peti ligament
Buduća legenda
- Poruka
- 40.786
Meni je ovo jedna od njegovih najsimpatičniji slika...
![]()
Ja se nadam da će biti još ljepših

Zaslužio je

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni je ovo jedna od njegovih najsimpatičniji slika...
![]()
vreme je da okreneš kaput...Milo zove....a i pare nisu male koje se ture u džep (naravno ako DPSovac zike ne laže)![]()
Vidiš, za razliku od Mila, za ove vaše ne treba fotošop. Dovoljno ih je viđeti uživo, bez ikakvih prepravki![]()
Ja mislim da je peti ligament bio Milov...ranije.![]()
On gleda gore zato što ga boli vrat.Čekaj, zezaš li se ili stvarno misliš da je on simpatičan?
Kada gleda, on gleda gore kao neki prepotentni vilovnjak, koji hoće da šalje poruku "klanjajte mi se svi, jer sam bolji" (a Milu i stoji). Ja se iskreno gadim takvih ljudi...![]()
Ja mislim da je peti ligament bio Milov...ranije.![]()
Pošto ste javno proslavili rođenan najvećeg mafijaša na Balkanu, a i šire, molim upravu da stavi ključ u bravu, a Ziketa ( Zulfikara) pod ključ, da mu više ne padne na pamet da otvara ovakve nebulozne teme...![]()
Ne zezam se.Čekaj, zezaš li se ili stvarno misliš da je on simpatičan?
Kada gleda, on gleda gore kao neki prepotentni vilovnjak, koji hoće da šalje poruku "klanjajte mi se svi, jer sam bolji" (a Milu i stoji). Ja se iskreno gadim takvih ljudi...![]()
Ne baš
Uostalom do sada sam izašao samo 3 puta i to na referendum, parlamentarne izbore i na predsjedničke.
Ali eto, moji su bili u NS-u, pa kasnije u SNS-u i sada u NSD-u (ili u NOVOj, kako se sada potencira).
Elem, nikada DPS, ni onaj jedinstveni![]()
Ne zezam se.
A NS je tada bio u koaliciji sa DPS-om, znači, indirektno jesi bio, odnosno tvoji su bili
MILO, SRECAN RODjENDAN!!!!!!
![]()
Milo je genije,Milo je legenda,Milo jeMilo je srecha za crnogorski Narod.Dabogda vechno zhiveo.
![]()
Ne zezam se.
A NS je tada bio u koaliciji sa DPS-om, znači, indirektno jesi bio, odnosno tvoji su bili
Sramota me sto je isti znak ko ja...........
Milo je genije,Milo je legenda,Milo jeMilo je srecha za crnogorski Narod.Dabogda vechno zhiveo.
![]()
tada je Milo bio veliki srbin dok se nije sukobio sa milosevicem i bulatovicem i kada je vidio da ce izgubiti vlast onda je ukrao politiku liberala i slavka perovica i krenuo da zavada narod po cg da bi lakse manipulisao i opstao na vlasti
da li ti znas a mozda se i sjecas kako je Milo dosao na vlast 1989 ....sjecas li se zute grede
Kako radi Milova tajna policija hahahahahaha ali hvala bogu uvjek je bilo i bice postenog naroda
Dobro namontirano
nista nije namontirano samo su uhvatili pripadnike tajne policije mila dukanovica i aktiviste dps kako operisu po cg.....
a sto se tice krade glasova sad kad milo ima privatnu drzavu i sve sluzbe pod kontrolom imace minimalno 70%
Namontirano je. Ma kakve pripadnike tajne policije i aktivisre DPS-a. Čista montaža.
pa vama dukljanima je sve namontirano i falsfikat ...
Pa ova dvojica jesu iz DPS kad je bila afera sa ovim tajnim snimkom posle su ih iskljucili a ovaj Vasilije Mijovic je radio u milovoj tajnoj policiji odnosno drzavnoj bezbjednosti cg posle se rezim odrekao njega a ustanovilo se da je bio krimos visokog ranga koji je sa ortacima iz milove tajne policije otimao ljude po CG,pa su ga poslje pljuvali na tv cg i govorili da je on organizovao sve jer je tokom rata bio u arkanovim jedinicama itd a masana buskovica su hapsili milova policija vise puta i vodili sudski postupak zato sto je to snimljeno,koliko znam masan buskovic se morao iseliti iz Podgorice i CG i danas sa svojim sinovima zivi u Srbiji
Namontirano je. Ma kakve pripadnike tajne policije i aktivisre DPS-a. Čista montaža.