Србији није потребан отац већ искључиво мајка и то у сваком смислу!

Ја да сам чекао да неко брине за мене како ти кажеш не би имао више деце него ти у целој родбини.
koliko dečijeg dodatka dobijaš od kosovskih i međunarodnih institucija?

Поред овог тупог и безобразног Вучићевог бота обраћам се и свим преосталим ботовима.
Зашто нам није више потребан отац Србије?
Једноставно зато што су сви као и овај сада намера да нам трајно ограничи кретање својом територијом и да немамо своју славну историју.
Не фантазирај - НИКО и НИКАКО НЕ МОЖЕ ПОНИШТИТИ СЛАВНУ ИСТОРИЈУ СРБА........
562967

Не фантазирај - НИКО и НИКАКО НЕ МОЖЕ ПОНИШТИТИ СЛАВНУ ИСТОРИЈУ СРБА........
Pogledajte prilog 562967
Настави само да следиш упуства европејаца па ћеш и сам да учествујеш у стварном фантазирању.

Са славном историјом места у фашистичкој Еу за Србе неће бити.

Владимир Ћоровић
Историја српског народа

ИНТЕРНЕТ ИЗДАЊЕ​
САДРЖАЈ:
ПРВИ ПЕРИОД
ДРУГИ ПЕРИОД
ТРЕЋИ ПЕРИОД
ЧЕТВРТИ ПЕРИОД
ПЕТИ ПЕРИОД
ШЕСТИ ПЕРИОД
НОВО ДОБА

Владимир Ћоровић
Историја српског народа

ИНТЕРНЕТ ИЗДАЊЕ​

САДРЖАЈ:
ПРВИ ПЕРИОД
ДРУГИ ПЕРИОД
ТРЕЋИ ПЕРИОД
ЧЕТВРТИ ПЕРИОД
ПЕТИ ПЕРИОД
ШЕСТИ ПЕРИОД
НОВО ДОБА
еремито ја не копирам текстове са сајтова већ то имам стално пред очима.

Паметном доста.

Настави само да следиш упуства европејаца па ћеш и сам да учествујеш у стварном фантазирању.

НЕ У ЕУ - НЕ У НАТО !!! :hej: :hej::hej:

еремито ја не копирам текстове са сајтова већ то имам стално пред очима.

Паметном доста.
Па да стварно имаш те текстове "стално пред очима" НЕ БИ ПИСАО НЕБУЛОЗЕ...........:cool::cool::cool:
п.с.
својим писањем ме све више увераваш да НЕМАШ ПОЈМА.........

Па да стварно имаш те текстове "стално пред очима" НЕ БИ ПИСАО НЕБУЛОЗЕ...........:cool::cool::cool:
п.с.
својим писањем ме све више увераваш да НЕМАШ ПОЈМА.........
Ти да имаш појма прво би дошао да видиш шта ради Вучићева мафија по Митровиоци а не овде лупао и подржавао га када ти одговатра.Једноставно када је Вучић у питању љигаво се понашаш.

Ти да имаш појма прво би дошао да видиш шта ради Вучићева мафија по Митровиоци а не овде лупао и подржавао га када ти одговатра.Једноставно када је Вучић у питању љигаво се понашаш.
Лично ћу да организујем побуну против СНС и АВ због КиМ - САМО МИ ПРВО РЕЦИ ОЗБИЉНО: КОГА ЋЕМО ??? Кога, јбт???????? Хајде, освести се !!!

Лично ћу да организујем побуну против СНС и АВ због КиМ - САМО МИ ПРВО РЕЦИ ОЗБИЉНО: КОГА ЋЕМО ??? Кога, јбт???????? Хајде, освести се !!!
Ајде престани прво да будеш љигавац јер то је исто као да бираш џелата који нежније одрубљује главу.

Ајде престани прво да будеш љигавац јер то је исто као да бираш џелата који нежније одрубљује главу.
Не лупетај више - то што си се ти продао жутим бандитима НИЈЕ ДОВОЉНО да би водио политику Србије.........

Ја бих на челу тих 350.000 Срба поробио цео Београд главног кривца за поразе Србије.
Da I'ma vlasti i pravde odavno bi vam porušili te objekte bez dozvole.
Tih 350hiljada upravo glasa za SRS, SNS, SPS to su ti koji mrze Srbiju.

Ako je EU fašistička, treba li Srbima mesto u istoj?

Не лупетај више - то што си се ти продао жутим бандитима НИЈЕ ДОВОЉНО да би водио политику Србије.........
Ја сам жут колико си ти турчин.Само знај да због љигаваца Вучићу се повећава проценат подршке а то је све више опасније по Косово и Метохију!

Dokle god Srbska lista urla Aco Srbine Aco Srbine...
Normalnog života Srbima nema ni na KiM ni bilo gde u Srbiji.
Ја сам пре 30год, играо мали фудбал са тим јадником Ракићем а у шаху сам му давао топа форе и није могао ништа.Он нема мозак да мисли него да слуша.Факултет је купио лично знам.Сада и својим члановима завршава факултете за паре.И за такве да гласам? Нисам још луд и љигавац.

Ја сам пре 30год, играо мали фудбал са тим јадником Ракићем а у шаху сам му давао топа форе и није могао ништа.Он нема мозак да мисли него да слуша.Факултет је купио лично знам.Сада и својим члановима завршава факултете за паре.И за такве да гласам? Нисам још луд и љигавац.
E Nesko Nesko pa SNS je pun takvih ... zato nam tako i ide.

Читајте моју тему господо до краја имате више да сазнате него у свим Вучићевим медијима.
Ti si naš idol.

Back