"Srebrenica 1995 - Gaza 2009!"

Sa kim se slažete?

• Slažem se sa Majkama Srebrenice i Radikalima u osudi Izraela

• Slažem se sa Saletom da su Muslimani banda i da treba tući ko Izraelci Gazu

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ma slažeš li se sa Majkama Srebrenice?

Ја се не слажем са ,,Мајкама Сребренице" јер је контранапад који је извео Младић био провоциран годинама. У Сребреници и околини је убијено преко 3.000 Срба прије Раткове акције. Хвала му што је спречио даља страдања српског народа!

Неколико израелских жртава рањених, или погинулих од ракетних напада не може да буде једнако геноциду који су извршили муслимани над Србима у Сребреници!

ВРС је наишла на жесток отпор који је сломљен, злочинци су кажњени (нажалост велики број је побегао), можда је било и цивилних жртава, али нико није имао намеру да убија децу у школама, као што то сада раде Израелци.

Нападам глупост.

tomina je muka pregolema,

puca bruka, a glasaca nema

sama tema je donekle razumljiva kao jos jedan pokusaj odmetnutih za jos malo medijske paznje po svaku cenu, pominjuci jake, ali kontroverzne reci srebr..., gaza

dosta ste sisali radikalsku sisu, skupljajte malo poene kao ljudi, svojim radom i dostignucima, znam da nema sanse, ali tako je , sami ste se uvalili.

Oko 20 osoba, uključujući žene i decu, poginulo je u današnjim napadima, a palestinske službe su iskoristile tročasovni prekid bombardovanja da uklone tela iz ruševina zgrada u zonama borbi.
Овако изгледају вести из Газе, свакодневно се убијају недужни. Да ли ће неко за то да одговара?
Вероватно неће.

Ратка Младића и Радована Караџића прогањају зато што су бранили српски народ. Има ли сада неко образа да каже да је Америка (Хашки трибунал) праведан?

u strahu su velike oci

mani se decko vadikala, stanje u drzavi je tako nepovoljno, da ima mnogo prostora za politicki rad i doprinos boljem zivotu, pa ako bas ocete da se bavite duze politikom..zna se. ne napada se najjaca partija u srbiji, osim po nalogu rezima ili ako ste bas u (ocekivanom) padu.

mislio sam da se ovde srebrenica kao argument, davno proanaliziran sa svih mogucih strana, vise ne upotrebljava za jeftinu partijsku propagandu, pa svako moze da postavlja bombasticne teme sa tim motivom.

ciju podrsku ocekujes? ldp? amera?

Тако је.
Чак је покупио жене и децу у аутобусе и послао их на сигурно, док у израелској офанзиви велики број (око 30%) жртава чине жене и деца.

Она подела чоколадица јесте цинична до те мере да ми је жао што нема чедиста на форуму. z:mrgreen:
Оно што је факат је да ВРС није убијала цивиле у тој операцији, није убијала комплетно становништво па пресуда о "геноциду" мора бити ревидирана.
Не видим какве то везе има са Израелом, а и њиховим египатским пријатељима који скоро никоме не дају да изађе из зоне сукоба. Односно дају Израелци само онима који имају двојно држављанство, Египћани само онима који су попили метак а још мрдају.
Подсетићу и да је велики број муслиманских избеглица киднуо баш у Србију, и Србија их је прихватила, бар док нису извадили папире за западне земље.

А "Сале" се хвали што се само троје сложило са њимz:plez:

Дакле ја сам само пренео вести, нисма ништа додавао.
Биел су у Сарајеву демонстрациеј удружења мајке Сребренице, које су подржале Палестице и носине натписе "Сребреница 1995 Газа 2009"...

Истина је ганда ствар, зар не? СРС и Балије на истој страни....
I bili rame uz rame na protestu?

А "Сале" се хвали што се само троје сложило са њимz:plez:

Сале је, као и вођа му, преко ноћи постао амерички (јеврејски) слуга. До јуче су пљували по њима, а ево већ данас оправдавају убијање цивила, не желе да сагледају ствари у целини.
Сале, пре 10 година исти ови смрадови су убијали српску децу!

А ево доказа да је наци свако ко је против британског колонијализма. Црнци су се дигли против енглеских колонизатора, против њих је ратовао Хитлер, значи црнци су за Хитлера.
negro-nazi.jpg

Сале је, као и вођа му, преко ноћи постао амерички (јеврејски) слуга. До јуче су пљували по њима, а ево већ данас оправдавају убијање цивила, не желе да сагледају ствари у целини.
Сале, пре 10 година исти ови смрадови су убијали српску децу!

Само буди љубазан па објасни америчку заставу у аватару...

Можда се и овде отишло предалеко. Ја нисам чуо да је Тома Николић ишта изјавио поводом актуелног сукоба. Осим тога доста оних који на овом форуму нису "продемократски" се такође није изјашњавало по овом питању. Имамо ми овде ионако доста својих проблема.
Сале има неку личну конекцију са јеврејском државом, не морате мешати одмах целу странку у то.

Само буди љубазан па објасни америчку заставу у аватару...

После краће расправе са једном форумашицом одлучио сам да променим аватар, те као пример ,,демократије", толеранције, напретка и свега осталога што иде уз ,,модерно" друштво изабрао америчку заставу. ;) :)

Зашто? Па вероватно зато да мало ,,варам". Када виде заставу помисле да сам жут, а уствари нисам. z:mrgreen:

• Podržavam
Reactions: 27E
После краће расправе са једном форумашицом одлучио сам да променим аватар, те као пример ,,демократије", толеранције, напретка и свега осталога што иде уз ,,модерно" друштво изабрао америчку заставу. ;) :)

Зашто? Па вероватно зато да мало ,,варам". Када виде заставу помисле да сам жут, а уствари нисам. z:mrgreen:

False flag операција, а? z:mrgreen:

Бајке! Јевреји и хришћани су морали да плаћају џизју, нису смели да се баве многим занимањима(пре свега производним), нису смели да поседују или јашу коње и камиле, да поседују оружје, нису смели да сведоче на суду уколико спор укључује муслимане, нису смели да посећују јавна места која посећују муслимани...Поред овога, ту су биле и забране изградње синагога и цркава и њихово реновирање(изузев по посебној дозволи), забрана да звоне црквена звона, забрана гласне молитве уколико није муслиманска...Хришћанину и Јеврејину је било забрањено да узме муслиманку за жену осим уколико не он не пређе у ислам док су муслимани могли да жене хришћанке и Јеврејке.

Гомила грешака. "Народи књиге" како су арабљани звали хришћане и јевреје, имали су гарацнију слободе, неотуђивости имовине, вероисповести... Звали су их још и "заштићени", а јевреји су чак неретко били државнии чиновници а бавили су се као и данас банкарством. Хришћани су неретко били доктори, а несторијанског патријарха је признавао и халифа као врховног поглавара хришћана у целој држави. Они су имали права и на својину нпр алкохолних пића, која су муслиманима била забрањена. Они нису били војни обавезници и нису плаћали порез зекат који је за становништво уме(арапе) било обавезно и уместо њега плаћали су џизју и харач са тим што је су слаби и болесни, жене и даца били ослобођени чак и тога! Такође што је мени посебно интересантно новопечене муслимане, који би из хрошћанства прешли у ислам гледали су као издајнике своје вере(хришћанства), и себи неједнаке и нису их ослобађали харача.

Poslednja izmena:
pa ja se ne slazem sa tetama Srebrenice i mislim da su Jeshe u pravu ali je tema najmaloumnija zamena teza tipicna za postavljaca
mislim sta sada ako se za nesto zalazu majke Srebrenice to obavezno mora da bude lose , zalagao se i Hitler za ukidanje korupcije i kriminala ,a Musolini se jedni uspesno obracunavao sa Koza nostrom u istoriji Italije pa bi sada sledeci tu imbecilnu logiku mogli da zakljucimo da svako ko se zalaze za borbu protiv kriminala ustvari nacista i fasista ili za izgradnju puteva recimo posto su i tu nacisti prednjacili u to vreme
ovo je jos gluplje od one debilane sa onim plakatima sa III Rajhom i EU
За све ове године на форуму да се коначно сложим у нечему с тобом z:D.

Back