gost 74285
Domaćin
- Poruka
- 4.881
Nikada nisam dizala ruku da odgovaram tj. javljala se :shock: uvek bih pogresno cula pitanje:shock:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Najbolje prolaze oni koji slušaju telo, i onda im je i srce i razum na mestu....
Najviše divljaju oni koji slušaju srce, jer ono ima najviše promene ritma, i ritam je taj koji je bitan....
Nema posvećenja, samo posvete....
Najdublje vole oni koji vole kroz razum , ali da tako i biraju i vole, jer onda razumom vide estetiku , romantiku , patetiku , emociju , posvećenje....
Oni koji bi da budu i medved i zeka, završe kao sova, sa velikim očima kako čuče na svojoj grani gledaju u daljinu, a hrane se iz ruke....
ops:Najbolje prolaze oni koji slušaju telo, i onda im je i srce i razum na mestu....
Najviše divljaju oni koji slušaju srce, jer ono ima najviše promene ritma, i ritam je taj koji je bitan....
Nema posvećenja, samo posvete....
Najdublje vole oni koji vole kroz razum , ali da tako i biraju i vole, jer onda razumom vide estetiku , romantiku , patetiku , emociju , posvećenje....
Oni koji bi da budu i medved i zeka, završe kao sova, sa velikim očima kako čuče na svojoj grani gledaju u daljinu, a hrane se iz ruke....

Uh, gadna tema... tema koja me muci bas ovih dana... Verovatno cu poslusati razum, jer, kad srce vristi, misao je kriva![]()
Zanima me da li ste i vi nekada doziveli pravu ljubav ali ste zbog nekog razloga slusali razum a ne srce? Meni se to dogodilo pre dvanaest godina, prekinula sam nesto najlepse pod pritiskom drugih. Sad sam u braku i imam decu ali i dalje volim njega, a on je jos uvek sam i nikada vise nije imao ozbiljnu vezu! Jos uvek se pitam da li je trebalo da se borim!:sad:
Upropastila si sebi život, tužno...