Keeper
Buduća legenda
- Poruka
- 33.023
ajd dobro, bio komunista, i postao katolički pop. u redu. to još mogu da shvatim.
al on je bio i u pokretu hare krišne i čemu sve ne.
al on je bio i u pokretu hare krišne i čemu sve ne.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Zar je to iznenađenje???
Komunisti=rimokatolici= neću da sejem "mržnju",kako kaže registra kad me kažnjava,uzdržaću se od trećeg izjednačavanja,ko je pametan shvatiće.
Normalno . Posto je Srbin i komunista , i jos na to bivsi oficir , JNA , sasvim je ocekivano da ce da postane Katolik ,. Sad , da bas bude tako dobar , da postane zupnik , to je malo redje . Ali Ti Komunist po poreklu srbi ... od njih se zapravo ovako nesto i moze ocekivati .

. Da je to tako, sad bi pola stanova po Srbiji bilo naseljeno katoličkim popovima!!!

Oficirsko dete, Aleksandar je odrastao na Novom Beogradu, u „vojnom okruženju“, daleko od Boga.
Ti k'o da si pao s Marsa ?!?!?!

E,to je poenta prijatelju...a drugi su se nalupali.Mržnja ova,mržnja ona...ajd dobro, bio komunista, i postao katolički pop. u redu. to još mogu da shvatim.
al on je bio i u pokretu hare krišne i čemu sve ne.![]()
nisu nikad ni sedeli.najsladji je ulov iz mutne vode.vatikanska posla.dok u nashoj crkvi traje haos, katolici ne sede skrshtenih ruku...
.......„Moji me smatraju izdajnikom, katolici špijunom,
aha haaaa kako nije? prodo veru za veceru...jel vis kako je uranjenPa on nije izgubio identitet, samo je promenio veru. I to nije promenio ni veru, već samo crkvu u kojoj služi.
......neko rece naso coek mir
kakav mir? sad ce tek da dobije nove radne zadatke.....tek za probu 
Kad je neko duhovno izgubljen zahvaljujuci istim takvim izgubljenim roditeljima, nije cudno sto ce pokusati da nadje neku vertikalu koja ce mu dati duhovni mir. Lutao levo, desno, hare krisna, ovo ono, na kraju se nasao kod katolika, i resen rebus.