Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta kažeš?! Bratski? Pa ti si pocepan čovek. Bratski posle Jasenovca i svih onih zverstava?Onim što i jesu, bratskim narodom.
Zanimljivo je kako jedino Srbi i Rusi vole da pišaju po bratskim narodima, ne znam jel to nekakav nastran mentalitet ili šta?![]()
Šta kažeš?! Bratski? Pa ti si pocepan čovek. Bratski posle Jasenovca i svih onih zverstava?
Istorija je neumoljiva.Pamti kakva su nam zla naneli.Jesi ti bio zamrznut ili šta? Što ne pitaš nekoga u kom si veku?![]()
Istorija je neumoljiva.Pamti kakva su nam zla naneli.
Nije to aha nego je tako.Pamti šta ti je ko učinio da ti se ne ponovi.Aha... dobro je znati![]()
Pavlović je mučan za slušanje, kao i svaki Vučićevac. Preskočiću
ko nam se vise svidja, ona ili mutavica brnabic? i ja pitam bzvzŽena parexelans , ali ne može da obezbedi većinu jer smo društvo muškog razmišljanja .
Kakvo pitanje .ko nam se vise svidja, ona ili mutavica brnabic? i ja pitam bzvz
takoe, ili zajedno, ili da se ne traze izboriSNSu pada rejting
Priključe SPS
SNSu i SPSu pada rejtingPriključe lažnu Rusku stranku
SNSu, SPSu, lažnim manjinama pada rejtingPriključe lažnu opoziciju.
I tako može da vlada još 20 godina.
Jedini put:Jedna studentska kolona koja osvaja više od svih njih zajedno i čisti ih sve
pa, kad smrducka o srebrenici, malo je i ona glupaKakvo pitanje .
nije nadlezan da bude sudija koji `tuzi i presudjuje kao kadija, oljo turkinjo, a za izbore jeste nadlezan da ih raspise, to mu jeste u opisu radnog mesta, jaoj koja si ti glupaca, obaska sto bot`ujes za av-a.. bezi caciko, veze nermas o sudskoj, zakonodavnoj i izvrsnoj vlasti
prvoj dami srbije sta radi diktator nasamo?Pavlović je mučan za slušanje, kao i svaki Vučićevac. Preskočiću
Nisam rekao da je favorit , ali ima potenciju za jednu stranku .pa, kad smrducka o srebrenici, malo je i ona glupa
Kolega @Mileta iz Talesa, lepo da si sam konstatovao da te jedino zanima nametanje srebreničkog narativa:Marinika je strptomicin za sve .
Djido joj nije ni prići .
Zna kakva je opozicija i pozicija , sve njihove grehe i dilove .
Žena parexelans , ali ne može da obezbedi većinu jer smo društvo muškog razmišljanja .
Kakvo pitanje .
Zanimljivo…Olja Bećković nije bot
Djilasovi botovi su problem
. . . . . , Srbin lako zaborvlja a jos teze se priseca.Kolega @Mileta iz Talesa, lepo da si sam konstatovao da te jedino zanima nametanje srebreničkog narativa:
Pogledajte prilog 1751450Pogledajte prilog 1751452
Posle ćeš ponovo i ponovo i protiv LGBT agende?
Pogledajte prilog 1751451