- Poruka
- 841
.....Ok...ali to nije nacin......zocin i kazna ...isto... kao pravo i pravda....tesko je biti sudac ili lako.....nesha taksista:Oni su branili svoju otadzbinu dok ih je Zloba pokusao osvojiti.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
.....Ok...ali to nije nacin......zocin i kazna ...isto... kao pravo i pravda....tesko je biti sudac ili lako.....nesha taksista:Oni su branili svoju otadzbinu dok ih je Zloba pokusao osvojiti.
nesha taksista:NE, u Srebrenici nije bilo genocida. To je bila humanitarna akcija. Da nije tuzno bilo bi smesno.
nesha taksista:Oni su branili svoju otadzbinu dok ih je Zloba pokusao osvojiti.
slavonka:DraGO70
28.02. 1989 U Kninu održan "srpski miting upozorenja".
jesu li tada ti tvoji Srbi bili protjerani ili koji mjesec kasnije?
15.02. 1990 0držan tzv. Miting Srba u Karlovcu.
03.02. 1990 U Gospiću održan "protestni miting srpskoga naroda", pod naslovom: "Miting svih Srba Like i svijeta".
26.12. 1990 Statut tzv. SAO Krajine usvojile SO: Knin, D.Lapac, Gračac,Obrovac,Benkovac, Korenica i Vojnić
02.02. 1991 U Kninu održan protestni miting zbog ugroženosti srpskoga naroda u Hrvatskoj, pod naslovom" Za slogu i jedinstvo svih Srba"
28.02. 1991 - u Kninu, Srpsko nacionalno vijeće i Izvršno vijeće SAO Krajine usvojili Rezoluciju o razdruživanju Republike Hrvatske i SAO Krajine.
je li, Srbine?
što je bilo prije?
nemoj me krivo shvatiti, ja ne odobravam tjeranje lojalnih Srba iz njihovih kuća. samo želim da vidiš što je prethodilo tim nemilim događajima.
višegodišnje mitingovanje srpskih ekstremista, otcjepljivanje, zlostavljanje i protjerivanje Hrvata (znaš i sam kako je bilo onima koji su živjeli na područjima sa srpskom većinom koja su se kasnije otcjepljivala) i tome slične stvari. još jednom ponavljam, to nije opravdanje za tjeranje lojalnih Srba iz njihovih kuća, ali mi ionako ne pričamo o tome je li to opravdanje ili ne, već o tome tko je prvi počeo.
a Srbi su ti koji su prvi počeli. Tada po Hrvatskoj nije bilo ni U od ustastva
slavonka:Covjece HDZ je bila u pocetku zabranjena stranka...a ako je pjevanje Bana Jelacica ustaska pjesma...onda doista..a 89 -e je Kos po Slavoniji dijelio Srbima oruzje, i cetnici vec poceli na veliko da cetnikuju slavljeci popa djuica i ostale zlocince...htjeli mu kosti donijeti...
eremita:Ма шта ми наприча... е ко би рекао да су ове Славонке толико глупе... а знаш ли, лутко када је умро ПОП ЂУЈИЋ када већ трабуњаш да су 89. "хтјели му кости донијети"...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ако већ хоћеш да лажеш и манипулишеш - мораш ипак бити мало пажљивија!!!
slavonka:Da, ovi datumi su tocni. Ali bilo je tajno okupljanje i nikakvo mitingovanje....A jesi ti bio prisutan pa ssi cuo da pjevaju ustaske pjesme...i sto je cinilo ugrozenost srba jer se JAZU preimenovala u HAZU.. SANU je oduvijek tako i zato se mi nismo osjecali ugrozenim..niti nas je smetalo...prva granata je pala na Osijek u lipnju 90-e.
Ne opravdavam pocinjeno zlo , ali ideja Velike Srbije je njen uzrocnik
misoni:Чак и да су добили дозволу,и донели посмртне остатке,какву би то штету донело Хрватској?Хајде размишљај мало...Само би донело поене Хрватској и Хрватима.А,ако то не можеш да схватиш,онда не знам шта да кажем.Мултиетничке и мултикултуралне државе такве дозволе издају без проблема,пошто мртваци ни на какав начин не могу да утичу на политику државе,а веома позитивно на оне којима то нешто значи,да би стекли илузију да је то и њихова држава!8-)
slavonka:Covjece HDZ je bila u pocetku zabranjena stranka...a ako je pjevanje Bana Jelacica ustaska pjesma...onda doista..a 89 -e je Kos po Slavoniji dijelio Srbima oruzje, i cetnici vec poceli na veliko da cetnikuju slavljeci popa djuica i ostale zlocince...htjeli mu kosti donijeti...
slavonka:Neznam kad je umro a i ne zanima me posebno.. Pitaj DraGo on ce ti reci kako su se htjele prenositi "mosti".. pretpostavljam da su mosti kosti, sad dali su to kosti djuica ili nekog drugog cetnika uopce nije bitno u ovoj diskusiji.., svi su isti
slavonka:Pri tome zaboravljas samo jedno da su za nas cetnici ono isto sto su za vas ustase.
I nismo im to mi zabranili, nego smo poceli shvacati sto nam se smjera...