Чак се у већини ствари које си навео слажем с тобом. На жалост, велика несрећа Србије је што је после WW2, остала подељена на 2. фракције и проћи ће још доста времена док се не успостави слога. На жалост велика већина становништва (од које је велика већина поштен свет) је изманипулисана...и приступила је црвеној коалицији.
Следбеници комуњарске су направили то што су направили и ја се стидим тога...заиста.
А ти би тим истим (нашима) требало бисту да подигнеш и захвалиш што имаш своју државу (а ако сам добро схватио то је БиХ).
Али не бринем се ја много. Европа је већ скапирала да је направљена велика грешка и да места муслиманској држави у Европи нема, а у ствари ви ионако нисте оригинални муслимани (знам да боли). Класичан пример...дешавања око Турске.
Пре или касније, све ће доћи на своје место!
P.S. Говорим о границама које је Србија могла да оствари после WW2. Али комуњаре су хтеле да спасу усташе и створили су Југославију. После је још као националност призната муслиманска...која пародија. Зато и имате сада своју државу, али не за дуго.