milan11
Primećen član
- Poruka
- 748
strasno je sto su lagali! a nisu trebali, zato sam ja pustio mastu na slobodu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
"....Na putu Ratnika zene se ne osecaju vaznim...zato sto vaznost hladi zestinu.Na putu ratnika zene su surove.One ostaju zestoko neosetljive u svim okolnostima,nista ne traze,a opet su spremne da daju sve od sebe.One zestoko traze znak od duha stvari u formi ljubazne rechi,pravog gesta,a kad ga dobiju,izrazavaju svoju zahvalnost udvostruchavanjem svoje zestine.Na putu ratnika zene ne sude.One zestoko redukuju sebe na nulu da bi slusale,gledale, da bi mogle da osvoje i bile ponizne u svom osvajanjuili da bi bile porazene i postale vece u svom porazu.Na putu ratnika,zene se ne predaju.Mogu biti porazene i hiljadu puta,ali se n i k a d a ne predaju.I iznad svega,na putu ratnika zene su s l o b o d n e...."
Florinda Doner
Nije ni to tako strasno sto su lagali, odgovarali su ono sto smatraju da je socijalno prihvatljivo, tako da im se mogu oprostiti takve lazi.strasno je sto su lagali! a nisu trebali, zato sam ja pustio mastu na slobodu
Nije ni to tako strasno sto su lagali,
odgovarali su ono sto smatraju da je socijalno prihvatljivo,
tako da im se mogu oprostiti takve lazi.
![]()

eeeeeee,
a tanjice okreni onu milancicinu slicicu sa srcem i pozivom na flert8-)
a, sta kazes?![]()
sta bi milance odgovorio u svojoj anketi, sta mislis?
ops:eeeeeee,
a tanjice okreni onu milancicinu slicicu sa srcem i pozivom na flert8-)
a, sta kazes?![]()
sta bi milance odgovorio u svojoj anketi,
sta mislis?

aha.....i ja to mislimmislim, upravo ono sto je uradio
pocrveno bi....
![]()

glavom bez obzira!!utece....
![]()
tjah......standardna muska osobina kad treba nesto da objasne i priznaju!Auuuuuh, kako bih ovo slatko prokomentarisao, al' obecah Tanji da necu vise biti na ovoj temi.
tjah......standardna muska osobina kad treba nesto da objasne i priznaju!ajd dobro Pontije - standardna zenska osobina kad treba nesto da objasne i priznaju!Auuuuuh, kako bih ovo slatko prokomentarisao, al' obecah Tanji da necu vise biti na ovoj temi.![]()
tjah......standardna muska osobina kad treba nesto da objasne i priznaju!
ajd dobro Pontije - standardna zenska osobina kad treba nesto da objasne i priznaju!![]()
Haaaa, sjajna si, ali neces mi isprovocirati post, CUTIM :wink:
A ono " srce ti pomuti razum" ili tako stogod?![]()

kako?:shock:ne sporim - ali ga Usporim
![]()
Razumom- rece Tanja!kako?:shock:
Auuuuuh, kako bih ovo slatko prokomentarisao,
al' obecah Tanji da necu vise biti na ovoj temi.

eto ti ga sad,
jos cu ja da ispadnem baba-roga
postuj, ti kol`ko te volja,
samo nemoj molim te
da padne - hetrik
![]()

CUTIM, DAO SAM TI REC ;-) Psssst!