Srbin kao zanimanje, kao profesija

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Perfidna je laž da je neko morao da ratuje...,
osim ako mu je direktno porodica bila ugrožena,
i ako nije imao nikakakve mogućnosti da je skloni negd(j)e na sigurno...

Gori od zadrigalih nacionalista, su po meni, samo oni koji se pravdaju
'višom silom' ili 'višim ciljevima' da su nešto kao morali učiniti...,
Mora se samo umr(ji)eti...,
a i to je jedna od opcija da se pr(ij)evremeno izabere...

Poslednja izmena:
Sto reci.. Srbi - profesionalci postoje u manjem broju. To su oni koji su placeni da budu Srbi. Poput ovog Nikolica koji je bio u Podgorici po dio apanaze koju mu isplacuje Rusija (Putin). Ostali profesionalni Srbi, poput Ilije Cvorovica, obicno ne dobiju nista, mozda cir na zelucu ili dvavaestopalacnom...

Што рећи...Црногорци професионалци...Колико су они плаћени да буду прави Црногорци јуначине?:D

Konjislave , ja sam Srbin koji je cetiri godine ratovao . Pola familije mi je zavrsilo
u Jasenovcu i bolje ti je da zavezes tu poganu jezicinu !

A da svoju gorčinu proizišlu iz svoga gorkoga iskustva,
ne usm(j)eravaš malo u pogrešnom pravcu...

Po meni, neopravdano je reći: 'svi su oni isti'...,
pa čak i ako se misli na nacionaliste bukače i hukače...,
Ipak neko prvi povuče oroz, i to smišljeno, nam(j)erno, podmuklo, bezobzirno...,
pravdajući se kao: ako nećemo mi prvi, hoće oni...
Psi laju..., ali ne ujedaju svi, niti su svi lajavci zaraženi b(j)esnilom...,
i ne ruše nam sv(j)etove....

Poslednja izmena:
Malo da ucis istoriju , pa onda neces pisati kojesta .
Neces biti manji Srbin ako se malkice obrazujes .
Ne volim da polemisem sa neobrazovanima .
Nije mi izazov !

А где сам ја ту погрешио? Ако желиш дискутовати ммораш да пружиш аргументе, а ти си само испуцао једну малоумну увреду која ме није ни додирнула,

da li je moguce da neko uspe da nas natera da napisemo ovoliko postova, zato sto, navodno, ne zna da li je Srbin ili sta god.Ma neka bude svako ono sto je, ili, kako je to moderno u Srbiji, kako se oseca.Ova tema je potpuno nepotrebna.Da li je Jomini Srbin?Ne interesuje me, zasto je to vazno?!Ovakva pljuvacina je uzasna i nepotrebna.

ti bre sam potvrdjujes neoodrzivost i politicku prazninu koja ti vlada u glavi. ne znas sta ces pre. nisi prvi. mnogi su odustajali i presli na mracnu stranu raznih beneficija i koristi radi. pa nije lako srbin biti, i ne samo srbin nego principijelan gradjanin koji ne da na sebe kao coveka, i spreman je da brani kad mu u dvoriste udje razbojnik, pa bilo da je nemac, slovenac, hrvat, siptar ili neki drugi crnac
to sto strpas svasta, u tvoju pooliticku papazjaniju samo je refleksija tvojih strahova od moguce sankcije za ono sto ste uradili zadnjih 20 godina. ceo svet ne spominji, ne znas ti sta je ceo svet, ti si cnn subjekat za zombiranje i uterivanje straha, oni shushnu a ti se useres
srbija jeste velika, to je cinjenica. i materijalno i duhovno, pa ne bi nas nemci napadali tri puta u sto godina da mi boranija. velika je srbija pa sta? nikog ne mrzimo, ali dobro pamtimo sve zlikovce, zao mi je sto si se prepoznao

Ti si sam sebi najveći "zlikovac" luzeru. Samo šteta što to nikada nećeš shvatiti. Vi takozvani "velikosrbi", nacionalisti ili šta već ste tolike štetočine da nam neprijatelji uopšte nisu potrebni.

Gori ste čak i od Tadićevih "demokratskih" štetočina.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back