Srbin kao zanimanje, kao profesija

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
А где сам ја ту погрешио? Ако желиш дискутовати ммораш да пружиш аргументе, а ти си само испуцао једну малоумну увреду која ме није ни додирнула,
Proglasavas me Hrvatom , a ja sam Srbin koji je protiv Hrvata ratovao i pritom ostao ratni invalid .
Povezujes me sa Draskovicem kojeg sam oduvjek smatrao politickom fukarom .
Malo li je ?

Srbi se pre Vuka Draskovica nikada nisu pozdravljali sa tri prsta.

Samo za komunočobaniju koju je Vuk Drašković uveo u tajne srpstva...

takovskiUstanak_NM.jpg

Poslednja izmena:
Јомни, боли ме брига да ли си.. и ко си... За мене си један од многих грађана ове земље.
Ми се можемо натезати овде до бесконачности али је власт та која нам кроји капу.
Ја се надам да ће на власти доћи до отрежњења ускоро и да ће доћи прави људи, који умеју да размишљају својом главом.
Људи којима је на првом месту развој земље и народа и који нису задојени предрасудама.

Ja sam tzv. cista Srpkinja, 100%, vekovima, a muka mi je od tvog komentara.

Па овде прави Срби само ћуте и стиде се. Најгласнији у србовању су шипци који не знају своје порекло, а морају да вређањем других истакну своју визију своје припадност. Исто као хрвати :)

Jos jednom da recem. Profesijonalni Srbin je onaj koji je obucen za to, ima materijalne koristi od toga itd. Definicija ti je promasena, nadji prikladniju definiciju, to nije to.

Vrach Dabic je nrp. bio profesijonalni Srbin. Momo obrva Krajisnik isto itd. Brana Crncevic.

Neko more raditi nesto slicno po forumima na primjer, ali to je Srbin amater a ne profesijonalac.

:hahaha::hahaha::hahaha:

cu profesionalni srbin ....

sta je jomincino , zulja te neki problem ? jesi li popizDEO ,jesl' pocrveneo od besa kao tuba ''signal''??
Kako neću popizdet'? :lol: Tema o događaju usko vezanim za aktuelnu političku situaciju - sklonjena? Taj akt modracije Krstarice će da uđe u dokumente odbrane Ratka Mladića... Kako ga napadaju i ubijaju, a moderatori Krstarice ga brane... Protivustavno naravno... Koštunica ga potpisao, BoTa otpremio... Toma će da ga sahrani... Pa može valjda i Jomini da ga prešara i podeli to sa drugarima? :mrgreen:

Za sada smo ustanovili na ovoj temi samo to da priučeni žutaći kvalifikuju ljude na razne načine a da pritom kubure sa elementarnim znanjima kao i to da veruju da je Vuk Drašković prvi Srbin koji je podigao tri prsta :lol:

Nije, pvri je bio a. pavelic.

poglavnik.jpg

Znaci, blamira se za dzabe. :mrgreen:

Pa definitivno nije profesijonalac. Profesijonalac je obucen i dobro placen. Vrach Dabic, Brana Crncevic itd.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back