"Srbijagas ne može više ovako"

дали сте 15% територије са све сунаордницима зарад будућности', вам обећате а не мерете пар пропалица и пијандура ишћерати зарад исте?:eek:

A ko novce da prenosi iz džepova gradjana u trezore partijske, nego iskusni Bajati i predebeli Dači ( od kako su Slobu uklonili, lepo su se obogatili )

A ko novce da prenosi iz džepova gradjana u trezore partijske, nego iskusni Bajati i predebeli Dači ( od kako su Slobu uklonili, lepo su se obogatili )

небитно
да је ОМВ оли ШЕЛ преузо НИС а гас увожен директно од ЕУ или УСА, сами би пропали искусни и дебели а Ти већ одавно бијо пуније џепова пуноправан члан брезалтернативне заједнице.....

дали сте 15% територије са све сунаордницима зарад будућности', вам обећате а не мерете пар пропалица и пијандура ишћерати зарад исте?:eek:

Neverovatno . :eek:

Vidis da samo prebacuju odgovornost za toliku nesposobnost s jednog na drugog , dok nas evropski put strada . A taman smo se oslobodili jednog balasta , Srba sa Kosmeta i 15 % teritorije , kad evo nam novog .... :rtfm:

U Srbijagasu radi boga oca SPS-ovaca DS-ovaca i SNS-ovaca.

Naprimali su sakom i kapom imaju 10 puta vise zaposlenih od potrebnog broja zato su gubitasi....

To je uz Galeniku glavno preduzece za zbrinjavanje zasluznih kadrova SPS-a u Beogradu.
Pa još više po Novom Sadu gde je sedište kompanije i najviše po crnogorskim selima iz Vrbaske opštine odakle je Bajatović.

A simpatična Zorana već mesecima najavljuje reformu u SPSrbijagasu, i najavljuje, i najavljuje...ko' što Vučko najavljuje hapšenje lopova, a niti jedne osude tj presude :(

- - - - - - - - - -

Pa još više po Novom Sadu gde je sedište kompanije i najviše po crnogorskim selima iz Vrbaske opštine odakle je Bajatović.

Koliko ih je u Karingtonki, pa tek po selima što kažeš..ihaaaaaaaaaaaaaaa, ne zna im se broj

A simpatična Zorana već mesecima najavljuje reformu u SPSrbijagasu, i najavljuje, i najavljuje...ko' što Vučko najavljuje hapšenje lopova, a niti jedne osude tj presude :(

- - - - - - - - - -

Koliko ih je u Karingtonki, pa tek po selima što kažeš..ihaaaaaaaaaaaaaaa, ne zna im se broj
Pa ti sa sela su u Karingtonki , ja živim preko puta , u pola 4 kad nagrnu napolje u gomilama ,a svi pričaju ko Dragan Torbica ili Šćepan Šćekić . :mrgreen:

Cetvrto - pad rejtinga SNS usled kilave borbe protiv korupcije i jos kilavije ekonomije
Peto - povratak Seselja i dalji pad SNS-a
...

Nece Seselj da ih sredi... Prvo ce da SNS funkcioneri skinu Vucica... Prija njima to sto su na vlasti - ali se bune sto ne dolaze na polozaje. Pa pogledaj - nestranacki ministri. Vucic treba da objasni da idolopoklonstvo - ne vredi.

12 godina su obecavali ovo-ono... ili ce da ispune ili ce da izgube izbore. To vazi za sve politicare i stranke.

Ne moze Vucic sam...nazalost Srbija ima samo Vucica.
Jadni smo mi kad nemamo makar trojicu takvih
.

краљу,
за нај пост данаске у постсербии,

candy.jpg
:ok:

Ne moze Vucic sam...nazalost Srbija ima samo Vucica.
Jadni smo mi kad nemamo makar trojicu takvih.

Imali smo i Djindjica... pa su neki bili vrlo zadovoljni time da se nista ne promeni. Ta publika nije otisla, tu je. I opet ce na svaki nacin da se bori za svoj naopaki sistem. Predstavnici te publike su i kod Vucica... vec su jednom imali vecinu. Videcemo koliko ce Vucic moci da se izbori za prevlast u sopstvenoj stranci.

Back