Srbima u Srbiji je potrebna KATARZA i socijalna REVOLUCIJA....

AlexandarNS

Domaćin
Poruka
3.703
Катарза (грч. καθάρσις - прочишћење , moralno čišćenje)

Mnogi misle da je katarza losa, povezuju je sa Mesicevom izjavom I Nemackom. To nije tacno...

Katarza je dobra ona je osvescivanje i ciscenje coveka.

Politicka revolucija menja drustveno uredjenje drzave i kratkog je daha bez menjanja svesti naroda...

Srbi od 1941 a mozda i ranije ne znaju sta zele, nacija je kao opali list sa drveta koji zapadni vetrovi nose gde hoce.....

Prvo sto treba uradi je izvesti politicku revoluciju koja bi ukinula sadasnje drustveno politicko uredjenje i obezbedila sprovodjene drustvene katarze....

Narodna katarza ne moze se uraditi preko noci za nju su potrebne godine....

Ideje koje treba sprovoditi tacku po tacku....

1. Obracun sa svim antisrpskim izdajnickim politicarima da nikada vise ne dodju na vlast a ni u opoziciju....Obracun sa nevladinim organizacijama, stranim spijunima, ne ulazak u EU.... Srbija da se okrene konacno SRBIMA.

2. Obracun sa medijima zabraniti sve antisrpske medije, zabraniti sve medije koje lose uticu na moral naroda (pink, grand, tabloidi, realiti shou, turske serije, americke serije koje propagiraju nemoral i blud poput sex i grad i milion drugih nakaznih stvari....

3. Budjenje nacionalnog duha, ko smo mi Srbi? Sta zelimo? Kuda idemo? Jasno upoznati narod u sve lose navike koje ima. Knjigu "Cujte Srbi" od Arcibalda Rajsa uvesti u skole....

4. Obracun sa tajkunima, imovinu oduzeti sistematski unistavati kriminal...

5. I jos stotine drugih tacaka...

Bez ovoga, nas narod i nasa drzava nikada nece se dici na noge, rusiti jednu vlast a potom dovesti drugu nista nece pomoci bez menjanja drustvene svesti samih Srba...

Катарза (грч. καθάρσις - прочишћење , moralno čišćenje)

Mnogi misle da je katarza losa, povezuju je sa Mesicevom izjavom I Nemackom. To nije tacno...

Katarza je dobra ona je osvescivanje i ciscenje coveka.

Politicka revolucija menja drustveno uredjenje drzave i kratkog je daha bez menjanja svesti naroda...

Srbi od 1941 a mozda i ranije ne znaju sta zele, nacija je kao opali list sa drveta koji zapadni vetrovi nose gde hoce.....

Prvo sto treba uradi je izvesti politicku revoluciju koja bi ukinula sadasnje drustveno politicko uredjenje i obezbedila sprovodjene drustvene katarze....

Narodna katarza ne moze se uraditi preko noci za nju su potrebne godine....

Ideje koje treba sprovoditi tacku po tacku....

1. Obracun sa svim antisrpskim izdajnickim politicarima da nikada vise ne dodju na vlast a ni u opoziciju....Obracun sa nevladinim organizacijama, stranim spijunima, ne ulazak u EU.... Srbija da se okrene konacno SRBIMA.

2. Obracun sa medijima zabraniti sve antisrpske medije, zabraniti sve medije koje lose uticu na moral naroda (pink, grand, tabloidi, realiti shou, turske serije, americke serije koje propagiraju nemoral i blud poput sex i grad i milion drugih nakaznih stvari....

3. Budjenje nacionalnog duha, ko smo mi Srbi? Sta zelimo? Kuda idemo? Jasno upoznati narod u sve lose navike koje ima. Knjigu "Cujte Srbi" od Arcibalda Rajsa uvesti u skole....

4. Obracun sa tajkunima, imovinu oduzeti sistematski unistavati kriminal...

5. I jos stotine drugih tacaka...

Bez ovoga, nas narod i nasa drzava nikada nece se dici na noge, rusiti jednu vlast a potom dovesti drugu nista nece pomoci bez menjanja drustvene svesti samih Srba...

Kod nas se uvek prosvetljenje, čišćenje i osvešćenje svode na nasilje. Narod koji tako razmišlja teško može da doživi katarzu. Kapiraš katarzu kao prosečni komunista. To smo već imali.

Narod i Vojska....

Vojska nam nije velika ali je dovoljna da zauzme sve drzavne institucije i medije, da odrzi mir u zemlji. Uvesti vandredno stanje.... Da zatvori granice da ne pobegnu izdajnici, posto toliko imamo izdajnika medju narodom,vojska bi morala pomoci policiju u hapsenjima i slanje na "rehabilitaciju" one izdajnike koji se mogu spasti svog krivog puta.... Ove druge izlorati u neki logor u Deliblatskoj pescari do sudjenja.....

Mala mobilizacija vojne rezerve bi cuvala granice....

Tada iz naroda izabrati najvece intelektualce koji nisu prljali ruke u dosadasnjoj politici i postaviti ih za privremenu vladu...

Od toga nema nista, nasom vojskom odavno komanduje okupator, a sto se tice intelektualaca, svi su vec potroseni, uostalom ajde daj neko ime za pocetak.

A ko ce to da sprovede?

Ti,ja i narod svako svoje dvoriste neka ocisti od smeca i mi smo resili problem,svako u svom okruzenju zna ko je lopov ko se obogatio na ledjima naroda ko je unistio fabrike i isterao narod na ulicu,ko je narod oterao u glad,sve takve uhvatiti sve im oduzeti,zabraniti im da se bave icim sem obradjivanjem zemlje,i da vidis kako se sve dovede u red a ne svi se pitamo ko ce sta uraditi iscekujuci da se sve samo od sebe resi.

Ti,ja i narod svako svoje dvoriste neka ocisti od smeca i mi smo resili problem,svako u svom okruzenju zna ko je lopov ko se obogatio na ledjima naroda ko je unistio fabrike i isterao narod na ulicu,ko je narod oterao u glad,sve takve uhvatiti sve im oduzeti,zabraniti im da se bave icim sem obradjivanjem zemlje,i da vidis kako se sve dovede u red a ne svi se pitamo ko ce sta uraditi iscekujuci da se sve samo od sebe resi.

Ja sam svoje dvoriste od jutros ocistio dva puta, a da se bijem sa svojim korumpiranim sefom, ne mogu, on ima trojicu telohranitelja a ja ni jednog. Jednom prilikom sam jednom od te trojice rekao, sto bre cuvas ovog lopova, a on mi zviznuo samarcinu, pa ti vidi. Na ovom svetu vlada zakon sile, ako si jaci, u pravu si, ako nisi, cuti i gledaj da ne nayebes.

Možda od 1941?
A da nije od promene religije?
Odkako smo napustili veru izgubismo državu i sve one granice

Oči vadili za šaku vlasti, braće se odricali, kuma ubijali... katarza... jel?
:ok:

Од 1928, тј од 1938 конкретно. :)

- - - - - - - - - -

@Тема

Немогуче извести, нема ко. Систем се обезбедио, питајте Динкића. Многобројнији су. :)

Tvoje razmisljanje je ispravno ali to je cista utopija. Suvise je sve ovo otislo daleko, i suvise dugo traje propast da bi sad nesto ucinio dobro. Sada je sve u Bozijim rukama. Sve zavisi od njegove volje. Kako mislis da sprovedes tu "katarzu" kad nemas prvenstveno srpsko razmisljanje u samoj Srbiji. Narod je odavno izgubio nacionalnu svest i svikao vec decenijama da zivi jugoslovenskim nacinom razmisljanja. Od takvih nema koristi niti takvi mogu da osecaju potrebu za katarzom ili da imaju bilo kakav dozivljaj srpstva. Sve im se svodi na guzicu, provod i materijalno. Duhovne vrednosti ovde ne vaze. Sto se tice intelektualaca, pa znas i sam da su oni najveci krvnici svoga roda, njih 90%. Oduvek je intelektualna eltia Srbije bila protiv srpstva. Jos od Dimitrija Tucovica. Sto se tice vojske, srpska vojska odavno ne postoji, jos od 1921. Ovo sto sada imamo su oficiri skolovani u titovim skolama ili skolama u kome se istorija nakaradno ucila. Nemaju PRAVO srpsko razmisljanje. Znam to jer sam pricao sa dosta njih. Svako od njih cuva cin i radno mesto u vojsci i govori kako ima porodicu i ne zeli da "talasa". Ti bi morao da imas fanaticne srpske oficire koji ne zale ni svoj ni zivot svoje porodice a kamoli tudje zivote da bi uspeo da "utorish" narod u Srbiji. O kakvoj katarzi da pricamo kad nam je cak i crkva propala kao institucija i postala leglo izdaje i nemorala. Ja bih prvi voleo to sto ti govoris ali je nemoguce.

Narod i Vojska....

Vojska nam nije velika ali je dovoljna da zauzme sve drzavne institucije i medije, da odrzi mir u zemlji. Uvesti vandredno stanje.... Da zatvori granice da ne pobegnu izdajnici, posto toliko imamo izdajnika medju narodom,vojska bi morala pomoci policiju u hapsenjima i slanje na "rehabilitaciju" one izdajnike koji se mogu spasti svog krivog puta.... Ove druge izlorati u neki logor u Deliblatskoj pescari do sudjenja.....

Mala mobilizacija vojne rezerve bi cuvala granice....

Tada iz naroda izabrati najvece intelektualce koji nisu prljali ruke u dosadasnjoj politici i postaviti ih za privremenu vladu...

Steta sto nisi Crkvu pomenuo. Valjda je ona zaduzena za katarziranja i naraoda i vojske.

Sta je Han Van Zem prpa.......:per:

Kako se europejisti plase konacnog budjenja ili osvescivanja Srba....

Ne mora ova katraza i drustvena revolucija da krene sutra moze za deset godina,mlade generacije dolaze deca ********* su vec u godinama....

To je prirodni put pred kojim je raskrsce ili ce Srbija nestati ili ce se probuditi treceg nema....

Jedino ako ti projektuješ neku svoju ''prpu''. :)

A možda će nestati mrziteljska nasilna prosta ekstremna Srbija. Možda joj se nazire kraj. :per:

Jedino ako ti projektuješ neku svoju ''prpu''. :)
A možda će nestati mrziteljska nasilna prosta ekstremna Srbija. Možda joj se nazire kraj. :per:

Znas kako:
Tu knezovi nisu radi kavzi
Nit su radi turci izjelice
Al" je rada sirotinja raja koja globa davati ne moze niti trpet turskoga zuluma.....

Srbija ce biti mrziteljska nasilna prosta i ekstremna onoliko koliko to elita dozvoli.
Kako da budem plemenit miroljubiv i umeren ako nemam za leba i komunalije?!
Za to vreme njima se preliva i ne znaju sta ce od para i raskosi.
Onda sam ja mrzitelj, nasilan, prost i ekstreman a oni andjeli na zemlji?
Srbiji je potrebna pre svega socijalna pravda.

Znas kako:
Tu knezovi nisu radi kavzi
Nit su radi turci izjelice
Al" je rada sirotinja raja koja globa davati ne moze niti trpet turskoga zuluma.....

Srbija ce biti mrziteljska nasilna prosta i ekstremna onoliko koliko to elita dozvoli.
Kako da budem plemenit miroljubiv i umeren ako nemam za leba i komunalije?!
Za to vreme njima se preliva i ne znaju sta ce od para i raskosi.
Onda sam ja mrzitelj, nasilan, prost i ekstreman a oni andjeli na zemlji?
Srbiji je potrebna pre svega socijalna pravda.

Ali bez mržnje, nasilja, prostakluka i ekstremizma.

Back