Cynic
Aktivan član
- Poruka
- 1.466
Možda da dođem kod tebe, eksperta, na časove?Samo mislim da se ne razumes u politiku
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Možda da dođem kod tebe, eksperta, na časove?Samo mislim da se ne razumes u politiku
Vidis koliko si plitak, sve bacas na neko ismevanje i slicno, a koje argumente dajes? Puyin je 2007. UPOZORAVAO imacete rat u Ukrajini ako se priblizite, no mimo toga, 2014. Majdan totalno americki projekat, i sta dalje? Ti podrzavas one koji hoce nuklearni rat, sta?Možda da dođem kod tebe, eksperta, na časove?
A Putin ti nije genocidaš, najobičniji diktator, koji je previše poleteo, ali svi znamo kako diktatori prolaze, ne naročito dobro.Vidis koliko si plitak, sve bacas na neko ismevanje i slicno, a koje argumente dajes? Puyin je 2007. UPOZORAVAO imacete rat u Ukrajini ako se priblizite, no mimo toga, 2014. Majdan totalno americki projekat, i sta dalje? Ti podrzavas one koji hoce nuklearni rat, sta?
Podrzavas Zelenskog? Genocidasa?
Po cemu je diktator? Zato sto zapadna propaganda tako kaze? A zapad je demokratija sto je onda Ansamz tretiran kako je tretiran? Kako ti ne vidis od magle belu macku u mraku.A Putin ti nije genocidaš, najobičniji diktator, koji je previše poleteo, ali svi znamo kako diktatori prolaze, ne naročito dobro.
Upravo ti ne vidiš ništa od svoje zanesenosti Putinom, takvi ste vi putinofili, vidite samo ono što vam odgovara, za vas je Putin neka vrsta sveca, oslobodioca svih polačenih i poniženih.Po cemu je diktator? Zato sto zapadna propaganda tako kaze? A zapad je demokratija sto je onda Ansamz tretiran kako je tretiran? Kako ti ne vidis od magle belu macku u mraku.
Rusija je demokratija za zapad.
I pri tom padom Pomrovska sto ce uskoro biti , otvara se front jer nema vise utvrdjenja. Put je otvoren. A i otpocetka se znalo da Ukrajina ne moze dobiti rat, jel bilo vredno zrtvi? Pitaj Stoltenberga sto menja plocu sad kad se povukao.
A Putin je obozavan u Rusiji , Rusiji ne treba zapadni sistem, oni se drze zdravih vrednosti.
A Kursk, 20 000 mrtvih Ukrajinaca za sta?
Rabotino selo, 100 000? To je politika tvog Nato pakta.
Podseticu te , Niš 1999. Jedna krstareca raketa 27 poginulih civila, trudnica od 27 npr.
Ukrajina 200 kratarecih raketa 5 poginulih civila, strasno, naravno, zivot je nakvredniji, al uporedi genocid zapada i Rusije. Rusija gadja vojne ciljeve
Etiketiraj me bravo, nemam ja nikakvu zanesenost, vec pratim , a ti si mi pa upoznat sa Rusijom? Progone se ovi oni, kao da gledam bbc . Ne progone se dok se ne eksponiraju, imaju prava ko i svi ostali. Imam drugaricu iz Moskve i jos jednu iz Rostova lezbejke, zive normalan zivot. Eto iz prve ruke. Zivit u zabludama prijatelju.Upravo ti ne vidiš ništa od svoje zanesenosti Putinom, takvi ste vi putinofili, vidite samo ono što vam odgovara, za vas je Putin neka vrsta sveca, oslobodioca svih polačenih i poniženih.
Reći da je Rusija demokratija za Zapad je smešno, ne mogu ni da komentarišem, u Rusiji gde se sloboda govora sve više ukida, ko nije za vođu najebao je, gde se progone gejevi, jer je poznato da su oni najveća opasnost po svaku državu.![]()
tvoj stav tvoje misljenje i to je ok.Čestitam rođendan članovima svoje porodice, prijateljima. Ne čestitam političarima.
Znači još jedan genocidaš, vama su kiselinom sprali mozak.A Putin ti nije genocidaš, najobičniji diktator, koji je previše poleteo, ali svi znamo kako diktatori prolaze, ne naročito dobro.
tvoj stav tvoje misljenje i to je ok.
putin je dokazani prijatelj republike srpske.
jedan od dokaza je RUSKO NJET u savetu bezbednosti UN na britansku rezoluciju o srebrenici 2015 god. Znas u savetu bezbednosti rezolucije koje se donesu SU OBAVEZNE PO SVE CLANICE UN
a posto se dokazao time kao prijatelj srba... onda ces se sloziti da sa pravom mu cestitamo rodjendan i zelimo sve najbolje !
ps
narvano ako si bosnjakinja onda ti je zbog toga 2015 on posebno mrzak kao i svim nesrbima u regionu
poštovana dzudi,Verovatno sam neobaveštena, da li je Ruska Federacija učestvovala u glasanju ove godine o Rezoluciji o genocidu?
Za glasanje 2015. godine znam.
pa dobro ja postujem Vase misljenje i stav.Nemam apsolutno ništa protiv Vladimira Putina ni protiv Rusije. Međutim, ne mogu da čestitam rođendan predsedniku druge države. Političarima rođendan čestita porodica i čestitaju prijatelji..običan narod ne.
niko i ne ocekuju suprotno od hrvata.Toliko sam se raznezio,kaplju suze.
Ne misle svi kao ti.Verovatno sam neobaveštena, da li je Ruska Federacija učestvovala u glasanju ove godine o Rezoluciji o genocidu?
Za glasanje 2015. godine znam.
Nemam apsolutno ništa protiv Vladimira Putina ni protiv Rusije. Međutim, ne mogu da čestitam rođendan predsedniku druge države. Političarima rođendan čestita porodica i čestitaju prijatelji..običan narod ne.
Zaista su mi važniji rođendani članova moje porodice i mojih prijatelja.
U politici nema emocija, nema onog -njega volim, onog ne volim.
Mogu da podržavam politiku jedne stranke i njenog predsednika, ali te ljude ne volim kao što volim svoju porodicu, bliske ljude...
Vladimir Putin je rođen 07.10.1952.
https://sr.wikipedia.org/wiki/Владимир_Путин
Ne razumem zašto se čestita rođendan predsedniku druge zemlje?
Ne bih čestitala ni AV.
Čestitam rođendan članovima svoje porodice, prijateljima. Ne čestitam političarima.
Ne misle svi kao ti.
Podji od činjenice da ima pametnijih od tebe ... a i to oko prijateljstva mislim da nisi u pravu.
Evo dokaza :
-------------------------------
„Dragi prijatelju Srpske i srpskog naroda…“: Dodik čestitao Putinu
13:15 07.10.2024 (Osveženo: 13:16 07.10.2024)
![]()
https://lat.sputnikportal.rs/202410...-naroda-dodik-cestitao-putinu-1178075515.html
тек ћеш да се разнежиш кад Брат излети на твој Дунав.Toliko sam se raznezio,kaplju suze.
Али та Азбука,Писмо,Речник,Вера,Вишевековна Пристрастнонст, БЛИСКА и узајамна Помоћ..Putinoguzija u Srbiji, nema jace kulturoloske pojave.
Ti si nabrojao neke kulturoloske elemente, koji su stvar ukusa.Али та Азбука,Писмо,Речник,Вера,Вишевековна Пристрастнонст, БЛИСКА и узајамна Помоћ..
па то је нешто НИЗБРИСИВО,НЕШТО ШТО ТИ ЈЕ једноставно у генима,нешто Природно!
Да ли грешим?