milan11
Primećen član
- Poruka
- 748
razum, naravno!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Razum!
Ceo zivot slusam to srce o kome svi pricate....i sta sam dobio ? Nista bre ! Jao vidi ga...kako je on dobar...jao srecica...tako je fin...uvdjanjan...romantican...ma pravo srce...MRSH !
Nista nisam dobio sto sam slusao to srce..dobio sam samo jednu laz i nesto cega vise nema...

razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum
ne...to je od srca..Ovo je već nerazumno![]()

potpisi...ne verujem da tvoje srce sluzi samo kako pumpa, sta radis na romantici onda...Ne! kad cete da shvatite da srce nema nista sa tim !
daj papir da potpisem odmah ! sta radim na romanitci ? pokusavam da vas ubedim za RAZUM !
I zasto bi nas ubedjivao u razum..ubedjujes jedino sebe
Jesi li ti android??