Srbin i bivši komunista katolički župnik

Zar je to iznenađenje???
Komunisti=rimokatolici= neću da sejem "mržnju",kako kaže registra kad me kažnjava,uzdržaću se od trećeg izjednačavanja,ko je pametan shvatiće.

Normalno . Posto je Srbin i komunista , i jos na to bivsi oficir , JNA , sasvim je ocekivano da ce da postane Katolik ,. Sad , da bas bude tako dobar , da postane zupnik , to je malo redje . Ali Ti Komunist po poreklu srbi ... od njih se zapravo ovako nesto i moze ocekivati .

Mislim da je ovo pogrešno tumačenje stvari.... Čovek je bio iz komunističke i oficirske porodice, pa je normalno da je postao katolički pop?!?!:dontunderstand:

Ovo je sramota, kako se banalizuju stvari...:rtfm:. Da je to tako, sad bi pola stanova po Srbiji bilo naseljeno katoličkim popovima!!!:udriglavu::dash:

Oficirsko dete, Aleksandar je odrastao na Novom Beogradu, u „vojnom okruženju“, daleko od Boga.

Ako je tako, ja bi razlog pre tražio u gradu, gde je odrastao....

Da počnem sa nabrajanjem viđenih Beograđana, tipa... Slavenko Terzić, Zdenko Tomanović, Ivo Visković, Bajec Jurij, Jelašić Radovan, Toma i Fila Filota.... Spisak ide u nedogled....

...da ne idemo u istoriju i trazimo srbe katolike:
Ivo Andric, Mazuranic, Gundulic cak i neki fratri se pominju kao srbi katolici,
vidi ovde:

http://www.rastko.org.yu/rastko-du/istorija/jmitrovic/1992/jmitrovic-dubrovnik_l.html

jmitrovic-dubrovnik1.jpg

Back