Србији би требало забранити улазак у ЕУ

I ja IZPIZDIM kada neko provocira ljude kao sto je jedan forumas uradio i to na temu ustaske ideologije, ali me je par njih napalo na temi "Ko o cemu, mlohavi o duvanju", a ove stvari smatram IDIOTSKIM, ali su mi u odnosu na onakve provokacije (u najmanju ruku) obicna sitnica.

Gotovo ceo zivot se osecam kao da sam na gradilistu, jer sam tamo u stvari ceo zivot i proveo :-)

Sto se tice nekulture i ovakvih stvari, Srbija je uvek imala problema sa uredjenjem drzave, pa ovo ne uopste ne cudi.
Ko se samo seti Glave Secera razumece o cemu govorim, tako da je i sve ovo zapravo "mali" problem. Prilagodjavati se promenama znaci opstati, a to je upravo ono na cemu je nas narod uvek bio tanak, cak i kada su ljudi zeleli da menjaju stvari, cinili su to na potpuno pogresan nacin.
Koliko je nasa inteligencija biia (i ostala) odvojena od naroda ne treba ni pricati. To su manje-vise svi nasi problemi.

Sada bih voleo da cujem nekoga da kritikuje Kostunicu za GUCU ili da osudjuje onu njegovu izjavu
"Ko ne razume GUCU ne razume ni Srbiju". :-)

drinjaca:
3)Теби предак није био мајмун већ магарац :-)
4) Тако да за тебе под "3" отпада :-)

toliko o tvojoj naprednosti i demokraticnosti :roll:

a posle kukas kako drugi pale gume i slicno.... ako si sa njima pokusao da pricas kao sto si ih opljuvao ovde, onda mi je jasno zasto su te tako "saslusali"

На жалост, још много има Срба који су заслепљени западном пропагандом и који мисле да им смрдљива, безумна, помрачена и болесна Европа може донети нешто добро.
Будућност Србије није у Европи ни у ЕУ. Европа је зло и ЕУ је зло. Будућност Србије је на истоку, у савезу са братском Русијом.

Теодул:
На жалост, још много има Срба који су заслепљени западном пропагандом и који мисле да им смрдљива, безумна, помрачена и болесна Европа може донети нешто добро.
Будућност Србије није у Европи ни у ЕУ. Европа је зло и ЕУ је зло. Будућност Србије је на истоку, у савезу са братском Русијом.

Тачно, Теодуле ! 8-)

Ma chovek je potpumo upravu !! chak je i ublazio . Moje komshije u neposrednoj blizini pale u kotlovima za grejanje svu plastiku iz kontejnera ,gume i sl .Zimi nemozes naci plastichnu flasu nigde jer njom odlazu (pale) kotao!!! Ujutru sa shoferke skidam mastan i lepljiv sloj izgorele plastike i sta sad!! Kao bombardovanje nam je donelo povecanje malignih bolesti? Aha kada bi se gadjali tramvajima!!
Zestoko smo primitivni i to je to ...pogledajte samo navijache , gde je tolerancija, pravoslavlje?
Gde je poshtovanje onih sitnih propisa? Pa ako je zabranjeno baciti pikavac ..onda oderi bato po dzepu,za glasnu muziku nocu ..isto..
Sve se bojim da nas namerno drze na donjem nivou ratu netrebalo...........

Наша романтична жеља за улазак у Европу је иста као кад би неки јеврејски младић 1939. у Немачкој предао пријавиу да се запосли у Гестапо.
Веселимо се уједињеној просперитетној братској Европи без граница, а тамо Немачка, В.Британија, Француска (осталу боранију не вреди помињати јер се ништа не пита) ти копају јаму.

Ја не знам да ли су ови наши политичари јели бунике или нас зајебавају да не приметимо да им је рука дубоко у нашем џепу.

Гади ми се лицемерје Западне Европе, а још више наши политичари. Нема пара којим се може купити људско достојанство, а то је цена коју траже да платимо.

Jevropi

Tebi da pevam - tebi, tiranko!
A duh mi mori otrov i gnev;
Uvreda tvojih žaoci jetki
Potpaljuju mi plemenit spev.

Milionima narodi pište,
Milion grudi prosipa krv -
Milionima pale kućište,
Milion ljudi gmiže ko crv.

I milioni dolaze smerno
Jevropi gordoj na holi sud:
"Ne može više, raja ne može
Snositi jaram, mučiti trud!

Tiran nas gazi, sramoti žene,
Useva naših otima plod.
Presudi, smerna, da l' život može
U takvom igu nesrećni rod?...
Izginućemo!...
"Pa izginite!"

Podsmeha tvoga gordi je zbor.
"I ginućemo, ginuti slavno -
Il' mačem preseć Gordijev čvor!
Izginućemo - ali slobodni,
Jer Srbin neće da bude rob!
Tamo daleko, na svetom groblju,
Potražićemo život il' grob!"

Đura Jakšić

drinjaca:
Ми смо стока примитивна... хеботе, дошли ми у госте несрби из Западне Европе и Аустралије на летњи одмор да се одморе у Србији...кад оно сваку вече сељаци, комшије, уместо да баце смеће у канту (које одвозе понедељком смећари из градске чистоће), они пале испред куће пластичне флаше и гуме. Ноћу прозори отворени, смрад и врућине неподношљиве. А као "шлаг на торти" у комшилуку се већ неколико дана ноћу уопште не гаси музика, раде ноћу када лупају некаквим лимовима а дању спавају. Радим као коњ по цео дан од 7 до 17 и дођем после посла уморан и ноћу не могу да спавам јер треште лимови и присиљен сам да слушам пинкову гранд продукцију преко радио таласа. Замолим комшије да смање музику и да не пале смеће, а они одговарају: ма јок. Зовнем полицију, они их опомену и после више ни не долазе.
Срамота ме гостију који су веома културни и финих манира.... не треба нама Карла де Понте и CNN да кажу како смо ми "примитиван народ"...(извините на наводницима), ми сами својим понашањем и примитивизмом показујемо КАКВИ СМО!

Европо, не дај Србији у своје наручје бар 500 година. Нама не би помогла ни Дарвинова еволуција. Мајмун остаје мајмун!

Ако лепа реч или надлежни органи не реше маратонске, вишегодишње зајебанције. Заденућу код опасача две три кашикаре па нек све оде у пичку материну, и ја и они.

у потпису: бесно буре барута којем фитиљ догорева
дрињача

шшшшшшшшш................БУМММММММММММММ :-(((
ako danas ne uspemo, jedini razlog smo mi sami

Back