Duh Sekire
Iskusan
- Poruka
- 6.686
И објаснио сам ти шта је заправо битно 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma slažeš li se sa Majkama Srebrenice?
И објаснио сам ти шта је заправо битно![]()
Јес вала, колико се сећам Ратко је деци поделио чоколадице![]()
Нападам глупост.
Овако изгледају вести из Газе, свакодневно се убијају недужни. Да ли ће неко за то да одговара?Oko 20 osoba, uključujući žene i decu, poginulo je u današnjim napadima, a palestinske službe su iskoristile tročasovni prekid bombardovanja da uklone tela iz ruševina zgrada u zonama borbi.
Тако је.
Чак је покупио жене и децу у аутобусе и послао их на сигурно, док у израелској офанзиви велики број (око 30%) жртава чине жене и деца.
I bili rame uz rame na protestu?Дакле ја сам само пренео вести, нисма ништа додавао.
Биел су у Сарајеву демонстрациеј удружења мајке Сребренице, које су подржале Палестице и носине натписе "Сребреница 1995 Газа 2009"...
Истина је ганда ствар, зар не? СРС и Балије на истој страни....
А "Сале" се хвали што се само троје сложило са њим![]()
Истина је гадна ствар, СНС, ЛДП, ДС на истој страни. Јеврејској страни.Истина је ганда ствар, зар не? СРС и Балије на истој страни....
Сале је, као и вођа му, преко ноћи постао амерички (јеврејски) слуга. До јуче су пљували по њима, а ево већ данас оправдавају убијање цивила, не желе да сагледају ствари у целини.
Сале, пре 10 година исти ови смрадови су убијали српску децу!
Само буди љубазан па објасни америчку заставу у аватару...
После краће расправе са једном форумашицом одлучио сам да променим аватар, те као пример ,,демократије", толеранције, напретка и свега осталога што иде уз ,,модерно" друштво изабрао америчку заставу.![]()
Зашто? Па вероватно зато да мало ,,варам". Када виде заставу помисле да сам жут, а уствари нисам.![]()
Бајке! Јевреји и хришћани су морали да плаћају џизју, нису смели да се баве многим занимањима(пре свега производним), нису смели да поседују или јашу коње и камиле, да поседују оружје, нису смели да сведоче на суду уколико спор укључује муслимане, нису смели да посећују јавна места која посећују муслимани...Поред овога, ту су биле и забране изградње синагога и цркава и њихово реновирање(изузев по посебној дозволи), забрана да звоне црквена звона, забрана гласне молитве уколико није муслиманска...Хришћанину и Јеврејину је било забрањено да узме муслиманку за жену осим уколико не он не пређе у ислам док су муслимани могли да жене хришћанке и Јеврејке.
За све ове године на форуму да се коначно сложим у нечему с тобомpa ja se ne slazem sa tetama Srebrenice i mislim da su Jeshe u pravu ali je tema najmaloumnija zamena teza tipicna za postavljaca
mislim sta sada ako se za nesto zalazu majke Srebrenice to obavezno mora da bude lose , zalagao se i Hitler za ukidanje korupcije i kriminala ,a Musolini se jedni uspesno obracunavao sa Koza nostrom u istoriji Italije pa bi sada sledeci tu imbecilnu logiku mogli da zakljucimo da svako ko se zalaze za borbu protiv kriminala ustvari nacista i fasista ili za izgradnju puteva recimo posto su i tu nacisti prednjacili u to vreme
ovo je jos gluplje od one debilane sa onim plakatima sa III Rajhom i EU