јанпи
Elita
- Poruka
- 18.468
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bože, Bože ...
Ја славим у свом кућном дому, у кругу породице и уз пригодно пиће:Stvarno nije lepo što niste organizovali neku priredbu, slet ili tako nešto. Postavljač da nosi štafetu, Dule da odrecituje nešto, Tihi i Krishna da izvedu predstavu na temu MIG-29 obara F-16, Darda da pušta vatromet... i sve tako u tom stilu.
Drugi najbolji.Na danasnji dan 07. 10. 1952 roden je najbolju predsednik na svetu Vladimir Vladimirovic Putin.
Sve najbolje vama i Ruskom narodu do pobede Anglo-Hazarskog Satane.
Čovek koji je pokrrnuo multipolarni svet i rekao stop Americkoj hegemoniji i imperijalizmu, hladnoratovskoj politici, duse stradaloh su na plecima zapada, rat se mogao izbeci.
Dovoljno je pogledati Mariupolj od tuševina do novog grada, tako ce biti sa svim mestima koje pripadnu Rusiji. Tusija ne juri teritorije, Rusija je najbogatija zemlja na svetu resursima, ne treba njoj Ukrajina , nikad i nije. Zapad je iza svega. Jedan nahiskali.
Sta je tu cinicno? Samo manje propagande i sve ima smisla
Nije mi dobro kad vidim da hvale Putina.Sta je tu cinicno? Samo manje propagande i sve ima smisla
Zato postoje lekariNije mi dobro kad vidim da hvale Putina.
Zato ato si neuk, sto jer je naoao Uktajinu a upozoravao 20 godina?Nije mi dobro kad vidim da hvale Putina.
Upravo njima bi vi putinofili trebali da se obratite, mada mislim da je to neizlečivo.Zato postoje lekari
Misliš da si pametniji, obrazovaniji od mene?Zato ato si neuk
Samo mislim da se ne razumes u politikuMisliš da si pametniji, obrazovaniji od mene
Bajden kad ga uhvati demencija popriča sa mamom pa ga ona pusti da ode po sladoled
Sa druge strane Putin jbg zna nuklearne šifre... a u godinama i on...
kojegaznaš...