Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vjerujem ti.Neke stvari ostanu zauvjek u pamcenju.Jednom,imala sam osamnaest godina sam bila sa deckom kod njegove babe u beski.sa njegovim drugovima smo se camcem vozali po dunavu.na bescanskom ritu smo stali,momci su igrali fudbal,oko nas su trcali divlji konji.moj momak je lezao sa glavom u mom krilu.topao letnji dan.pomislila sam,ovo je cista sreca.
Prosle su godine,decenije,ta ljubav,ali taj osecaj srece mogu da prizovem i danas u svom srcu
Farma neka znaci?Pored konja bilo je i prasica![]()
Da,vjerujem da jeste najveca sreca.
Kad uvece okupam klince pa se valjuskamo po bracnom, pricamo, igramo pantomime ili djuskamo, citamo pesme... oni zaspu a ja ih ljubim i udisem njihove mirise osecajuci apsolutnu srecu.Pozdrav.Sta je najsretnije sto ste zivjeli u zivotu?
I ja sam volila da ne idem u skolu.Slavlje taj dan kad ne odem.Ja sam skromna osoba i vrlo maštovita tako da mi najsrećniji dani bili svi kad se ne ide u školu a kasnije kad nisam više morala rano da ustajem i na posao.
Ispade da mi je život daleko srećniji nego što bih mislila, takvih prelepih dana sam stvarno imala mnogo.
Svaki dan je lep ako si srećan na kraju dana. Bila sam nesrećna samo kad se razbolim. Srećom upala grla, krajnici, nikad ništa ne daj bože ozbiljnije.
Svaki minut na moru, svaki poljubac sa dečkom, svaka odigrana utakmica, svaka pobeda na takmičenju....
Au blago meni
Eto ljudi, dokaz da je sreća stanje svesti i čista percepcija.
Sa druge strane, imala sam naročito u teen periodu jako nesrećnih epizoda, takođe "iz glave".
Sećam se da sam se poistovećivala sa jednom izjavom pokojne Sonje Savić koja je u jednom trenutku rekla: "Ljudi misle da smo mi srećni.
Mi smo uslovno rečeno "srećni" samo kada upoznamo podjednako nesrećne".
Imam taj "Crn period" EKV-a koji sam jedva preživela i dugo mi je trebalo da se oporavim samo do "normale" a sreća....na početku života i posle 40-te.
Mada ni sad nisam "srećna" koliko mi više ravno sve i ne očekujem ništa.
Ja se izvinjavam što sam govorila i o "drugoj strani medalje" ali morala sam ovo "crno" da dopišem jer sam se osećala kao da sam pola prećutala, sakrila nešto...pa i sreća i nesreća ne idu jedno bez drugog...
"Čašu meda još niko ne popi
Što je čašom žuči ne zagrči"
i posle tog vrhunca se logujes na krstuKad uvece okupam klince pa se valjuskamo po bracnom, pricamo, igramo pantomime ili djuskamo, citamo pesme... oni zaspu a ja ih ljubim i udisem njihove mirise osecajuci apsolutnu srecu.
Taj momenat je caroban.
Na sekund pomislim kako mi nista vise u zivotu ne treba i da iste sekunde umrem, otisla bih srecna i ispunjena.
To je za mene vrhunac zivota.![]()
Ja sam ovo radila.Stavim papagaju toplomjer pod krilo i lafo dobila temp.38.Bolesna.Nemogu u skolu.To uglavnom kad je lektira.Ja sam skromna osoba i vrlo maštovita tako da mi najsrećniji dani bili svi kad se ne ide u školu a kasnije kad nisam više morala rano da ustajem i na posao.
Ispade da mi je život daleko srećniji nego što bih mislila, takvih prelepih dana sam stvarno imala mnogo.
Svaki dan je lep ako si srećan na kraju dana. Bila sam nesrećna samo kad se razbolim. Srećom upala grla, krajnici, nikad ništa ne daj bože ozbiljnije.
Svaki minut na moru, svaki poljubac sa dečkom, svaka odigrana utakmica, svaka pobeda na takmičenju....
Au blago meni
Eto ljudi, dokaz da je sreća stanje svesti i čista percepcija.
Sa druge strane, imala sam naročito u teen periodu jako nesrećnih epizoda, takođe "iz glave".
Sećam se da sam se poistovećivala sa jednom izjavom pokojne Sonje Savić koja je u jednom trenutku rekla: "Ljudi misle da smo mi srećni.
Mi smo uslovno rečeno "srećni" samo kada upoznamo podjednako nesrećne".
Imam taj "Crn period" EKV-a koji sam jedva preživela i dugo mi je trebalo da se oporavim samo do "normale" a sreća....na početku života i posle 40-te.
Mada ni sad nisam "srećna" koliko mi više ravno sve i ne očekujem ništa.
Ja se izvinjavam što sam govorila i o "drugoj strani medalje" ali morala sam ovo "crno" da dopišem jer sam se osećala kao da sam pola prećutala, sakrila nešto...pa i sreća i nesreća ne idu jedno bez drugog...
"Čašu meda još niko ne popi
Što je čašom žuči ne zagrči"
CariceJa sam ovo radila.Stavim papagaju toplomjer pod krilo i lafo dobila temp.38.Bolesna.Nemogu u skolu.To uglavnom kad je lektira.
Pa dobro,nema veze.osamnaest godina... mozda i nevina.. bem ti sretju![]()
Snalazila se,jadna,i krompir jela,al nista to.Carice![]()
Da. Ili citam ili vodim ljubav ili gledam tv ili jedem ili spavam... ili sve redom...i posle tog vrhunca se logujes na krstu
Koje si godiste?84. godine.. dok sam ja bio u vojsci![]()