srce ili razum?

• Začetnik teme Začetnik teme abvg
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
glitterfy065847699D37.gif
[/url][/IMG]

E pa, to ce svako od nas sam za sebe morati da odluci. Ja sam izabrala srce, iako su svi bili protiv. Nakon 15 godina smo se razveli, ali ne zalim, bilo je svega i svacega ali jednu stvar znam. Voljela sam tog covjeka svom svojom dusom i to iskustvo ne bi ni za sta mijenjala. Ostao je nesto posebno u mom zivotu i kad ga se sjecam, sjecam se s osmjehom na licu i toplog srca.:) Veliko bogastvo je nekoga voljeti, puno vece nego biti voljen.

no,no, a i stidim se po malo :oops:

od onih koji su bili anketirani prosle nedelje svi su mi priznali da su lagili po malo, e sad u kom smislu? u to nisam hteo da zalazim jer je privatna stvar, ali ja sam pravio filmice sebi u glavi i slatko sam se ismejo sam sa sobom ;)

"....Na putu Ratnika zene se ne osecaju vaznim...zato sto vaznost hladi zestinu.Na putu ratnika zene su surove.One ostaju zestoko neosetljive u svim okolnostima,nista ne traze,a opet su spremne da daju sve od sebe.One zestoko traze znak od duha stvari u formi ljubazne rechi,pravog gesta,a kad ga dobiju,izrazavaju svoju zahvalnost udvostruchavanjem svoje zestine.Na putu ratnika zene ne sude.One zestoko redukuju sebe na nulu da bi slusale,gledale, da bi mogle da osvoje i bile ponizne u svom osvajanjuili da bi bile porazene i postale vece u svom porazu.Na putu ratnika,zene se ne predaju.Mogu biti porazene i hiljadu puta,ali se n i k a d a ne predaju.I iznad svega,na putu ratnika zene su s l o b o d n e...."
Florinda Doner

Back