Sreca i prolece

• Začetnik teme Začetnik teme Fibo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sacu jos malo pa se pozdravljam sa vama..prooooleeeceeee
zasto nam ulivas laznu nadu,zasto? :|
Sta matora..kabrio..picnick..
disney_pinokio_big.jpg

:|

ima li ista ljepse od maja? kad se sve zazeleni, pa razne biljke i biljcice procvjetaju pa zamirise sve....... pa jos ako padne ona blaga proljecna kisica.....
toplo a nije pretoplo... ma ne znas gdje bi prije,da hodas po gradu (nema one prasincine)
ili da ides na izlet pa dekica pa neki rostilj pa pivce....:lol:

ma prosto obozavam maj!!!!!:heart:

bas ne bi voljela da sam sama ovo proljece.

Prolece za mene znaci najvjerovatnije jos jedna nova "ljubav" mog muza i opet sve ispocetka...
Valjda ce ovaj put biti dovoljno diskretan da ne moram pokazivati da znam bilo sta o tome.Nekako mi dosadilo svaki put isto!
A znaci mi prolece i da pocinje post pa cu morati da bjezim sa "sex i ljubav" na "porodica i dom":)

Мрзим ово пролеће, и што сам мислио да ћу се осећати боље кад оно дође, ја се осећам још горе...

На који фазон тај зао усуд учини да заволиш неку особу која тебе једноставно не жели, то не могу да разумем, и никад нећу, и немам појма куд баш мене да то стрефи, и у овим годинама, и још поготово што не пушта никако, него таман кад се понадам да је прошло, оно удари још јаче. Пих... Сваке јесени кад природа умире, осећам да и ја умирем са њом, а сада када се рађа и цвета, као да се то дешава мимо мене.

KOliko godisnje doba utice na vas u pogledu ljubavi, a i sexa?

Da li vise volite da se shcucurite pored drage osobe na -5 ili volite da se znojite na +40 u kamasutrinoj pozi?

Ja volim i jedno i drugo i trece..:lol:

.........kad je prolece i leto i kad je toplo prosto mi se ne spushta ,ta dva godishnja doba deluju na mene kao cijalis ..................:lol:

Back