Srecan rodjedan Predsednice

Vidis koliko si plitak, sve bacas na neko ismevanje i slicno, a koje argumente dajes? Puyin je 2007. UPOZORAVAO imacete rat u Ukrajini ako se priblizite, no mimo toga, 2014. Majdan totalno americki projekat, i sta dalje? Ti podrzavas one koji hoce nuklearni rat, sta?
Podrzavas Zelenskog? Genocidasa?
A Putin ti nije genocidaš, najobičniji diktator, koji je previše poleteo, ali svi znamo kako diktatori prolaze, ne naročito dobro.

A Putin ti nije genocidaš, najobičniji diktator, koji je previše poleteo, ali svi znamo kako diktatori prolaze, ne naročito dobro.
Po cemu je diktator? Zato sto zapadna propaganda tako kaze? A zapad je demokratija sto je onda Ansamz tretiran kako je tretiran? Kako ti ne vidis od magle belu macku u mraku.
Rusija je demokratija za zapad.
I pri tom padom Pomrovska sto ce uskoro biti , otvara se front jer nema vise utvrdjenja. Put je otvoren. A i otpocetka se znalo da Ukrajina ne moze dobiti rat, jel bilo vredno zrtvi? Pitaj Stoltenberga sto menja plocu sad kad se povukao.
A Putin je obozavan u Rusiji , Rusiji ne treba zapadni sistem, oni se drze zdravih vrednosti.
A Kursk, 20 000 mrtvih Ukrajinaca za sta?
Rabotino selo, 100 000? To je politika tvog Nato pakta.
Podseticu te , Niš 1999. Jedna krstareca raketa 27 poginulih civila, trudnica od 27 npr.
Ukrajina 200 kratarecih raketa 5 poginulih civila, strasno, naravno, zivot je nakvredniji, al uporedi genocid zapada i Rusije. Rusija gadja vojne ciljeve

Po cemu je diktator? Zato sto zapadna propaganda tako kaze? A zapad je demokratija sto je onda Ansamz tretiran kako je tretiran? Kako ti ne vidis od magle belu macku u mraku.
Rusija je demokratija za zapad.
I pri tom padom Pomrovska sto ce uskoro biti , otvara se front jer nema vise utvrdjenja. Put je otvoren. A i otpocetka se znalo da Ukrajina ne moze dobiti rat, jel bilo vredno zrtvi? Pitaj Stoltenberga sto menja plocu sad kad se povukao.
A Putin je obozavan u Rusiji , Rusiji ne treba zapadni sistem, oni se drze zdravih vrednosti.
A Kursk, 20 000 mrtvih Ukrajinaca za sta?
Rabotino selo, 100 000? To je politika tvog Nato pakta.
Podseticu te , Niš 1999. Jedna krstareca raketa 27 poginulih civila, trudnica od 27 npr.
Ukrajina 200 kratarecih raketa 5 poginulih civila, strasno, naravno, zivot je nakvredniji, al uporedi genocid zapada i Rusije. Rusija gadja vojne ciljeve
Upravo ti ne vidiš ništa od svoje zanesenosti Putinom, takvi ste vi putinofili, vidite samo ono što vam odgovara, za vas je Putin neka vrsta sveca, oslobodioca svih polačenih i poniženih.
Reći da je Rusija demokratija za Zapad je smešno, ne mogu ni da komentarišem, u Rusiji gde se sloboda govora sve više ukida, ko nije za vođu najebao je, gde se progone gejevi, jer je poznato da su oni najveća opasnost po svaku državu. :D

Upravo ti ne vidiš ništa od svoje zanesenosti Putinom, takvi ste vi putinofili, vidite samo ono što vam odgovara, za vas je Putin neka vrsta sveca, oslobodioca svih polačenih i poniženih.
Reći da je Rusija demokratija za Zapad je smešno, ne mogu ni da komentarišem, u Rusiji gde se sloboda govora sve više ukida, ko nije za vođu najebao je, gde se progone gejevi, jer je poznato da su oni najveća opasnost po svaku državu. :D
Etiketiraj me bravo, nemam ja nikakvu zanesenost, vec pratim , a ti si mi pa upoznat sa Rusijom? Progone se ovi oni, kao da gledam bbc . Ne progone se dok se ne eksponiraju, imaju prava ko i svi ostali. Imam drugaricu iz Moskve i jos jednu iz Rostova lezbejke, zive normalan zivot. Eto iz prve ruke. Zivit u zabludama prijatelju.
I eto da se nasalimo Elton Dzon je najpopularniji pevac u Rusiji.

Čestitam rođendan članovima svoje porodice, prijateljima. Ne čestitam političarima.
tvoj stav tvoje misljenje i to je ok.

putin je dokazani prijatelj republike srpske.

jedan od dokaza je RUSKO NJET u savetu bezbednosti UN na britansku rezoluciju o srebrenici 2015 god. Znas u savetu bezbednosti rezolucije koje se donesu SU OBAVEZNE PO SVE CLANICE UN :per:

a posto se dokazao time kao prijatelj srba... onda ces se sloziti da sa pravom mu cestitamo rodjendan i zelimo sve najbolje !

ps

narvano ako si bosnjakinja onda ti je zbog toga 2015 on posebno mrzak kao i svim nesrbima u regionu

tvoj stav tvoje misljenje i to je ok.

putin je dokazani prijatelj republike srpske.

jedan od dokaza je RUSKO NJET u savetu bezbednosti UN na britansku rezoluciju o srebrenici 2015 god. Znas u savetu bezbednosti rezolucije koje se donesu SU OBAVEZNE PO SVE CLANICE UN :per:

a posto se dokazao time kao prijatelj srba... onda ces se sloziti da sa pravom mu cestitamo rodjendan i zelimo sve najbolje !

ps

narvano ako si bosnjakinja onda ti je zbog toga 2015 on posebno mrzak kao i svim nesrbima u regionu

Verovatno sam neobaveštena, da li je Ruska Federacija učestvovala u glasanju ove godine o Rezoluciji o genocidu?
Za glasanje 2015. godine znam.

Nemam apsolutno ništa protiv Vladimira Putina ni protiv Rusije. Međutim, ne mogu da čestitam rođendan predsedniku druge države. Političarima rođendan čestita porodica i čestitaju prijatelji..običan narod ne.

Zaista su mi važniji rođendani članova moje porodice i mojih prijatelja.

U politici nema emocija, nema onog -njega volim, onog ne volim.

Mogu da podržavam politiku jedne stranke i njenog predsednika, ali te ljude ne volim kao što volim svoju porodicu, bliske ljude...

Verovatno sam neobaveštena, da li je Ruska Federacija učestvovala u glasanju ove godine o Rezoluciji o genocidu?
poštovana dzudi,
velika je razlika između rezolucija donesenih u :
-savetu bezbednosti ujedinjenih nacija
ili u
-generalnoj skupštini ujedinjenih nacija.
Velika je razlika zato što rezolucije donešene u savetu bezbednosti ujedinjenih nacija su obavezujuće po SVE članice ujedinjenih nacija !

Rezolucije donesenje glasanjem u genralnoj skupštini UN nisu obavezujuće po članice ujedinjenih nacija!

Britansku rezoluciju 2015 o Srebrenici upucenu u savet bezbednosti UN je stopirala RUSIJA svojim vetom! :heart: Sprečili su da čitav svet i sve članice ujedinjenih nacija to moraju da uvedu kao obavezujuće i samim tim i ubace u program i obrazovanja!

Takvo nešto može da nam učini samo ISKRENI PRIJATELJ a to je učinio tovariš putin, dokazani prijatelj Srba. Hvala mu do neba đe čuo i nečuo!

Pošto im to nije prošlo u savetu bezbednosti 2015 godine onda je drugi srpski dokazani NEPRIJATELJ - nemac podneo rezoluciju u generalnu skupštinu.
Ali tamo rezolucije nisu obavezujuće tako da glupo ju je i pominjati.

Bitno je da nije prošla rezolucija u savetu bezbednosti UN gde su rezolucije obavezujuće po sve članice un :)

Nemam apsolutno ništa protiv Vladimira Putina ni protiv Rusije. Međutim, ne mogu da čestitam rođendan predsedniku druge države. Političarima rođendan čestita porodica i čestitaju prijatelji..običan narod ne.
pa dobro ja postujem Vase misljenje i stav.

Ali razumem i ovu stranu drugu koja u teskom periodu po srpski narod (a satrani smo sa svih strana od zapada od 1991 do danas) Putina doživljava kao iskrenog prijatelja Srba (što i jeste tim potezom iz 2015) pa mu kao dokazanom prijatelju čestitaju rođendan.

Zaista su mi važniji rođendani članova moje porodice i mojih prijatelja.

U politici nema emocija, nema onog -njega volim, onog ne volim.

Mogu da podržavam politiku jedne stranke i njenog predsednika, ali te ljude ne volim kao što volim svoju porodicu, bliske ljude...
Ne misle svi kao ti.
Podji od činjenice da ima pametnijih od tebe ... a i to oko prijateljstva mislim da nisi u pravu.
Evo dokaza :
-------------------------------

„Dragi prijatelju Srpske i srpskog naroda…“: Dodik čestitao Putinu​

13:15 07.10.2024 (Osveženo: 13:16 07.10.2024)
Predsednik Rusije Vladimir Putin i predsednik Republike Srpske Milorad Dodik - Sputnik Srbija, 1920, 07.10.2024

https://lat.sputnikportal.rs/202410...-naroda-dodik-cestitao-putinu-1178075515.html

Ne misle svi kao ti.
Podji od činjenice da ima pametnijih od tebe ... a i to oko prijateljstva mislim da nisi u pravu.
Evo dokaza :
-------------------------------

„Dragi prijatelju Srpske i srpskog naroda…“: Dodik čestitao Putinu​

13:15 07.10.2024 (Osveženo: 13:16 07.10.2024)
Predsednik Rusije Vladimir Putin i predsednik Republike Srpske Milorad Dodik - Sputnik Srbija, 1920, 07.10.2024

https://lat.sputnikportal.rs/202410...-naroda-dodik-cestitao-putinu-1178075515.html

И шта каже Вучић и НАТО позиција и НАТО опозиција Србије?!?

Putinoguzija u Srbiji, nema jace kulturoloske pojave.
Али та Азбука,Писмо,Речник,Вера,Вишевековна Пристрастнонст, БЛИСКА и узајамна Помоћ..
па то је нешто НЕИЗБРИСИВО,НЕШТО ШТО ТИ ЈЕ једноставно у генима,нешто Природно!
Да ли грешим?

Али та Азбука,Писмо,Речник,Вера,Вишевековна Пристрастнонст, БЛИСКА и узајамна Помоћ..
па то је нешто НИЗБРИСИВО,НЕШТО ШТО ТИ ЈЕ једноставно у генима,нешто Природно!
Да ли грешим?
Ti si nabrojao neke kulturoloske elemente, koji su stvar ukusa.

Ovde nije rec o tome, vec o totalitarnom diktatoru koji vlada tim narodom kojeg kao volite.

Znaci tamo je svaki domaci privatnik reketiran od strane FSB-a, a gradjani su podanici koji ne smeju da pisnu, i razmisljaju po sistemu 'Dokle mene ne dira Sluzba, dobro je'.

Cute i trpe. Autocenzura 250 od 10. Podanicko drustvo.

Pa posto negde to mora da pukne, obicno su prepuni patoloskim oblicima kao sto su alkoholizam, nasilje u porodici; najgora agresija na internetu, i to ubedljivo, dolazi od strane Rusa.

Braca Rusi koje vi volite.

Svako ko zivi u Srbiji, i ko je radio za nekog gazdu koji je mali Putin, zna vrlo dobro kakvo je to drustvo u kome KGB vlada. Zna i zasto je patolosko i trulo, i zasto se raspada posle prvih turbulencija.

Svako ko se rodio i odrastao u istocnoj Evropi zna kakva je to kultura straha kojem takve Sluzbe vladaju.

И ЗАР онда није природно отићи у тај топли,природни Загрљај свој Браћи Русима уместо се акамо са овим природним непријатељима из западне Европе?
Русу Ми..економски и било како,на тај Начин ништа претерано и не значимо.
У оЧИМА ТЕ једне ИМПЕРИЈЕ,оно...колико сутра можемо им и ГАЗПРОМ истерамо из Србије..
мислим да неће ни да трепну колико смо ми МАЛИ,СИЋУШНИ И БЕДНИ ..поред свих Тих Тржишта широм Брикса.
Рус ти нуди РУКУ СПАСА,а ТИ својевољно идеш у ПРОПАСТ због твоје ПОТКУПЉЕНЕ ЕЛИТЕ коју је западњак уценио и купио.
ја се надам да ћемо се дозовемо у Памет пре него буде прекасно.

Back