limunada
Buduća legenda
- Poruka
 - 39.111

Dobro.To mi je bas lako.Ти Не мрзи Србију и не жели шумадинцима зло
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro.To mi je bas lako.Ти Не мрзи Србију и не жели шумадинцима зло
Tvoje pominjanje Sluzbi je dodijalo i Bogu i narodu!
I da...jedno krajnje privatno pitanje za tebe...jesi li bio kad ucesnik rata?
Znala sam da se druzis sa pogresnim ljudima.
A znala sam i da pametujes bez iskustva.
Nastradaces tako jednom!
A to ne zelim,cak ni tebi!
Ne, podmećeš čovjeku nešto što nije napisao.Hoćeš da kažeš, da je opravdano, što su svi punoletni muškarci pogubljeni, na svrep način. Nisu žene i deca, ali oni mogu. Je li tako?
Ти си зарадио птсп слушајући приче.Nisam. Najblize ratu sto sam osetio je kada sam kao klinac slusao hvaljenje 'nasih' sta su sve radili po Kosovu 99-e, i pre 99-e, kada su se vracali.
Iskreno, povracalo mi se od toga; i kada slusas to kao tinejdzer, odvratno je.
Ти сигурно ниси.Твој критеријум ћемо слушати шта су прави људи...
Hoćeš da kažeš, da je opravdano, što su svi punoletni muškarci pogubljeni, na svrep način. Nisu žene i deca, ali oni mogu. Je li tako?
Nikada i nije bilo problema u osudi zločina već u njegovoj kvalifikaciji.Е, овако, да вам кажем штогод као Србин, Србијанац и српски родољуб:
30 година је прошло од трагичних догађаја у Сребреници, масовног страдања Бошњака. Сећање на тај масакр, тај злочин против човечности, у којем су живот изгубили хиљаде невиних људи, превазилази национална и верска обележја – то је људска трагедија која захтева достојанствено памћење, озбиљно сагледавање и одважан морални став.
Нема оправдања за масовни злочин над цивилима. Није га било ни за крваве Божиће, Кравицу, Скелане и десетине српских села у Подрињу: уништене породице, нестали, цивили страдали у нападима на бројна српска села. Али, нема га ни за злочиначку одмазду након пада Сребренице. Злочин су Казани, али је злочин и Вилина Влас. Злочинац је Јусуф Празина, али је злочинац и Милан Лукић. Не може прво бити зло, а друго добро. А ни обрнуто. Зло је зло, у оба случаја.
Нема правдања ни за масовно стрељање заробљених војника: не може се кукати на муџахедински покољ заробљених Срба из озренских бригада Војске Републике Српске, а ћутати на стрељање заробљених Бошњака из 28. дивизије Армије БиХ. Не може прво бити зло, а друго добро. А ни обрнуто. Зло је зло, у оба случаја.
Мученик је Раде Рогић, али је мученик и Рамо Османовић и његов 19. годишњи син Нермин.
Зло не познаје нацију – оно делује онда када људи изгубе човечност, када се идеологија претвори у мржњу, а оружје у средство понижења.
А злочинац, ма којем народу припадао, једнако је опасан по све — и по сопствени народ, јер одсуство савести и искуство проливања крви га уништава изнутра. У одсуству непријатеља споља, такав злочинац, ће у неком тренутку тражити непријатеља унутра, дићи руку на своје сународнике
Сребреница је злочин и срамота коју је учинило мноштво људи српског имена и српских ознака на униформама.
Као што рекох, Срби су током ратова такође били жртве, и то никада не сме бити заборављено. Али су жртве итекако били и Бошњаци, у овом несрећном и непотребном рату и ВИШЕ него Срби.
Оно што нас мора водити, јесте универзална вредност — да је страдање невиних, без обзира на порекло, увек губитак за све нас. Само ако истрајемо у истини, у правди, и у одбијању да изједначимо народе са злочинцима, можемо изградити будућност мира и узајамног поштовања.
Нека ова годишњица буде опомена - да ћутање на злочин није неутрално.
Ова годишњица јесте морални тест – да ли смо способни да осудимо зло без страха, и да поштујемо сваки невини живот, без обзира на порекло.
Zasto cu nastradati?Znala sam da se druzis sa pogresnim ljudima.
A znala sam i da pametujes bez iskustva.
Nastradaces tako jednom!
A to ne zelim,cak ni tebi!

Желимо ти сви брзо оздрављење.
Српска домаћица,за разлику од неких са масном брадом и дугом косом.Ти си нам интелектуалац, чим навијаш за необразовану домаћицу
Крезави симке
Избјегавај кретање неосвјетљеним улицама.Zasto cu nastradati?
Mislis da ce da me strelja neko od ovih SNS mafijasa?
Moguce.
Српска домаћица,за разлику од неких са масном брадом и дугом косом.

Избјегавај кретање неосвјетљеним улицама.
Jasno je utvrđeno, da u sistematskom ubijanju, odraslih muškaraca, ima elemenata genocida. Nema tu nikakvog prišivanja. To su činjeniceНе пришивај.
Jasno je utvrđeno, da u sistematskom ubijanju, odraslih muškaraca, ima elemenata genocida. Nema tu nikakvog prišivanja. To su činjenice
По потреби.Sta znaci tacno "elemenata genocida"? Da li je bio genocid ili nije?
Moj kriterijum je bez greske.Твој критеријум ћемо слушати шта су прави људи...
Naci ce se neko.Takve filozofe najvise vole.Zasto cu nastradati?
Mislis da ce da me strelja neko od ovih SNS mafijasa?
Moguce.
fenomenalno sročenoOdlično sročeno. Bolno istinito.
čim ste ga isključili izgleda vam digo pretisak do pucanjaAli već vidim kako mu fali klikbejt naslov a'la @Тихи "Evo kako Đilasovi blokaderi pravdaju ustaške pokolje nad Srbima predvođeni dubokom državom i Natašom Kandić FOTO VIDEO click here"
Stojko, nije valjda SNS-u toliko dogovrelo, da ti sada moras da izigravas nacionalistu po forumu?fenomenalno sročeno
zaboravio je samo da doda "nema veze bi šra au sandžar divizije radile" i nema veze ništa šta su oni radili
samo kad bi se sabralo broj žrtava ne bi bio isti
a ni način stradanja jer boleštine koje su činjene Srbima samo kazuje poremećaj svesti
čim ste ga isključili izgleda vam digo pretisak do pucanja
nego što nisi obrisao @Nina temu o "demokracijakoj hrvatskoj?" lako po Stojku, jelde...

odraslih, koji su se probijali prema tuzli..poginuli u proboju malo od svojih mina, malo od srpskih mina, malo izmedju sebe, malo od srpskih vojnika..Jasno je utvrđeno, da u sistematskom ubijanju, odraslih muškaraca, ima elemenata genocida. Nema tu nikakvog prišivanja. To su činjenice
Ok.Izvinjavam se,povlacim rijec,mada je recenica dvosmislena.
Zločin je zločin, bilo da je u pitanju 6 ili 16 žrtava. To je u oba slučaja zločin i prebrojavanje nema poentu, jer ne menja suštinu zločina.fenomenalno sročeno
zaboravio je samo da doda "nema veze bi šra au sandžar divizije radile" i nema veze ništa šta su oni radili
samo kad bi se sabralo broj žrtava ne bi bio isti
a ni način stradanja jer boleštine koje su činjene Srbima samo kazuje poremećaj svesti
čim ste ga isključili izgleda vam digo pretisak do pucanja
nego što nisi obrisao @Nina temu o "demokracijakoj hrvatskoj?" lako po Stojku, jelde...
šta ćeš, war je big businessStojko, nije valjda SNS-u toliko dogovrelo, da ti sada moras da izigravas nacionalistu po forumu?
To je bukvalno kao kada bi trazili of Tihog da otvare teme gde pise hvalospeve o NATO-u![]()