gost 114587
Elita
- Poruka
- 23.661
Ко би протестовао? Реално.
ja prva, ti drugi, neko treci. ako tako budemo razmisljali sasvim legitimno ce nas k*arati i jos cemo im placati.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ко би протестовао? Реално.
ja prva, ti drugi, neko treci. ako tako budemo razmisljali sasvim legitimno ce nas k*arati i jos cemo im placati.
kolektivna. dok se nasim parama finansira dokumentarni film na nacionalnoj televiziji koji svoju naciju predstavlja kao koljace, sa druge strane predstavnici tih takozvanih ubijenih traze memoriajlni centar od nase drzave, a za sve to vreme negde se usputno culo za ubijene srpske civile od strane armije nasera orica, a da niko u ovoj ebenoj drzavi, ama bas niko nije otisao pred taj isti ebeni rts i rekao "alo pa sta radite vise"... mi cemo cutanjem sami sebe unistiti.
Ок, одемо тамо и мене корњаче одвале па ме тераш на ургентни. ртс пушта шта му се нареди што значи да се борбе воде на другом месту.
Ок, одемо тамо и мене корњаче одвале па ме тераш на ургентни. ртс пушта шта му се нареди што значи да се борбе воде на другом месту.
То значи да се ништа није променило од 45 наовамо.....
dobro, ali ako se niko ne bude bunio i ako svi tako budemo razmisljali, kada ce nam biti bolje?
Искрено, немам појма.![]()
Ja sam se zabezeknuo kad sam cuo Meholjicevu izjavu.
Dobro sam upamtio ovo sto je rekao Gorani, ali on nije nikoga imenovao - samo je dao brojku, ali je Meholjic to i podvukao, a Boga mi i dopunio!
Srebrenicka polja smrti je prvi dokumentarni film snimljen na tu temu u produkciji RTS-a. Kroz hronologiju dogadjaja tokom leta 1995. godine, film nam prikazuje sta se na prostoru Srebrenice desavalo tih meseci i godina. Sagovornici su svedoci i zrtve zlocina: majke koje su izgubile sinove, pripadnici 28. divizije Armije BiH, srpski vojnici, sudski istrazitelji...
Veceras RTS2 u 21h.
http://www.rts.rs/page/tv/sr/story/21/RTS+2/1136786/"Srebrenička+polja+smrti".html
Ljudi da li je ovo moguce? Mi sami sebe vesamo!!!
možda je film istinit?
možda je film istinit?
Istinit? Da narocito onaj deo gde mrtvi setaju zivi i zdravi.
Normalno je da će im biti heroj, kao što je za Hrvate Gotovina ili za Bošnjake Naser. Ne možes očekivati da Srbi razmišljaju kao Hrvati ili Bošnjaci i obratno. On se borio za njihovu stvar, i izborio.
Svi stoje iza svojih generala, ali primjetno je da Srbi ni blizu ne stoje iza svojih ko što to radite vi ili mi Hrvati. Naši i vaši generali vjerojatno uživaju stopostotnu potporu stanovništva bez obzira na količinu ratnih zločina za koje su odgovorni.
NE kolektivna krivnja ne postoji nisu svi u srbiji bili za ratove 90tih.
kod vas srba je zakazala državna propaganda, neznam zašto je to tako ali vi uvik kometirate neke druge , tuđe filmove , svoje ili niste napravili ili ih niko ozbiljno ne uzima, oću reć naravno da je stradalo i puno srba, ogroman broj, pa napravite dokumentarce o tome, objavite, tražite krivce, poduzmite inicijativu po tom pitanju, sve zemlje u ovom sukobu 90tih osuim vas su noge polomile zahtjevajući kazne za ubojice , osim vas ( a istini za volju stradali ste jebeno). uvik kukate kako samo vaše optužćuju a malo poduzimate da se kazne druge stvari, ovi iz vama suprotnih tabora nikad nebi bili u hagu ili bilo kojem sudu (po vama) da nije bilo međunarodne zajednice