Srbiji platforma umesto datuma?

dualcore

Ističe se
Banovan
Poruka
2.855
Beograd -- Srbija u junu dobija zeleno svetlo za ”pretfazu pregovaranja”, što dosad nije bila praksa ni za jednu zemlju, saznaju “Novosti“. O dijalogu tek u decembru.

Direktor Kancelarije za EU integracije Milan Pajević kaže za ”Novosti” da je ovo, srednje rešenje, neka vrsta ”pretfaze pregovaranja”, trenutno najrealnije

Prerano je da se spekuliše o datumima i formulaciji odluka.

Link

jojj,moj stomak,valjam se pola sata ahahhaa:cepanje::cepanje:

delirijum hebote:rotf:

:cepanje:
Томазо, Вучи и Дачи ће банкротирати до лета, а не да ће дочекати јесен или зиму, страначки војници навиру у ЕПС, Србијагас, Шуме Србије..., а број запослених по јавним предузећима 3-5 пута је и иначе већи од неопходног + 20к НВО и 300 невладиних организација( а онолика Швабија три!!!) + дуг од 84%БДП-а + покривеност увоза извозом мања од 2/3...
А јел неко споменуо издају???
Нема земље у којој народ воли издајнике, мада ће се увек наћи будалетина(овде поготово) што вриште ,,људе интересују шушке, а не Космет"...као да су те две ствари супростављене!

Mogu da podrzim Dacicevu izjavu, da ovo sto nudimo (funkcionalna zajednica srpskih opstina sa izvrsnim ovlascenjima) najvise sto mi mozemo da ponudimo. Da na jedvite jade ipak ne priznamo - zaustavljajuci se na milimetar od... ali zauzvrat trazeci da Srbi na KiM zive kao ljudi.

Inace, 11.3. je nama poznat datum.

Ја сам мислио да се овде на форуму заје6авају кад говоре о датуму за датум о почетку преговора...

Да будемо прецизни: реч је о предфази преговора о преговорима за добијање условног датума за почетак преговора

Mogu da podrzim Dacicevu izjavu, da ovo sto nudimo (funkcionalna zajednica srpskih opstina sa izvrsnim ovlascenjima) najvise sto mi mozemo da ponudimo. Da na jedvite jade ipak ne priznamo - zaustavljajuci se na milimetar od... ali zauzvrat trazeci da Srbi na KiM zive kao ljudi.

Inace, 11.3. je nama poznat datum.

Problem je što mi ne nudimo ništa, već molimo da se ta zajednica na Kosovu ostvari. Tako reče Toma u Dnevniku 2.

- - - - - - - - - -

Да будемо прецизни: реч је о предфази преговора о преговорима за добијање условног датума за почетак преговора

Vrti mi se u glavi, časna reč.

Нешто што ће да произведе осећај слаткоће, заноса и узбуђења.

За узбуђење следити упутства Блезенопочившег Зорана, о гутању највеће Жабе.
За занос мислити на облине Госпође Соње Лихт.

За Слаткоћу је већ компликованије.

Back