СРБИЈО ВРАТИ СМРТНЕ КАЗНЕ!

Бели Архангел

Poznat
Banovan
Poruka
7.475
Članovi porodice ubijene manekenke protestovali ispred suda: Srbijo, vrati smrtne kazne

(Blic) - pre 3 sata

Članovi porodice brutalno ubijene manekenke Vladislave Červenko protestovali su danas ispred zgrade Osnovnog suda, jer i nakon tri meseca Tužilaštvo nije pokrenulo istragu protiv ubice Darijana Musića.
Otac Edmund Červenko, uz podršku dve Tanje, sestre i sestričine pokojne manekenke, drželi su u rukama parole u kojima su tražili povratak smrtne kazne.

porodica Cervenko protestuje ispred zgrade suda

Porodica je opomenula da se tragedije nisu završile sa imenom njihove Vladislave, pa su podsetili i na sudbinu nedavno ubijene Marije Cimbal, čije se ime našlo na transparentu pored Vladislavinog.

- Neka nam Indija bude zemlja za primer jer se obračunala sa silovateljima vrlo lako, poubijali su ih za jedno poluvreme a to je jedina pravda. Šta mi vredi to što mi danas govore kako mi je ćerka bila najlepša manekenka u Srbiji, kada je jedna budala i njen i moj život uništila za tren - rekao je Edmund, otac Vladislave Červenko.

Ovom prilikom otac nastradale manekenke uputio je apel svim roditeljima da u cilju prevencije zločina, a ukoliko primete bilo kakvu masnicu ili ogrebotinu na telu svoje dece, sami spreče moguću tragediju. U policiju se, prema njegovim rečima, ne može uzdati.

- Vladislava je osam dana tražila zaštitu a iz policije su ignorisali njen vapaj. Rekli su da ih pozove kada joj ubica uradi nešto konkretno. Nažalost tako se i desilo a ovo je samo primer kako naša policija časno i predano obavlja svoj posao - izjavio je Edmund i dodao da su on i njegova porodica razočarani što su još uvek deo sistema ove zemlje.

- U pregovorima smo sa ambasadama Albanije i Mađarske, ne želimo više ništa u ovoj zemlji. Kada odem u Francusku, predstavljam se kao Poljak, jer se stidim glasa koji se proneo o nama zbog ovakvih zverskih nedela - objašnjava Edmund.

Darijan Musić se tereti da je 12. novembra u svom stanu u novosadskoj Fruškogorskoj ulici broj 6 na najbrutalniji način pretukao Vladislavu Červenko, koja je preminula od posledica zadobijenih teških telesnih povreda.

http://www.media1.rs/drustvo/hronik...stovali_ispred_suda_Srbijo_vrati_smrtne_kazne

ОКО ЗА ОКО ЗУБ ЗА ЗУБ!

Е онда немаш никаква права да ми очитаваш моралне придике!
Najpametniji si? Najmoralniji?
Onoliko prava koliko ti imaš da držiš moralne pridike, toliko ima i svako drugi.
Pa evo:
ako se zalažeš za "oko za oko, zub za zub", šta misliš - koliko će ih ostati slepih i bezubih?

Komentari su ti, najblaže rečeno, za zgražavanje.

najveci problem u Srbiji je opsti nemoral i promiskuitet.

Ne reaguju svi isto kada ih prevari partner.

Neki hoce i da ubiju u tim prilikama i zato se desavaju ovakve tragedije.

Leci se uzrok a ne posledica.

Uvek.

Tesko razmisliti.. ja nikad nisam prevario suprugu, ona tvrdi da nikad nije mene, jar kako kaze - mnogo sam lepsi i da sam joj premija :D

A ona je zena sa sela, tj devojka.. malo dzangrizava, ali mi nigde samom neda ici... :D

I bas kad budem imao vremena, zelim da vidim Goliju... cucemo se ;)

Najpametniji si? Najmoralniji?
Onoliko prava koliko ti imaš da držiš moralne pridike, toliko ima i svako drugi.
Pa evo:
ako se zalažeš za "oko za oko, zub za zub", šta misliš - koliko će ih ostati slepih i bezubih?

Komentari su ti, najblaže rečeno, za zgražavanje.

Ти се бориш за права животиња и само настави то је твој хоби лепо подржавам те у томе, а правду препусти Богу.

Ти се бориш за права животиња и само настави то је твој хоби лепо подржавам те у томе, а правду препусти Богу.

Ti si Božiji izaslanik? Govoriš u njegovo ime? :lol:
Ili ti je zagovaranje smrtne kazne hobi? Je l i Bog zagovara smrtnu kaznu?

Мени само Бог може да суди.

O tome ti i pricam,tebi moze samo bogishka tvoj da sudi a drugima smrtna kazna:hahaha:

Vidis,znam ja vas vrle vernike veoma dobro i bas zato sto vas znam predlozio bih da pre svakog dobijenog posla,sluzenja vojske i sl. budete najstroze proveravani jer ste ujedno i najsloniji izdajni,prevari,obmani i posezanjem za tudjim.

Smrna kazna je blaga za ono što bi moglo da se priredi tom majmunu i njemu sličnim. Doživotna robija u posebnoj robijašnici gde bi bili neljudski uslovi. Takvu robijašnicu bi trebalo sagraditi u nekoj teškoj vukojebini bez grejanja i struje u ćelijama. i da robijaši seru u kible i nemaju pravo na bilo kakav kontak sa rodbinom pa čak ni među sobom.

To sto ti opisujes je logor.

. . .

Poslednja izmena od moderatora:

Back