Srbljanovićeva: JK je pop kultura!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jaobiljo.jpg

ok, zamolicu te onda da malo kasnije nadjes vremena i objasnis mi to. covek uci dok je ziv :)

ps decka iz spota koji si okacila sasvim slucajno poznajem, dolazi stalno u pederaj :lol:

Ma necu uopste da odgovaram kao da su one neke persone i tema, ali ukratko bi odgovor bio da ova druga bar malo, malo, bolje zna da peva za fah za koji se opredelila.

Dakle, sto se mene tice, iste su i isto bi bio skandal da je pitanje postavljeno u vezi neke Cecine pesme.

Ma necu uopste da odgovaram kao da su one neke persone i tema, ali ukratko bi odgovor bio da ova druga bar malo, malo, bolje zna da peva za fah za koji se opredelila.

Dakle, sto se mene tice, iste su i isto bi bio skandal da je pitanje postavljeno u vezi neke Cecine pesme.

znaci i ceca je sund i kic, pa ti koja znas razliku izmedju prave umetnosti i kica i sunda opet kacis cecine pesme jer ona za nijansu lepse peva? :rotf:

salu na stranu.. zeni treba cestitati.. bez trunke talenta.. bez trunke glasa postala je mega zvezda i namlatila vise para nego svi mi na temi zajedno :lol:

to je samo dokaz da na estradi nije bitno da si umetnik i talenat vec da si soumen ... na kraju....koliko talentovanih muzicara svira po raznim klubovima i nikad nece doci do visina neke zvezde iako su daleko bolji od mnogih postojecih zvezda. (govorim globalno, ne samo za srbiju)
da bi postao zvezda potrebno je mnogo vise od talenta.. potrebno je da "to" imas u sebi.
JK svidela se ona nama ili ne.. to ima.

Ovo nije priča o JK . Ovo je priča o Biljani Srbljanović i nazovi našoj kulturnoj eliti.

Kod nas je sve estrada. Od NVO, političara do JK ili Ivana Tasovca. Gotovo da ne postoji razlika u načinu delovanja kroz medije, beogradski džet-set ( ako se tako može nazvati ona malograđanština kojoj pokušavaju da daju glamur ) do smešnih i patetičnih parova tipa Mira Marković-Zorica Brunclik ili sada Biljana Srbljanović-Jelena Karleuša.

Srbljanovićka je barem iskrena, pokazuje svoj pravi nivo i očekujem da će vrlo brzo nestati sa naše scene kao pojava profilisana i forsirana od strane vladajućeg establišmenta . Sledi zaborav.

salu na stranu.. zeni treba cestitati.. bez trunke talenta.. bez trunke glasa postala je mega zvezda i namlatila vise para nego svi mi na temi zajedno :lol:

to je samo dokaz da na estradi nije bitno da si umetnik i talenat vec da si soumen ... na kraju....koliko talentovanih muzicara svira po raznim klubovima i nikad nece doci do visina neke zvezde iako su daleko bolji od mnogih postojecih zvezda. (govorim globalno, ne samo za srbiju)
da bi postao zvezda potrebno je mnogo vise od talenta.. potrebno je da "to" imas u sebi.

pa sta je drugo estrada nego unosan show biznis. i to naravno nema veze sa glasom, ima vise sa stasom, ne slazem se - treba ti talenat da dodjes dotle, sad to moze biti i talenat za glumu (glumi sveticu i sl). i nije, ponavlja, nije to samo kod nas tako.
talentovani muzicari se ne pojavljuju na naslovnici zute stampe da izjave kako su jutros kakili i piskili, talnetovani muzicari ne zivkaju novinare da im kazu gde ce biti pa da ih uslikaju, talentovani ne ugradjuju sesi i ne vade salo iz stomaka, njih ne zanima vizuelno nego samo muzika.
jk nema nista specijalno, sto nema neka druga pevacica u srbiji, ona se samo nasla u pravo vreme na pravom mestu, izvukla lovicu od par sponzora, udala se za bogatog naslednika i sad je krenula sa kopiranjem svetskih trendova i iskakanjem iz frizidera... nista posebno.

nema ONA imaju ONI koji nju i ostale njenog kalibra proizvode. šta tačno ona ima ili koji tačno deo njenog lika i dela je proilišlo iz nje lično?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back