Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
koliko dečijeg dodatka dobijaš od kosovskih i međunarodnih institucija?Ја да сам чекао да неко брине за мене како ти кажеш не би имао више деце него ти у целој родбини.
Не фантазирај - НИКО и НИКАКО НЕ МОЖЕ ПОНИШТИТИ СЛАВНУ ИСТОРИЈУ СРБА........Поред овог тупог и безобразног Вучићевог бота обраћам се и свим преосталим ботовима.
Зашто нам није више потребан отац Србије?
Једноставно зато што су сви као и овај сада намера да нам трајно ограничи кретање својом територијом и да немамо своју славну историју.
Ево сада и ти показујеш СВОЈЕ право лице.Немој после овога да очекујеш имало љубазност.иkoliko dečijeg dodatka dobijaš od kosovskih i međunarodnih institucija?
Настави само да следиш упуства европејаца па ћеш и сам да учествујеш у стварном фантазирању.Не фантазирај - НИКО и НИКАКО НЕ МОЖЕ ПОНИШТИТИ СЛАВНУ ИСТОРИЈУ СРБА........
Pogledajte prilog 562967
ИНТЕРНЕТ ИЗДАЊЕ | |
Ја бих на челу тих 350.000 Срба поробио цео Београд главног кривца за поразе Србије.
еремито ја не копирам текстове са сајтова већ то имам стално пред очима.Владимир Ћоровић
Историја српског народа
ИНТЕРНЕТ ИЗДАЊЕ
САДРЖАЈ:
ПРВИ ПЕРИОД
ДРУГИ ПЕРИОД
- I. Продирање Словена на Балкан
- II. Словени са Аварима
- III. Словени насељавају Балкан
- IV. Балканска култура у доба сеобе Словена
- V. Словенска племена и њихова култура
- VI. Организација словенских племена на Балкану
ТРЕЋИ ПЕРИОД
- I. Бугари и балкански Словени
- II. Први заједнички покрет Срба, Хрвата и Словенаца
- III. Прва српска држава
- IV. Покрштавање Јужних Словена
- V. Срби између Византије, Хрватске и Бугарске
- VI. Држава маћедонских Словена
- VII. Зетска држава
- VIII. Србија за време борби Византије и Угарске
ЧЕТВРТИ ПЕРИОД
- I. Стеван Немања
- II. Латинско Царство и стварање Српске Краљевине
- III. Српске међусобице
- IV. Западњачка оријентација у Србији
- V. Србија као главна балканска држава
- VI. Потискивање Бугара као српских такмаца
- VII. Стварање српског царства
- VIII. Дело цара Душана
- IX. Распад Српске Царевине
- X. Маричка погибија
- XI. Босна као краљевина
- XII. Босна као стожер нове српскохрватске државе
- XIII. Бој на Косову
ПЕТИ ПЕРИОД
- I. Срби између Турака и Мађара
- II. Мађарска превласт у Босни и Србији
- III. Босански раздори
- IV. Опорављена Србија
- V. Деспот Ђурађ Бранковић
- VI. Први пад Србије
- VII. Разлаз између деспота и Мађара
- VIII. Пад Србије
- IX. Пад Босне
- X. Стварање нове српске деспотовине
- XI. Пад Херцеговине
- XII. Пад Црне Горе
ШЕСТИ ПЕРИОД
НОВО ДОБА
- I. Срби под туђом влашћу
- II. Турска освајања
- III. Нове српске сеобе
- IV. Обнова пећке патријаршије
- V. Преокрет у држању Срба
- VI. Верски покрети
- VII. Даље борбе с Турцима
- VIII. Велика сеоба Срба у Аустрију
- IX. Срби у Угарској
- X. Ослобођење Црне Горе
- XI. Нови савезнички рат против Турака
- XII. Руски утицај међу Србима
- XIII. Аустриски порази
- XIV. Руски утицај у Црној Гори и суседству
- XV. Кочина крајина
- XVI. Духовно ослобођење Срба
- XVII. Размах Црногораца
- I.Зачеци устанка у Србији
- II.Почетак устанка у Србији
- III.Развој устанка
- IV.Француска политика према Србима
- V.Руско-српски савез
- VI.Слом Србије
- VII.Други Устанак
- VIII.Србија као самоуправна држава
- IX.Устанци босанских муслимана
- X.Кризе у Србији
- XI.Српски покрет 1848. године
- XII.Црна Гора као световна држава
- XIII.Национални и књижевни романтизам код Срба
- XIV.Политичке и духовне кризе у Србији
- XV.Пут на Берлински Конгрес
- XVI.Аустро-угарска превласт
- XVII.Српско-бугарски рат и његове последице
- XVIII.Последњи Обреновић
- XIX.Полет Србије
- XX.Балкански ратови
- XXI.Нова омладина
- XXII.Сарајевски атентат
- XXIII.Светски рат
- XXIV.Уједињење
- XXV.Влада краља Александра
- XXVI.Између два светска рата
- Владимир Ћоровић и његово дело
Настави само да следиш упуства европејаца па ћеш и сам да учествујеш у стварном фантазирању.
Са славном историјом места у фашистичкој Еу за Србе неће бити.
Па да стварно имаш те текстове "стално пред очима" НЕ БИ ПИСАО НЕБУЛОЗЕ...........еремито ја не копирам текстове са сајтова већ то имам стално пред очима.
Паметном доста.
Ти да имаш појма прво би дошао да видиш шта ради Вучићева мафија по Митровиоци а не овде лупао и подржавао га када ти одговатра.Једноставно када је Вучић у питању љигаво се понашаш.Па да стварно имаш те текстове "стално пред очима" НЕ БИ ПИСАО НЕБУЛОЗЕ...........
п.с.
својим писањем ме све више увераваш да НЕМАШ ПОЈМА.........
Лично ћу да организујем побуну против СНС и АВ због КиМ - САМО МИ ПРВО РЕЦИ ОЗБИЉНО: КОГА ЋЕМО ??? Кога, јбт???????? Хајде, освести се !!!Ти да имаш појма прво би дошао да видиш шта ради Вучићева мафија по Митровиоци а не овде лупао и подржавао га када ти одговатра.Једноставно када је Вучић у питању љигаво се понашаш.
Ајде престани прво да будеш љигавац јер то је исто као да бираш џелата који нежније одрубљује главу.Лично ћу да организујем побуну против СНС и АВ због КиМ - САМО МИ ПРВО РЕЦИ ОЗБИЉНО: КОГА ЋЕМО ??? Кога, јбт???????? Хајде, освести се !!!
Не лупетај више - то што си се ти продао жутим бандитима НИЈЕ ДОВОЉНО да би водио политику Србије.........Ајде престани прво да будеш љигавац јер то је исто као да бираш џелата који нежније одрубљује главу.
Da I'ma vlasti i pravde odavno bi vam porušili te objekte bez dozvole.Ја бих на челу тих 350.000 Срба поробио цео Београд главног кривца за поразе Србије.
Ako je EU fašistička, treba li Srbima mesto u istoj?Настави само да следиш упуства европејаца па ћеш и сам да учествујеш у стварном фантазирању.
Са славном историјом места у фашистичкој Еу за Србе неће бити.
Ја сам жут колико си ти турчин.Само знај да због љигаваца Вучићу се повећава проценат подршке а то је све више опасније по Косово и Метохију!Не лупетај више - то што си се ти продао жутим бандитима НИЈЕ ДОВОЉНО да би водио политику Србије.........
Као и место шиптарима у Србији.Ako je EU fašistička, treba li Srbima mesto u istoj?
Ја сам пре 30год, играо мали фудбал са тим јадником Ракићем а у шаху сам му давао топа форе и није могао ништа.Он нема мозак да мисли него да слуша.Факултет је купио лично знам.Сада и својим члановима завршава факултете за паре.И за такве да гласам? Нисам још луд и љигавац.Dokle god Srbska lista urla Aco Srbine Aco Srbine...
Normalnog života Srbima nema ni na KiM ni bilo gde u Srbiji.
E Nesko Nesko pa SNS je pun takvih ... zato nam tako i ide.Ја сам пре 30год, играо мали фудбал са тим јадником Ракићем а у шаху сам му давао топа форе и није могао ништа.Он нема мозак да мисли него да слуша.Факултет је купио лично знам.Сада и својим члановима завршава факултете за паре.И за такве да гласам? Нисам још луд и љигавац.
Ја сам пре 30год, играо мали фудбал са тим јадником Ракићем а у шаху сам му давао топа форе и није могао ништа.Он нема мозак да мисли него да слуша.Факултет је купио лично знам.Сада и својим члановима завршава факултете за паре.И за такве да гласам? Нисам још луд и љигавац.
Ti si naš idol.Читајте моју тему господо до краја имате више да сазнате него у свим Вучићевим медијима.