milan11
Primećen član
- Poruka
- 748
necu da se igram sa bezobraznim tetama
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima srece sto ima lepo ime!
Na nekog me podseca!
ku-ku
pa da nije to ON?
![]()
nema razloga za paniku, apsolutno niko ovde me ne poznaje osim puke slucajnosti tako da ja nisam taj! sto ne znaci da vas sve ne pozdravljam, i nemojte bre zene ovako, volite svoje muzice! posle ce da bude kukanja, samoca je najgora stvar na svetu
p.s. a pa i ja sam cika, za par dana imam 40g, ne mogu da ne kazem ISEKO sam se citajuci ovo
pozdrav svima
necu vise da vam miniram te zenske teme,
a i necu da se seckam
ja rece necu vise da vam smetam ali samo da se zahvalim Tanji za ovo prijatno iznenadjenje
ljubim vas sve!
vas Milance! cao cure
ne smetas
ali, jesi malo minirao....8-)
a iznenadjenje
(prijatno) tek sledi....
nismo mi bas tako lose ;-)
jel` tako devojke![]()
nemojte bre zene ovako, volite svoje muzice! posle ce da bude kukanja, samoca je najgora stvar na svetu
Hvala na komplimentima....To Milanche , ti si nash drug.Niko bre ovde nikog nece da vara, ostavlja...ma sve da si operisan totalno od emocija - a nema ga takav , neshto te podseti na nekog ko je znachio u tvom zivotu, neka pesma u prolazu, rech, ime...ja ne osecam bol, na pitanje shta bi bilo da je bilo - mislim isto, dala bi sebe do kraja , a chini mi se to ne treba tako.Mora se ostati malo samo svoj.Imam jednu manu priznajem velika sam sanjalica i sanjarim ko dete, a zivot je hm...Ponekad sebe ne volim shto sam takva, stavim razum ispred srca ma ne ide mi.Srce kad kazem ne znachi samo ljubav prema partneru, vec prema bilo kome u mojoj okolini.i sad mi pade na pamet ona pesma : shta sad ljubav ..
shta sad ljubav ima s tim kad te vishe ne volim!!!!!