SRCEM ILI RAZUMOM

Hollow_man:
Znas kako mozda ti nikad neces to zaboraviti,ali moras da naucis da bolje podnosis takve teske,bolne i tuzne stvari. . . moras imati prijatelje oko sebe...druzi se izlazi pokusaj da ne pricas o njemu. . . nemoj da se vidi na tebi da si tuzna da te boli. . .zaboravi te prazne rijeci o andjelima obecanjima---to je sve prah . . . novi dan je pred tobom i mnogo novih ljudi...nadam se da sam makar malo pomogao....srecno!!!!

Hvala, takvu sam terapiju sama sebi prepisala, to je samo zalecenje... i uvek je lako kada ga ne vidim...ali kada se pojavi (a ne videti ga u ovako malom gradu nije moguce) secanje se vrati a sa njime i boli. Njemu sam davno oprostila a sebi da sam slepa pored ociju to tesko...ponavljam da nije vredan toga, da je sve SAN ali jedno pitanje "KAKVA JE MOJA ZASLUGA U CELOJ PRICI?" razara dusu... Boli...boli...boli......zbog njega gubim poverenje u druge ljude, plazim se buducnosti.

Neverovatna slicnost, ljudi to je za NE POVEROVATI!!!
Scena iz "Velikog Brata" Sava i Dragana: ona ludo zaljubljena ne prestaje da place, nezna sta se desava, zbunjena, izgubljena iiii dalje mu veruje. On zna celu situaciju, izigrava facu, i njegove reci ODZVANJAJU U MOJIM USIMA, "VRUJ MI... O Boze koliko lazi i licemerja i u svemu tome samo je jedno tacno "ja sm najveca ludaca ako ovo nije istina" i buuuuuu..... Cak i Savina faca nalikuje njemu.

ONA je zbog mene napustila dom,odvojila dete od OCA,samo da bi zivela samnom.Imam zenu i dete,ONA je to znala kada se odlucila na taj korak.Naravno sa mojim ohrabrenjima.VOLIM je,samo mi je ona u glavi.Na tu opciju,da ostavi muza a ja svoju zenu,dosli smo cak pre DVE (2) godine!!! Ona jos uvek ceka! A sta ja jos uvek radim? -Nemogu da se odvojim od moje maloletne cerkice? STA DA RADIM,njoj izmice volja!? :confused:

homoljac:
ONA je zbog mene napustila dom,odvojila dete od OCA,samo da bi zivela samnom.Imam zenu i dete,ONA je to znala kada se odlucila na taj korak.Naravno sa mojim ohrabrenjima.VOLIM je,samo mi je ona u glavi.Na tu opciju,da ostavi muza a ja svoju zenu,dosli smo cak pre DVE (2) godine!!! Ona jos uvek ceka! A sta ja jos uvek radim? -Nemogu da se odvojim od moje maloletne cerkice? STA DA RADIM,njoj izmice volja!? :confused:

"Njoj izmice volja"? A sta ocekujes? Brate, sedis na dve stolice. Nije lako, znam, nije ni jednostavno ali (zasto uvek resavam probleme na nacin kao da se to meni desava). Mozda ce ovo zvuciti prejako ali "homoljc" imas maloletnu cerkicu sta ce biti kad ona odraste, zelis li da se njoj nesto tako desi. Mozda je bolje da se odvojis ili od maloletne cerkice (mada to ne bih nikad nikom pozelela) ili od one koja jos uvek ceka. SRECNO!!!

Slusaj ovo: klasika sa najboljim drugom! Incest? Znamo se 14 god! I od uvek postoje varnice! Cak mnogo vise od toga! Sve u zivotu sto sam prvi put probala,probala sam sa njim! Bili smo duuuugo zajedno dok neko nije izvalio kako smo nas dvoje brat i sestra! I tako... E to je tuga! Agonija! Gore od bilo cega sto mi se desilo! Tu je,a u stvari ne smem ni da ga pogledam!I onda duuuug period otkrivanja da li? Ili ne? Na svu srecu.odgovor je NE! I tako smo posle veeeelike pauze ponovo zajedno! A kakav je osecaj???????? Prosto ne mogu da vam opisem! Kao da je sada slagalica kompletna!

*mikica*:
"Vreme leci sve rane" - CISTA LAZ

Da, kazu vreme leci, ali ono prikriva bol koji i dalje ostaje, samo je tu razum koji nas izvlaci iz svega, svih patnji, boli i daje nam nekako drugaciji pregled svega, daje nam snage da nastavimo dalje, a da sve rane ostavimo u nekom zaboravljenom gradu u kome ce nas kad tad odvesti nase srce i narediti nam da podjemo istom stranom ulice...

KleoS:
Slusaj ovo: klasika sa najboljim drugom! Incest? Znamo se 14 god! I od uvek postoje varnice! Cak mnogo vise od toga! Sve u zivotu sto sam prvi put probala,probala sam sa njim! Bili smo duuuugo zajedno dok neko nije izvalio kako smo nas dvoje brat i sestra! I tako... E to je tuga! Agonija! Gore od bilo cega sto mi se desilo! Tu je,a u stvari ne smem ni da ga pogledam!I onda duuuug period otkrivanja da li? Ili ne? Na svu srecu.odgovor je NE! I tako smo posle veeeelike pauze ponovo zajedno! A kakav je osecaj???????? Prosto ne mogu da vam opisem! Kao da je sada slagalica kompletna!

Slicnu situaciju sam i ja imala,uvek su bile varnice izmedju nas i sada su samo se izbegavamo...nisam sva sreca imala nista ozbiljnije sa njim jer za razliku od tvoje happy price,na kraju se ispostavilo da mi je brat,ne rodjeni ali opet sa rodbinskim vezama se ne treba petljati!

crveno_crna6:
Slicnu situaciju sam i ja imala,uvek su bile varnice izmedju nas i sada su samo se izbegavamo...nisam sva sreca imala nista ozbiljnije sa njim jer za razliku od tvoje happy price,na kraju se ispostavilo da mi je brat,ne rodjeni ali opet sa rodbinskim vezama se ne treba petljati!

Dakle, R A Z U M! !!!!

Pozdrav . Danas se prvi put ukljucujem. Tema me zaintrigirala zato sto se nalazim u slicnoj situacii i ne znam sta da radim. Kada citam poruke malo mi je lakse zato sto znam da nisam sama.

Potrudi se da upotrebis razum. Ne dozvoli da postanes zrtva muskarca koji ne zeli isto sto i ti, i ne ubedjuj sebe da on jeste ono sto duboko u sebi znas da nije.To ce ti ustedeti vreme, bol i nepotrebno srozavanje sopstvenog samopouzdanja.:)

"...Okrenu se prema meni i reče: "Ne čuvaj nikada ništa za neke specijalne prilike, svaki dan u tvom životu je specijalan". Još uvek mislim na njegove reči... one su promenile moj život. Više čitam, a čistim manje. Sedim na terasi i uživam u pejzažu, i ne smeta mi korov u vrtu. Provodim više vremena sa porodicom, a manje na poslu. Shvatio sam da je život u suštini jedna celina ispunjena užicima, a ne tečaj preživljavanja. Više ništa ne čuvam. Upotrebljavam moje kristalne čaše svaki dan. Obučem svoj novi sako, kad idem u supermarket, ako mi je želja. Ja ne čuvam moj najbolji parfem za specijalne izlaske, ja ga upotrebljavam uvek kada poželim. Fraze..."jednog dana" i "jednog od ovih dana" su nestale iz mog rečnika. Ako nešto vredi videti, slušati ili raditi, onda ja to želim videti, slušati ili raditi SADA. Ja nisam siguran u to što bi žena mog prijatelja uradila, da je samo znala da je neće biti ovde sutra, u šta mi svi verujemo. Ja mislim da bi ona bila više u kontaktu sa svojom familijom, svojim najbližim prijateljima. Ona bi možda nazvala svoje stare prijatelje i molila za oproštaj za neke nesporazume, i pomirila se sa njima. Verujem da bi ona išla jesti u kineski restoran, to je njena omiljena hrana. Upravo ove neurađene male stvari što meni smetaju, ako bih ja znao da su mi sati izbrojani. Smeta mi što sam prestao sretati moje dobre prijatelje koje sam ja "jednog dana" hteo kontaktirati. Smeta mi što ne pišem pisma, koje sam mislio pisati "jednog od ovih dana". Smeta mi i žalosti me da nisam rekao mojim roditeljima, mojoj braći i deci, češće, koliko ih volim. Sada pokušavam da ne zakasnim, ne držim po strani, ili čuvam nešto, što može obogatiti naš život sa smehom ili radošću. I svaki dan kažem sebi samom, da je danas jedan specijalan dan... Svaki dan, svaki sat, svaki minut... je specijalan...
čuvaj se! "Jednog od ovih dana" je tako daleko... ponekad ne dođe nikada više..."

Jednom sam vec bila na ovoj temi, uplasila se i pobegla, uplasila se da to moze biti i moja istina. I bila je. Verovala sam i volela, a onda prvo shok, pa agonija da li je istina ili je samo ljut sto sam tako nesto uopste pitala, osecanja je bolje da ne opisujem, meni je lakse tako. I onda kad priznas poraz, kad svatis da postoji neko ko je njemu mnogo vredniji od tebe, kad priznas da si bila tu samo da mu ulepsas los period u zivotu, kad u sebi nadjes snage da mu oprostis, da ga ne mrzis, da ga ne volis, da ga ne ocekujes, kad shvatis da ga ne zelis u svojim mislima zato sto zelis da budes verna nekome koga ces tek zavoleti, nekome ko ce te mozda mnogo lepse i iskrenije voleti, e tada je sve mnogo mnogo bolje, tada se osecas slobodna kao ptica, kao da je sve bio ruzan san.

Back