miskov
Aktivan član
- Poruka
- 1.085
Podrzavam.:mad:Boba-No1:Колико год да их је убијао мало је!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Podrzavam.:mad:Boba-No1:Колико год да их је убијао мало је!
Ooooo, pa buraz jos imas dovoljno vremena, na Kosovo pa se prazni!! Ne znam kako ga gubimo pored ovakvih sokolova!Boba-No1:Имам проблем, жао ми је што нисам коју год старији па да сам се и ја тих година уписао у листу "стрелаца"!
Поз Мишков!
Neka se desi, brate, da nas niko nikad vise ne mora braniti.....Djesi Djenis I:nemoj vise on da nas brani molim vas...
pilgrim_kg:nisam sigurna da li ti to od mene ocekujes da mu kazem Hvala zato sto je ubio onolike hiljade da bi ja mogla da se setam po 100 kvadratnih kilometara?
Izvini nije trebalo, bar ne u moje ime!
A i ustalom, ajde lepo on u Hag da odgovara sto mi je to "omogucio", pa neka tamo dokaze da je to bilo dobro!!!
Smesno!
ЧИЧА ДРАЖА:Теби је место у лудници !!!
Шта теби фали, животати осим очигледногrastamann:Srecan rodjendan generale..Mnogima zbog tebe vec neko vreme rodjendani nisu srecni...Zelim Vam dug oporavak od bekstva...iza reshetaka...
Dlakava_Strvina:Paprika je crvena svaki dan - Generale Gracias srećan tebi rodjendan
speedy gonsales
DeteSunca:Idioti, napraviste od junaka zlocinca! Djeneral Ratko Mladic nije ubijao sto mu se digao ku*ac, nego sto nas je branio!!
Ne razumem tu vi-mi logikuZarathustra:Куде си поранио, треба прво да га уфаћкате ! Ал знате ви где ћете![]()