Poznavalac stvari
Legenda
- Poruka
- 60.338
Nadam se da je makar s armaturom da ti uši ne otpadnu!Nisu.Hrvatski gastarbajtri u Srbiji od sive mase imaju jedino beton.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nadam se da je makar s armaturom da ti uši ne otpadnu!Nisu.Hrvatski gastarbajtri u Srbiji od sive mase imaju jedino beton.

Nadam se da je makar s armaturom da ti uši ne otpadnu!![]()

salim seZar ti imas usi.Mora da si mutirao cim imas usi na dupetu

А па други пут немој да се огледаш!
Meni nije toliko smetao dok Hrvatijanci i Vojvodijanci nisu poceli da insistiraju na njemu i da ga ubacuju "gde god zgodno mesto nadju". Onda je poceo da me nervira i da mi para ushi.
Гидеон само о огледању!Tupo do zla boga.Bas onako dinarski a onda ti puno smesno kada vidis sopstvenu bulju u ogledalu sa sve usima.

Војвођанеријанац?!?Bio bih slobodan da primetim jedni veliku grešku:
naime, nije vojvodijanac, nego vojvođaner.

Војвођанеријанац?!?![]()
interesuje me zasto mnogi ne prihvataju ovaj termin i smatraju ga uvredljivim?
Nema potrebe da ga izmisljas.
Austrija Austrijanac
Srbija Srbijanac
U cemu je razlika?
Razlika je u tome sto je Austrijanac jedini naziv za stanovnike Austrije, dok je Srbijanac jedan od dva naziva za stanovnike Srbije. A nastao je kasnije. Mnogo kasnije, od onog prvog.
Nisam ja sa Dinare pa da ta te ceskam kroz dzepove.Samo te obrisem papirom kada obavim posao.Гидеон само о огледању!
Пазари мало шире чакшире и кроз џепове чешкај уши!
![]()
zanimljivo, skoro svako ima svoju posebnu teoriju o ovome

Добро бре Гидеоне, немој да се вређаш.Nisam ja sa Dinare pa da ta te ceskam kroz dzepove.Samo te obrisem papirom kada obavim posao.
To sto ce tebe neko da nazove Srbijancem nema nikakve veze sa time kako ti dozivljavas drzavu Srbiju.Kako god, i da se svi nazovemo Srbijancima, a pritom skinemo gace i kolektivno se osunetimo, opet bi bilo onih koji ne bi dozivljavali Srbiju za svoju drzavu i koji bi kenyali da su ugrozeni i da je jedino resenje da dobiju neovisnost.
Stoga, cela ta prica je prazna, njom ne bismo privoleli nikoga da se oseti kao veci gradjanin nase zemlje.
A inace, ako bi pripadnika vecinskog naroda u Austriji nazvao Nemcem, to bi bila uvreda.
Jer, Austrija nije deo nemackog sveta jos od 1866, kada je Pruska dobila primat u tadasnjoj Nemackoj Konfederaciji, i pod svojom vlascu ujedinila sve nemacke mini drzavice.
Dva Srbijanca...![]()
Шта ако обављаш посао на уши?
A Sumadijanac i Bosnijanac?Srbijanac označava teritorijalnu pripadnost.Isto kao i Vojvođanin,Šumadinac,Bosanac,Ličanin,Slavonac,Hercegovac...