srce ili razum?

• Začetnik teme Začetnik teme abvg
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
mogu da pretpostavim
komentare posle ove fotkice
:)

ist2_743005_the_love_is_more_imp-1.jpg

Izlizano pitanje-srce ili razum?
Ali,OK,pokusacu da odgovorim...
Verovatno kad me u buducnosti neko stvarno zavoli necu morati naizmenicno ukljucivati srce ili razum,nego znati da odreagujem-kad stvarno zavolim i budem voljena...
A ove moje dosadasnje bezvezne zaljubljenosti sam odagnala razumom,kad bih shvatila da vise nema poente....

Lepo je kada postoji mesto gde otvoreno mozes da pricas o tome i da se secas na nesto sto je vredelo u tvom zivotu. Sto ne znaci da mi nismo srecni ili da ne volimo svog muza! Kada dozivis da budes tako voljen i tako da volis uvek ces teziti ka tom osecaju! Mozemo bar da se secamo i da budemo srecni sto smo tu ljubav imali, jer na zalost ne dozivi je svako! Ajmo bar da sanjamo!:):):):):)

Dogode se dogadjaji koji se ne mogu razumeti razumom bez srca, ni srcem bez razuma.

e ovi su posebno slatki :oops:
voleo bih da vidim osobu bez obzira na pol da kaze ja nikada nisam pomislio-la "sta bi bilo kad bi bilo" slatki mali snovi a sta smo bez njih? da ih nema zivot bi bio mnogo manje interesantan, a isto mislim da su dobra baza za zescu svadju zato ja svoje cuvam samo za sebe

Uvek sam u zivotu isla razumom a ne srcem, sto se nije pokazalo kao dobro! Treba pratiti uvek svoje osecaje jer oni nikada ne lazu, oni vas vode vasim putem. A kada idemo protiv srca idemo ustvari protiv sebe!

Zanima me da li ste i vi nekada doziveli pravu ljubav ali ste zbog nekog razloga slusali razum a ne srce? Meni se to dogodilo pre dvanaest godina, prekinula sam nesto najlepse pod pritiskom drugih. Sad sam u braku i imam decu ali i dalje volim njega, a on je jos uvek sam i nikada vise nije imao ozbiljnu vezu! Jos uvek se pitam da li je trebalo da se borim!:sad:

Trebala si da poslusas srce... Ali, jbg, povratka nema...
Zato ja uvek slusam srce...
Iako ni to ne valja, ali ono je tako jace od mog razuma...

Back