srce ili razum?

• Začetnik teme Začetnik teme abvg
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Naravno da razum postoji ali on ume da bude kocnica , strela ,otrov srca
pre no sto ikad vise dopustim da prevlada i unisti sve.
Nekoga i mene samu odbacu svako misao razumnu, pametnu, mudru koja me je svaki put odvela u corsokak.I ne samo to vec da povredim ono sto najvise volim da povredim srce do koga mi je stalo kao do moga,da povredim svoje srce do maximuma ujedno .
Ne ... ne zelim da iz mene govori razum koji sve vise zauzima zamah i srce u zapecak sklanja Za mene od sada postoji samo SRCE koje ce voditi razum i to mi je dovoljno .Konacno sam progledala a dopustila sam da me zaslepi vise puta razum i necu dopustiti vise makar postala skroz ne razumna- bas me briga .
Cuvacu time dva srca koje kao jedno kuca odavno .... :heart:

Zanima me da li ste i vi nekada doziveli pravu ljubav ali ste zbog nekog razloga slusali razum a ne srce? Meni se to dogodilo pre dvanaest godina, prekinula sam nesto najlepse pod pritiskom drugih. Sad sam u braku i imam decu ali i dalje volim njega, a on je jos uvek sam i nikada vise nije imao ozbiljnu vezu! Jos uvek se pitam da li je trebalo da se borim!:sad:

..................doživela sam pravu istinsku ljubav, i ako sam ostavljena a samim tim i povređena biram srce jeste da tim izborom možeš da doživiš najveći poraz ali ćeš bar na trenutak osetiti najdivnije osećanje koje se zove ljubav...........................i neće ti biti žao što si dao sebe.....................

Podržavam omladinu i podržavam srce :lol: jer ipak sam ja vojnik ljubavi...
heartonqz6-1.jpg

Ok, tvoj izbor, tvoja stvar. Ali je život petsto puta lepši, a milion puta lagodniji, kada upoznaš sebe i prihvatiš samo odgovarajuće.
Zvončice, čarobni prah je nepresušan, ali ne menja suštinu. A srž je bitna, ne naše trenutno poimanje nečega.

autres%20(44).gif

Nisi ti mene razumela...:-) dovoljno sam upoznala sebe,zato uvek i biram srce,a gorivo... Pa cudan je taj svet u kome jedan osmeh pali hiljadu lampica.. Ili jedan loš dan pogasi sva svetla,to je valjda zivot.. Razum sam ostavila kao pokretač ambicija ali ne mesam ga sa snovima koji i nisu uvek tako lepi..Tako mora biti... Ne bi valjalo kad bi sve išlo po propisu. Znači 8-) prokleta pumpa uvek..Pa makar ponekad zbog nje i zaplakala :-)

Back