- Poruka
- 2.231
Eto, da nije bilo rata možda ni Mrvice ne bi bilo...mislim svetski poznate Mrvice...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

prima čovek terapiju pa zna kako je to![]()
Ko šta radi Kyo samo leži i balavi. Daj Kiki bar dok si na forumu uzdrži se od nastranog ponašanja.
A sto ste svi napali tog coveka, stvarno?
желе га.
Kao copor hijena.
Ali Laci mi je najsmesniji!A sto ste svi napali tog coveka, stvarno?
желе га.

ništa devojke stavite neke simpatične pijaniste na avatar možda se i na vas zakače:lolAli Laci mi je najsmesniji!
Pogledaj malo kako je uleteo u raspravu .
ја волим Мисијеве постове

ja isto neznam koji im je quraz... pored dve devojke na forumu oni odlepe i zakače se za mene
možda zbog mog avataraništa devojke stavite neke simpatične pijaniste na avatar možda se i na vas zakače:lol
![]()

није важан пијаниста, него лепе руке, рамена, моћни зглобови са тим наруквицама.
ja isto neznam koji im je quraz... pored dve devojke na forumu oni odlepe i zakače se za mene
možda zbog mog avataraništa devojke stavite neke simpatične pijaniste na avatar možda se i na vas zakače:lol
![]()
pa vidiš da od tih gej patriota poput kajzersoze, misonija, tihija ne stignem ni sa jednom devojkom stupiti u kontakt... čim nešto napišem ovi se zakače za mene![]()

Pa dobro covek se zeza, za to i sluzi forum, a vi se odmah "palite".

није важан пијаниста, него лепе руке, рамена, моћни зглобови са тим наруквицама.

Mnogo tesko pitanje. Ako si srbin srbin si u dusi, a za to ti valjda ne trabaju priznanja i diplome. Pa bio bi kao Mira i njena slabija polovina Sloba.A sto ste svi napali tog coveka, stvarno?

A kad tebe neko zeza ne kažeš tako, eeeee...![]()
Filozofija čopora draga, filozofija čopora. Hrvat, pa još sumnjivog seksualnog opredeljenja.
A liberalne pripadnice lepšeg pola ga brane. Klasika.

Kao copor hijena.

ka nju neko zeza oma radi ignore!!!!!![]()

ово је љис.
Da, da...al' posle izvesnog vremena skloni sa ignore liste.![]()

nije šojčice mila, ovo je ljis http://forum.krstarica.com/forumdisplay.php/17-Ljubav-i-seks-(18-)

ово је љис.