gost 74285
Domaćin
- Poruka
- 4.881
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ne mesam se
Ja sam, a verovatno ti je poznato, pobornik istine. Romantika sama po svom znacenju dozvoljava razlicita misljenja, inace bi se zvala Diktatura 8-)![]()
il' se vratila :shock: samo u drugom obliku8-)
diktatura je odletela u toplije krajeve8-)kol'ko ja primetihil' se vratila :shock: samo u drugom obliku8-)
Istina s tobom & u tvom srcu, Cezare!
![]()

Nisam Cezar, Pontije je bio konzul, tacnije prokurator
A sto se diktature tice, pa ona uvek menja oblike :wink:
I da ne zaboravim glasanje, pa SRCE naravno, oduvek sam bio emotivac 8-)![]()
Yeeeaaah ! ! !

Što lagiš...![]()
ops:
ops::wink:
Srce + razum = KLJUC...mozda?
Nemojte skretati sa teme + batalite odgovore koje sadrze jednu rec: srce ili razum. I nemojte lepiti slike.
Hvala, hvala.![]()
Zanima me da li ste i vi nekada doziveli pravu ljubav ali ste zbog nekog razloga slusali razum a ne srce? Meni se to dogodilo pre dvanaest godina, prekinula sam nesto najlepse pod pritiskom drugih. Sad sam u braku i imam decu ali i dalje volim njega, a on je jos uvek sam i nikada vise nije imao ozbiljnu vezu! Jos uvek se pitam da li je trebalo da se borim!:sad:
Ja Vas ne razumem, majke mi!
Cemu ovi odgovori?
!!Meni trebalo vremena da shvatim i sebe , tad i druge, kakvi god odgovori biliJa Vas ne razumem, majke mi!
Cemu ovi odgovori?

Srce + razum = KLJUC...mozda?
Nemojte skretati sa teme + batalite odgovore koje sadrze jednu rec: srce ili razum. I nemojte lepiti slike.
Hvala, hvala.![]()
dobro je da nisam "najgora od sve djece" :wink:
Hvala Majo - da te nema jos upozorenje ne bi videla -
Razumno srce govori iz mene 8-)