Milo došao na vlast

Namontirano je. Ma kakve pripadnike tajne policije i aktivisre DPS-a. Čista montaža.

pa vama dukljanima je sve namontirano i falsfikat ...

Pa ova dvojica jesu iz DPS kad je bila afera sa ovim tajnim snimkom posle su ih iskljucili a ovaj Vasilije Mijovic je radio u milovoj tajnoj policiji odnosno drzavnoj bezbjednosti cg posle se rezim odrekao njega a ustanovilo se da je bio krimos visokog ranga koji je sa ortacima iz milove tajne policije otimao ljude po CG,pa su ga poslje pljuvali na tv cg i govorili da je on organizovao sve jer je tokom rata bio u arkanovim jedinicama itd a masana buskovica su hapsili milova policija vise puta i vodili sudski postupak zato sto je to snimljeno,koliko znam masan buskovic se morao iseliti iz Podgorice i CG i danas sa svojim sinovima zivi u Srbiji

pa vama dukljanima je sve namontirano i falsfikat ...

Pa ova dvojica jesu iz DPS kad je bila afera sa ovim tajnim snimkom posle su ih iskljucili a ovaj Vasilije Mijovic je radio u milovoj tajnoj policiji odnosno drzavnoj bezbjednosti cg posle se rezim odrekao njega a ustanovilo se da je bio krimos visokog ranga koji je sa ortacima iz milove tajne policije otimao ljude po CG,pa su ga poslje pljuvali na tv cg i govorili da je on organizovao sve jer je tokom rata bio u arkanovim jedinicama itd a masana buskovica su hapsili milova policija vise puta i vodili sudski postupak zato sto je to snimljeno,koliko znam masan buskovic se morao iseliti iz Podgorice i CG i danas sa svojim sinovima zivi u Srbiji

Naravno da jeste kad si ga ti postovao.

Znam ove ljude sa snimka. Znam sve šta se dešavalo sa Mijovićem. Taj Bušković je odselio iz drugih razloga

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back