srce ili razum?

• Začetnik teme Začetnik teme abvg
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
razum, naravno!
normal_cervelle%20homme.JPG

rotrosebluetenblaetterhfx6.jpg

U srcu nas dvoje
sve nam se piše
u ljubavne boje,
usred svega to nam srce izraslo
ljubav je tvoje,
a i moje srce pronašlo.
srce
u njemu naš sad je dom
dok ljunav mazi nas pogledom
u srcu mom,
u srcu tvom
ljubavi našoj je dom.

Gledam jutrom sunčev trag,
na tvom licu osmjeh drag
poljubac nježan i tako blag,

i dok rukama grliš ramena moja
po jastuku rasuta mi kosa
i dok me tajanstveno promatraš
u očima tvojim budi se jutarnja rosa,

i srce tad zakuca jače
zakuca ritmom srca tvog
i još sva usnula i snena
ljubavlju sam tvojom grljena.

fondaijaLogoCMali.gif

Ceo zivot slusam to srce o kome svi pricate....i sta sam dobio ? Nista bre ! Jao vidi ga...kako je on dobar...jao srecica...tako je fin...uvdjanjan...romantican...ma pravo srce...MRSH !
Nista nisam dobio sto sam slusao to srce..dobio sam samo jednu laz i nesto cega vise nema...

Ajde? I misliš da si jedini? Umesto da kukaš nad samim sobom malo se trgni. Život je prepun iznenadjenja,nekad lepih nekad ružnih..zato i jeste život..i treba ga znati živeti. Jel ti lepa pomisao da te drugi žale? Možda sam malo gruba,ali niko od nas ne zaostaje,svi mi imamo svoj mali privatni pakao,bolje bi bilo da podigneš malo glavu gore pa da nešto i vidiš oko sebe. To što si ti doživeo nije tragedija koliko god ti sada tako izgledalo. Tragedija je to što radiš sebi.

razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum

razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum razum

Ovo je već nerazumno
Invision-Board-France-53.gif

srce
srce je organizam od čoveka
što ima čovek u stomaku
da mu prima hranu
lupeta se kad ideš trčećki
srce se piše kredom na tarabe
a može i na zidu kod šporeta
srce moje i tvoje
srce je mnogo lomljiva stvar
pa moraš ponovo da oštriš olovku
srce nam služi kad se uplašimo
da se pipnemo za njega
da li smo još živi

Ne! kad cete da shvatite da srce nema nista sa tim !
potpisi...ne verujem da tvoje srce sluzi samo kako pumpa, sta radis na romantici onda...:lol:

Među javom i med snom

Srce moje samohrano,
ko te dozva u moj dom?
neumorna pletisanko,
što pletivo pleteš tanko
među javom i med snom.
Srce moje, srce ludo,
sta ti misliš s pletivom?
k'o pletilja ona stara,
dan što plete, noć opara,
među javom i med snom.
Srce moje, srce kivno,
ubio te živi grom!
što se ne daš meni živu
razabrati u pletivu
među javom i med snom!

daj papir da potpisem odmah ! sta radim na romanitci ? pokusavam da vas ubedim za RAZUM !

To se ne potpisuje na papiru.:) I zasto bi nas ubedjivao u razum..ubedjujes jedino sebe:lol:
Mene je tesko ubediti ja sam uvek na granici...svaka strana ima svoje lose i dobre aspekte i meni je lepo tako.
Zamisli kada bi ceo zivot bio bezbrizan, kada ne bi imao o cemu brinuti pa samim tim niti razmisljati..srce i razum jedno bez drugog ne funkcionisu u suprotnom bi bili androidi:lol: Jesi li ti android??

Back