smokva
Legenda
- Poruka
- 61.227
Ma ok,ima bolesnih,ima beskucnika,ima ugnjetavanih....ali kad imamo ljubav,imamo zasta da zivimo,da se borimo,da udisemo.bez toga,sta nam daje snagu?Evo ima tezih problema on,kaze nema kucu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma ok,ima bolesnih,ima beskucnika,ima ugnjetavanih....ali kad imamo ljubav,imamo zasta da zivimo,da se borimo,da udisemo.bez toga,sta nam daje snagu?Evo ima tezih problema on,kaze nema kucu.
Jeste tako.Normalno da poveca samopouzdanje.Daje snagu za dalje.Ma ok,ima bolesnih,ima beskucnika,ima ugnjetavanih....ali kad imamo ljubav,imamo zasta da zivimo,da se borimo,da udisemo.bez toga,sta nam daje snagu?
DaTreba imati kapacitet da budeš srećan. U okolnostima u kojima si se našao.
Ja se retko opuštam i retko živim u sadašnjosti. Ili preturam po prošlosti, ili paničim zbog budućnosti. A sreća je to, ta svesnost, usresređenost na trenutak i mir.
Svi mi, to nam je nekako nametnuto, ni sama ne znam kako je cela država dovde došla. Svi živimo u strahu, panici, anksioznosti, napadima panike...Treba imati kapacitet da budeš srećan. U okolnostima u kojima si se našao.
Ja se retko opuštam i retko živim u sadašnjosti. Ili preturam po prošlosti, ili paničim zbog budućnosti. A sreća je to, ta svesnost, usresređenost na trenutak i mir.
Šta bih ja dala da mogu da verujem u ljubav.Ma ok,ima bolesnih,ima beskucnika,ima ugnjetavanih....ali kad imamo ljubav,imamo zasta da zivimo,da se borimo,da udisemo.bez toga,sta nam daje snagu?
Izvini, kako? Nemaš svoj krov nad glavom ili nikakav?krov nad glavom nemam...jedem kao i svi drugi nista posebno..itd..
Ljubav prema muskarcu,detetu,roditeljima,prijateljima,sestri,bratu,kucnom ljubimcu,moru,cvecu,muzici,knjizi,putovanjima...ljubav prema sebi samoj,maloj ranjivoj,nesavrsenoj?Šta bih ja dala da mogu da verujem u ljubav.
Ozbiljno.
A, to da.Ljubav prema muskarcu,detetu,roditeljima,prijateljima,sestri,bratu,kucnom ljubimcu,moru,cvecu,muzici,knjizi,putovanjima...ljubav prema sebi samoj,maloj ranjivoj,nesavrsenoj?
Ja uvek mislim na romanseA, to da.
Nisam te dobro razumela, mislila sam na romance![]()
Idi u socijalni rad,reci ne radim,kucu nemam.Nek daju pomoc neku.Moraju,ako nemas kuce.Otidji i pitaj mogu li sta uraditi.nikada je nisam imao...sve sto sam zeleo nije mi se ostvarilo...sve kontra..