Сребреница права истина се крије:" Алија побио своје војнике"!

Komunistkinja

Buduća legenda
Poruka
48.824
ауторска тема

Видимо да Запад констатно инсистира над случајем Сребреница и то нам говори да се права истина дубоко крије од очији и ушију јавности ..

Шта се заправо десило у Сребреници , да ли је могуће да је у једном тренутку поводом ослобођења Сребренице било могуће да је исти, Алија иЗетбеговић, у страху од својих издатих војника сам наредио ликвидацију .

Колико ми је позанто , а многе ствари тек данас излазе на видело , специјално тајна Америчка група за ликвидацију која је по наредби Клинтона тада била стационирана у Тузли , да ли се оставља могућност да је по молби Алије а наређењу Клинтона та група Америчких специјалаца извршила задатак , елиминисала војнике који су се повлачили .
према Тузли , нашла их негде на пола пута ...

Коме је другом ово одгворало него Сарајеву да сви они војници , осим једног Насера Орића , буду елиминисани .Колико би ти издати војници били претња Сарајеву када релано нису добили појачање .

о томе је било говора , али видимо да Америка ради на томе да такве гласине заташка и ако будемо сазнали истину биће то веома скоро .

Никоме другом не би сметао пролазак војника из Сребренице до Алији и власти у Сарајеву .

сматрам да је српском народу уваљена Сребреница како кукавичје јаје , као случај Маркале ..

Verovatno i sama znas koliko zlih ljudi ima na raznim mestima u nasem drustvu, koliko u miru kradu, koliko su nemoralni, koliko ima kriminalaca, koliko ubijaju, otimaju, pljackaju... Uopste koliko je nepravde... Koliku moc imaju ti nepravednici... Zasto mislis da njih na visokim polozajima u ratovima nema? Kada ih ima jos vise... I zasto si opsednuta opravdavanjem njihovih nedela?

Никоме другом не би сметао пролазак војника из Сребренице до Алији и власти у Сарајеву .

сматрам да је српском народу уваљена Сребреница како кукавичје јаје , као случај Маркале ..
Tako je....

Verovatno i sama znas koliko zlih ljudi ima na raznim mestima u nasem drustvu, koliko u miru kradu, koliko su nemoralni, koliko ima kriminalaca, koliko ubijaju, otimaju, pljackaju... Uopste koliko je nepravde... Koliku moc imaju ti nepravednici... Zasto mislis da njih na visokim polozajima u ratovima nema? Kada ih ima jos vise... I zasto si opsednuta opravdavanjem njihovih nedela?

Знам да има лоших људи , али знам исто тако колико има добрих и поштених .

са друге стгране исто тако знам до које је мере спрена да иде Америчка империјалистичка полтика , каква зла је спремна да уради ради остварења циљева.

Сребреница је под наредбом Генерала Ратка Младића евакуисана , евакуцаија жена и деце и никоме није фалила длака са главе .са друге стране да ли неко знасита верује да је Алија са раширеним рукама био спреман да дочека своје војнике из Сребренице које је оставио на цедлу ...то чисто сумњам .

Американци су тада били у бази у Тузли , специјални одред за ликвидације је био пристуан и једно су они могли да извше тај задатак и учине Алији услугу .

ауторска тема

Видимо да Запад констатно инсистира над случајем Сребреница и то нам говори да се права истина дубоко крије од очији и ушију јавности ..

Шта се заправо десило у Сребреници , да ли је могуће да је у једном тренутку поводом ослобођења Сребренице било могуће да је исти, Алија иЗетбеговић, у страху од својих издатих војника сам наредио ликвидацију .

Колико ми је позанто , а многе ствари тек данас излазе на видело , специјално тајна Америчка група за ликвидацију која је по наредби Клинтона тада била стационирана у Тузли , да ли се оставља могућност да је по молби Алије а наређењу Клинтона та група Америчких специјалаца извршила задатак , елиминисала војнике који су се повлачили .
према Тузли , нашла их негде на пола пута ...

Коме је другом ово одгворало него Сарајеву да сви они војници , осим једног Насера Орића , буду елиминисани .Колико би ти издати војници били претња Сарајеву када релано нису добили појачање .

о томе је било говора , али видимо да Америка ради на томе да такве гласине заташка и ако будемо сазнали истину биће то веома скоро .
Jedni smanjuju brojke. Drugi kazu "trebali smo vise, to su sve bili vojnici". Ti sada pises da su Amerikanci, ili ARBiH pobili tolike ljude. Dogovorite se medju sobom koju LAZ zelite da gurate? Niko ne uzima u obzir da su SVI, koji su zadrzani u Bratuncu, odvedeni na streljanje.
Ja samo vidim najobicniji kukavicluk. Kukavicluk da se suocite sa osudom za pocinjena nedjela, pa ste spremni na najprozirnije LAZI da bi ih objasnili.

Jedni smanjuju brojke. Drugi kazu "trebali smo vise, to su sve bili vojnici". Ti sada pises da je ARBiH pobila tolike ljude. Dogovorite se medju sobom koju LAZ zelite da gurate? Niko ne uzima u obzir da su SVI, koji su zadrzani u Bratuncu, odvedeni na streljanje.
Ja samo vidim najobicniji kukavicluk. Kukavicluk da se suocite sa osudom za pocinjena nedjela, pa ste spremni na najprozirnije LAZI da bi ih objasnili.

Не нисам споменула да су их побиле зелене бертке , него Америчка тајна служба , одред за ликвидације који су били стационирани у Тузли у то време .

Не нисам споменула да су их побиле зелене бертке , него Америчка тајна служба , одред за ликвидације који су били стационирани у Тузли у то време .
Nikakvih Amerikanaca nije bilo na Dubravama (aerodrom Tuzla) tokom rata. Amerikanci dolaze tek u januaru 1996.:
https://en.wikipedia.org/wiki/Camp_Eagle

Znaci, kad gledas video snimke Generala Mladica gde on govori iz svojih usta o osveti u Srebrenici, ne verujes mu?

Ali zato pretpostavljas da je to uradila specijalna jedinica iz Amerike, u to verujes?

Pa ili je lagao general Mladic onomad, ili ti lazes sada

Nema trece opcije

Znaci, kad gledas video snimke Generala Mladica gde on govori iz svojih usta o osveti u Srebrenici, ne verujes mu?

Ali zato pretpostavljas da je to uradila specijalna jedinica iz Amerike, u to verujes?

Nema trece opcije

Када гледам војничку каријеру Генерала Младића онда видим евакуцаију жена и деце из Сребренице .Чему твоје негирање могућности да је постојала чиста могућност да су ураво Амерички војници , одред за ликвидацију , који је након тога учестоваво у свим операцијама широм света био одговорн за то нешто у Сребреници што се десило .

Зар би Алији и власти у Сарајеву одговорало да види војнике који су се осетили издано и продано живе и здраве , то никоме не би одговарало ..

Поготово након писања Њујорк тајмса о таквој тајној Армији Америке која делује у САД и изван ње , као и да је формирање настало управо у Босни ..

Dovoljno je poslusati i procitati knjigu Ibrana Mustafica Planirani haos.Tu opisuje predratno stanje u Srebrenici.On je bio u to vrijeme poslanik SDA.Poslusati emisije u kojima prica kakve su se igre igrale u Srebrebici i B i H.Njegovo misljenje o Naseru Oricu.

Mozda su muslimani u Bosni spori, ali Oric se nece izvuci od njih, zatrace ga oni sami za ono sto je radio i njega i njegove, to ti je garantovano. Osvetice se oni i za svoje i za Srbe sto je ubio. Mozda nije dovoljno kao karmicka kazna, ali nece uteci, nema kamena pod koji ce pobeci.

A to sto ga Bakir sada jos cuva, nece ni to trajati vecno.
Када гледам војничку каријеру Генерала Младића онда видим евакуцаију жена и деце из Сребренице .Чему твоје негирање могућности да је постојала чиста могућност да су ураво Амерички војници , одред за ликвидацију , који је након тога учестоваво у свим операцијама широм света био одговорн за то нешто у Сребреници што се десило .

Зар би Алији и власти у Сарајеву одговорало да види војнике који су се осетили издано и продано живе и здраве , то никоме не би одговарало ..

Поготово након писања Њујорк тајмса о таквој тајној Армији Америке која делује у САД и изван ње , као и да је формирање настало управо у Босни ..
Ne negiram ja nista

Ja ti skrecem paznju da je General Mladic licno u kameru rekao sta ce da uradi

Zasto ne bih verovao Generalu kakav god da je ispao na kraju, uvek je ipak kazao istinu, i kad je uradio dobro i kad je zajebo stvar, zasto bih se onda bavio tvojim sizofrenim cepanjima?

Zasto siris lazi o Generalu Mladicu

постоји званична и не званична верзија
Сам актуели предсјеник Америке ЏоБ (иначе изградио каријеру на случају "Сребреница" исл.)
свједочи о присуству трупа на тој територији у одређеном периоду. Иначе занимљива прича ..., коју побија низ видео записа.

ISTINA POLAKO IZLAZI NA VIDJELO
Тешко, али ако Алма одлучи да проговори .... :lol:
dzo.JPG

Чему твоје негирање могућности да је постојала чиста могућност да су ураво Амерички војници , одред за ликвидацију , који је након тога учестоваво у свим операцијама широм света био одговорн за то нешто у Сребреници што се десило .

I onda ih prevozili i ukopavali u masovne grobnice na teritoriju pod kontrolom VRS, a onda ih Srbi, kada su vidjeli sta su im "podmetnuli", prebacivali u sekundarne i tercijarne, gdje su iskopani i identifikovani...

Nastavi, postaje interesantno... :roll:

Poslednja izmena:

Nema trece opcije

Ne veruje generalu? Misli da je general Ratko Mladić lažljivac? Da je lagao kada je najavio osvetu?

", да ли је могуће да је у једном тренутку поводом ослобођења Сребренице било могуће да је исти, Алија иЗетбеговић, у страху од својих издатих војника сам наредио ликвидацију"

Apsolutno, šta zna onaj šupak od matematičara da je 2+2=4? Imam ja svoje mišljenje o tome, nisam ja ovca kao većina

Ne veruje generalu? Misli da je general Ratko Mladić lažljivac? Da je lagao kada je najavio osvetu?
Izmanipuliran je, to je izvađeno iz konteksta. Alija je pobio svoje vojnike, a ostatak je zaginuo u međusobnim obračunima. Dio je počinio samoubojstva da se ne bi morao suočiti sa srpskom pravdom znajući kakva je zverstva počinio

I komunistkinja nije nimalo luda

Nije ono bio general Ratko Mladic, nego Joe Biden koga je pratio SEAL team 6, obucen u uniforme VRS...
Kao sto je poznato, Mladic je tada bio u Beogradu. Nesto privatno...

Back