Vukasin-coral
Domaćin
- Poruka
- 4.707
E ti si bas neki human i plemenit covek...pa s toga ipak mislim da ces se sloziti da je strasno to sto ce se mnogi mladi ljudi razboleti zbog ove stresne situacije jer...oni koji imaju posao,plase se da ga ne izgube...jer mnogi imaju male plate pa su na ivici gladi...jer mnogi nemaju nikakve plate i vec uveliko gladuju...jer mnogi nemaju mogucnost ni da se lece zato sto zive u demokratskoj Srbiji...ako ti nisu interesantne te godine u starosti...valjda ti je bitno kako ces ziveti dok ne stignes do njih!
Opiso si moj položaj i situaciju. Na sreću ne oskudevam ni u čemu jer se ne oslanjam na to da mi neko nešto da. Od 9-17 prodajem računare i servisiram ih, sam sebi uplaćujem staž i socijalno ( pa opet mi lekari traže pare za lekove i preglede ), posle posla i vikendom radim šta stignem jer mi plata nije dovoljna, a radno mesto nije sigurno, ne viđam baš često ni ženu ni dete iako smo u glavnom na par stotina metara jedni od drugih...
Ali sam svestan da nismo u demokratiji već u čistom fašizmu, ko radi ima ko ne radi nema, prošle nedelje sam cedio med jer sam u predhodnim godinama pokupovao gomilu knjiga i izučio pčelarstvo, bio sam kao iz nekog crtaća, onako naduven jer sam dete sa asfalta te nisam baš otporan ne te stvari ali kući sam doneo hrpu para, postavljam video nadzore iako me niko nije tome naučio, pa sam zbog svega toga već uplatio i more i aktivnosti detetu u vtriću, staž za suprugu koja ne može da nađe posao, osiguranje, biram gde ću na zimovanje... Da me nije tako poslužila sreća verovatno bi brao breskve u Ritopeku jer sve košta i ništa ne pada sa neba, situacija se na žalost grubo izmenila na našu štetu, ali namamo vremena da kukamo i sekiramo se, život ide dalje, 20-tog u mesecu treba platiti račune ( moji su oko 17.000,00 dinara, na sreću imamo stan te ne plaćamo kiriju ) jer niko neće umesto mene...
Toliko o humanosti i plemenitosti, a što se dužine života tiče.... već sam napisao.