srce ili razum?

• Začetnik teme Začetnik teme abvg
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Najbolje prolaze oni koji slušaju telo, i onda im je i srce i razum na mestu....

Najviše divljaju oni koji slušaju srce, jer ono ima najviše promene ritma, i ritam je taj koji je bitan....
Nema posvećenja, samo posvete....

Najdublje vole oni koji vole kroz razum , ali da tako i biraju i vole, jer onda razumom vide estetiku , romantiku , patetiku , emociju , posvećenje....

Oni koji bi da budu i medved i zeka, završe kao sova, sa velikim očima kako čuče na svojoj grani gledaju u daljinu, a hrane se iz ruke....

Najbolje prolaze oni koji slušaju telo, i onda im je i srce i razum na mestu....

Najviše divljaju oni koji slušaju srce, jer ono ima najviše promene ritma, i ritam je taj koji je bitan....

Najdublje vole oni koji vole kroz razum , ali da tako i biraju i vole, jer onda razumom vide estetiku , romantiku , patetiku , emociju , posvećenje....

Oni koji bi da budu i medved i zeka, završe kao sova, sa velikim očima kako čuče na svojoj grani gledaju u daljinu, a hrane se iz ruke....

Ej,pa di si bio sa ovim savetom kad sm slusao razum?????????

To je to! :ok:

@ Tuzni_patak

De si druze.. ? Ko bi reko da ti i ovde ucestvujes, bas lepo. :D

A, neznam dali vredi raspravljati ako nemamo iste definicije za srce i razum.

Zasto ne sinteza oba? Meni tako zvuci najbolje. Al je srce jace, jer je ono centar zelja, a stoga
od njega i potice ispunjenje. Razum moze biti manipulisan, i moze imati kriva verovanja i shvatanja.
Dok srce voli, bez- uslova... Razumom se moze samo ugasiti neke prepreke, i time otvoriti srcu vrata. ;) Poz

Zanima me da li ste i vi nekada doziveli pravu ljubav ali ste zbog nekog razloga slusali razum a ne srce? Meni se to dogodilo pre dvanaest godina, prekinula sam nesto najlepse pod pritiskom drugih. Sad sam u braku i imam decu ali i dalje volim njega, a on je jos uvek sam i nikada vise nije imao ozbiljnu vezu! Jos uvek se pitam da li je trebalo da se borim!:sad:

Auuuuu! Pa što si slušala druge?
Pa, šta da ti kažem? Ništa utešno...:( Upropastila si sebi život, tužno...:(

Back