Srbin kao zanimanje, kao profesija

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

ja isto neznam koji im je quraz... pored dve devojke na forumu oni odlepe i zakače se za mene:eek:

možda zbog mog avatara:hahaha: ništa devojke stavite neke simpatične pijaniste na avatar možda se i na vas zakače:lol;)
није важан пијаниста, него лепе руке, рамена, моћни зглобови са тим наруквицама.

:heart:Mnogo tesko pitanje. Ako si srbin srbin si u dusi, a za to ti valjda ne trabaju priznanja i diplome. Pa bio bi kao Mira i njena slabija polovina Sloba.
Ja sam crnogorac iz Pristine, ali samo tamo sam bio crnogorac, I u PG i u BG sam obican siptar, bez uvrede po bracu siptare.

A kad tebe neko zeza ne kažeš tako, eeeee...:mrgreen:

Pa jeste, ali dobronamerna i/li prava zezancija se uvek lako primeti, a drugacije je kad je zlonamerna.

Filozofija čopora draga, filozofija čopora. Hrvat, pa još sumnjivog seksualnog opredeljenja.:mrgreen:

A liberalne pripadnice lepšeg pola ga brane. Klasika.

Pravo "otkrice". :mrgreen:

Kao copor hijena.

njih 5 na ovoj i još troje na druge dve teme paralelno :roll:

lešinari:roll:

životna satisfakcija im je kad u novinama pročitaju naslov tipa "Hrvatska pred bankrotom" "BiH pred raspadom", Makedonija pred izolacijom"...pa onda jedva čekaju da otvore temu na Krsti i da vređaju il da se vesele tuđoj nesreći il tragediji..a onda još u sve to to debilno više vređanje mene ...niko me nikad od njih video nije al jedan je rekao derper i svi odma derper pa deeper...pa mi kače slike golih muškaraca, transvestita...da se čovek zapita kako im neide na povraćanje dok tako nešto googlaju po netu... il možda imaju na sopstvenom disku:eek:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back