Srbistan - jeste ili nije?

Da li smo mi Srbistan?

• Da

glasova: 21 58,3%
  • Ne

glasova: 15 41,7%

• Ukupno glasova
    36
  • Anketa je zatvorena .
Evo nove komunisticke internacionale! PROLETERI SVIH ZEMALJA, UJEDINITE SE!
Не.То нема везе са комунизмом.
Комунизам је племенита идеја наспрам овог процеса који се одвија деценијама.
Ово је глобализација.Зло које уништава нације и државе и одузима оно највредније што човек има-слободу.

Mozda bi nasu zemlju trebalo da zovemo Srbistan, jer samo na Bliskom istoku deluju radiklane organizacije. U programu nase takve stranke zacrtana je mrznja prema drugim narodima, rasna i verska diskriminacija. Mislim da bi svi ljudi trebalo da zive zajedno u velikoj organizaciji - da ne postoje granice, da je ceo svet jedna drzava, da nije bitno da li si Srbin ili Pigmej, da li si pravoslavac ili budista. :roll:
Ne trebaju nam ekstremno desne stranke - cim su tu sve je jasno. ;)

"Стан" значи земља.
Ми нисмо земља.
Ми смо територија у којој не влада ни један закон, не поштују се неикаква правила а и она кој апостоје су наопако постављена.
Занчи Нисмо "Србистан", јер да јесмо постојао би бар неки ред.

Са друге стране нисмо ни америчка колонија, јер би то пак, значио велики напредак, јер сваки се колонијални господар труди да у својој колонији успостави бар енки ред и поредак, право и сигурност грађана колоније.
Код нас тога нема.

Ми смо дакле "Дивљи исток"
Као они стари каубојски филмови пре него што неко парче пустиње постане савезна држава оно се зове "територија". нит тамо нит овамо.
То смо ми.
треба ти пиштољ, имао значку или немао...

P.S.
"СРБИСТАН је турска реч за Србију (Карадаг за Црну Гору) и данас су у употреби, али опет, за време Турака је постојао неки ред и закон, а ако се сећате Срби су устали против дахијског јавашлука, а не против турског поретка... што нас враћа на почетак приче.

To valjda znači zemlja Srba, valjda je to arapski (ovo nisam siguran) nastavak kad se od imena naroda formira ime zemlje ...
оно друго је исто Србија на арапском ..моја гешка мислио сам да је грешком приликом куцања убацио "и"

Kako vreme prolazi Srbija je sve manje i manje zemlja Srba,već nekih drugih, tako da, lako možemo da izgubimo ime...:(
то си у праву нажалост... о томе још нико не води рачуна у пракси :arrow: постоји само као предизборни маркетинг .

"Стан" значи земља.
P.S.
"СРБИСТАН је турска реч за Србију (Карадаг за Црну Гору) и данас су у употреби, али опет, за време Турака је постојао неки ред и закон, а ако се сећате Срби су устали против дахијског јавашлука, а не против турског поретка... што нас враћа на почетак приче.
Колега,ви то хоћете да кажете да ми овде имамо дахије и дахијско понашање?
Ма,дајте молим вас,па Србија је једна демократска земља која иде крупним корацима ка Европи,ево већ 9 година.:D

Kako vreme prolazi Srbija je sve manje i manje zemlja Srba,već nekih drugih, tako da, lako možemo da izgubimo ime...:(

Зато је неопходно да се угледамо на Француску као националну државу.И ми би требало да укинемо постојање националних мањина,односно или си Србин или си странац,треће нема.

Србистан је један од званичних назива за Србију, на пример у Турској.

Додаци -ија и -ска су углавном словенски, -ланд германски а -стан источњачки.

@jedita_kod_Joa

не само Француска него још многе друге земља али овде владају странци и тако нам кроје законе
само ми и Каролинска острва имамо председника који није рођен у земљи у којој је председавајући..зато нам и тако иде

Pa ja Srbin nisam. A po tvojim temama koje postavljas ti si sve samo ne Srbin.

P.S.- I decko nauci kako se citira neko na ovom forumu ako nisi sposoban to sam da provalis pitaj nekog moderatora.Ti si izgleda i onaj na temi Zemun ..total_evil...posto samo ti i on niste sposobni da citirate kako treba a taj defekt je bas retka pojava.

Pa ja Srbin nisam. A po tvojim temama koje postavljas ti si sve samo ne Srbin.

P.S.- I decko nauci kako se citira neko na ovom forumu ako nisi sposoban to sam da provalis pitaj nekog moderatora.Ti si izgleda i onaj na temi Zemun ..total_evil...posto samo ti i on niste sposobni da citirate kako treba a taj defekt je bas retka pojava.
Slucajno izbrisem jbga. A ptriota ili iydajnik, o tome je i Sloba sernjo - pa sta bi

Mozda bi nasu zemlju trebalo da zovemo Srbistan, jer samo na Bliskom istoku deluju radiklane organizacije. U programu nase takve stranke zacrtana je mrznja prema drugim narodima, rasna i verska diskriminacija. Mislim da bi svi ljudi trebalo da zive zajedno u velikoj organizaciji - da ne postoje granice, da je ceo svet jedna drzava, da nije bitno da li si Srbin ili Pigmej, da li si pravoslavac ili budista. :roll:

Gde to ima decko, da nisi malo "zalutao" u ovaj svet?

deda mraz ne postoji.
Bambi je umro.
Ti mora da si pripadnik nacionalne manjine u Srbiji..je l tako?:)
A te nebuloze "treba da ne bude vazno da li si Srbin bla bla"obichno prosipaju samo pripadnici nacionalnih manjina i to naravno samo u Srbiji dok u matici im tu nebulozu neshto ne shire.:)
a da..ima i ovih oko 5% mongoloida jedne stranke koji se kao isto iskreno pale na tu internacionalistichku ideju a da nish Hrvati iz Srbije...duga pricha..ispljuvci crvenog shljama...pardon shlajma..njihovi potomci.:)

deda mraz ne postoji.
Bambi je umro.
Ti mora da si pripadnik nacionalne manjine u Srbiji..je l tako?:)
A te nebuloze "treba da ne bude vazno da li si Srbin bla bla"obichno prosipaju samo pripadnici nacionalnih manjina i to naravno samo u Srbiji dok u matici im tu nebulozu neshto ne shire.:)
a da..ima i ovih oko 5% mongoloida jedne stranke koji se kao isto iskreno pale na tu internacionalistichku ideju a da nish Hrvati iz Srbije...duga pricha..ispljuvci crvenog shljama...pardon shlajma..njihovi potomci.:)

LDP - podrzavam, cistokrvni sam Srbin

Back