Srbin kao zanimanje, kao profesija

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Извини,молим те!Те ствари које данас пљујеш су ти се јуче мање-више свиђале а ти и Ајрон сте бановали друге због пљувања по истима.:per:
Већина овде није савршена али се добро сећа детаља.Дакле било би добро да се и ти присетиш шта си писао и радио пре само годину до две.:manikir:

Ovde treba da se ustanovi arhiv. Stvarno nikome ne mozes da verujes.E, pa Jomini, svoju izjavu proglasavam nevazecom.

Ako podržava ovu vlast, onda pre svega nije normalan!:per:

Padobro, ima i ludih Srba :roll:, ali to (jos) ne znaci da nije Srbin.

Nije o tome reč,nego o letačima prevrtačima koji su juče pričali jedno a danas iz ko zna kojih razloga traže đavola na pravom mestu.Što se tiče ove vlasti,ona je po karakteru sve samo ne prosrpska i zainteresovana za prosperitet Srbije.

Svejedno, ali pola ljudi je glasalo za nju, nemoguce da polovina glasaca nisu (bili) Srbi. Ne daje to za pravo nikome da proglasava da li je neko Srbin ili ne, ako je u ovoj vlasti, ili ako je za ovu vlast. To je ruzno i nedolicno.

Poslednja izmena:
Sto reci.. Srbi - profesionalci postoje u manjem broju. To su oni koji su placeni da budu Srbi. Poput ovog Nikolica koji je bio u Podgorici po dio apanaze koju mu isplacuje Rusija (Putin). Ostali profesionalni Srbi, poput Ilije Cvorovica, obicno ne dobiju nista, mozda cir na zelucu ili dvavaestopalacnom...

Колко сам видео за ових 11 година демокрације и владавине права,
сви, сви сви, који су опљунули Србију и српски народ, лепо и богато живе у истој.
За разлику од оних којима је захваљујући и пљувачима додељени епитети ''занимања'' ,злочинаца, фашиста, шовиниста.....
Па како онда мајку му, издржавају са таким и уживају у благодетима обећања упућених истим?

Do pre neku godinu sam verovao da reč Srbin označava nacionalnu pripadnost.
Šta verovao, bio ubeđen... Ma znao!!!

Onda na forumu, vremenom, shvatih da sam bio u zabludi, da sam grešio...
Srbin je zanimanje.

Meni kažu da nisam Srbin. Ovde na Krstarici. I mnogima koji se ne blamiraju ističući svoje srpstvo u paketu sa velikosrpskim ambicijama i vlažnim snovima, a daleko od realnosti.

Ovde isto to kažu i za javne ličnosti. Ovde isto to kažu i za svakoga ko se pomene u medijima u bilo kom kontekstu, ako slučajno nije dizao tri prsta.

Isto kažu i za svakoga kome je teča Hrvat, strina Albanka, zet Amerikanac ili snaja Engleskinja.

I da još malo suzimo... Srbin je samo onaj ko podržava politiku SRS-a, DSS-a, pokreta Naši1389, Dveri. I naravno da je pravoslavac, bez toga ne ide.

Ostali otpadaju. Otpada većina stanovništva.

Kakva je to dijagnoza, šta je to i zašto je tako na netu, konkretno ovde?

Još nešto, nazivaju me antisrbinom, srbomrscem, izdajnikom, režimlijom i još gomilom izraza koje je sramota upotrebiti javno. A zašto? Zato što opljunem po Srbiji i srpskim stvarima koje mi se ne sviđaju.
Da podsetim, mnogi "istinski Srbi" iz podvučenog teksta su mnogo više puta pljuvali i kudili Srbiju nego ja. Samo izlistajte stranice, samo naslove...

Dokle će pojam "Srbin" biti zanimanje ili političko opredeljenje, a ne nacionalnost?

PS
I podpitanje... Da li kao Srbin moram da volim Srbiju i Srbe samo zato što sam ja Srbin i što živim u Srbiji? Nije da ne volim samo pitam...

Ako ti Krstarica formira nacionalni identitet, onda si pao s Marsa, ili se zavitlavas, ili te Srbi nerviraju.

сви, сви сви, који су опљунули Србију и српски народ, лепо и богато живе у истој.
Tihi? Eremita? Roki? Derer? Pobedonoscev? Olimpijakos? Ostatak družine, da ne idem dalje? Pljuvaše Srbiju više nego iko na ovom svetu...

Ah da, oni nisu pljuvali Srbe, već one koje su prethodno nazvali podsmehu podložnim izrazom "antisrbin" i time sebe amnestirali sopstvenih kletvi?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back