Romanticus
Poznat
- Poruka
- 9.026
isntinkt...............
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Čudna je to stvar. Obično kako čovek stari sve ga više razum vodi, ali mene ... moje je srce shvatilo grešku u robovanju razumu. Pustite srce da vas vodi ... možda se to nekom ne čini pametnim, ali verujte mi da ćete se posle osećati bolje.
u svakom dahu svome cujem srce kako bije....svaka moja rec ili nota vicu srce....slabim iz dana u dan...
ali i dalje kazem...razum....

Pa odkud sad to?Maločas (u okviru ove teme) pročitah nesto jako poučno,i to si ti napisao,a vezano je za to koje su posledice kad se ne poslusa/slusa srce![]()
E,pa vidim..Nisam stigla da procitam sve u okviru ove teme-tek nesto...I videla sam i sama da si ti (bar se meni tako cini) srcem na strani srca-razumom na strani razuma...Ili si i razumom na strani srca,ali se plasis da te to ne kosta...?

Upravo ovde, pocela su divna druzenja koja jos uvek traju ne samo u virtuelnom svetu, nego i u RL![]()

u svakom dahu svome cujem srce kako bije....svaka moja rec ili nota vicu srce....slabim iz dana u dan...
ali i dalje kazem...razum....
Zanima me da li ste i vi nekada doziveli pravu ljubav ali ste zbog nekog razloga slusali razum a ne srce? Meni se to dogodilo pre dvanaest godina, prekinula sam nesto najlepse pod pritiskom drugih. Sad sam u braku i imam decu ali i dalje volim njega, a on je jos uvek sam i nikada vise nije imao ozbiljnu vezu! Jos uvek se pitam da li je trebalo da se borim!:sad:

srce .srce i samo srce.
Jer ako idem za razumom propala sam nacisto.
Zato volim ,da volim,da sam zaljubljena.Makar taj neko mene i ne hteo.Al sam opet srecna sto volim.
Sta imaju ljudi od razuma...Prodje zivot.A ne osete toplinu u dushi.
Razum moze znaciti vise stvari, jer je opste poznato i nepisano pravilo da su zaljubljeni ljudi po logici i glupi, tj cine glupe poteze, a i drugi ljudi ih dozivljavaju tako.
a poteze koje prave su iz ljubavi........a voleti nekog nije glupost............razum nas sputava........bolje da osetimo i bol nego da se kajemo sto nismo ni pokusali slusajuci razum, a ne srce......