Srbija, zemlja u kojoj zelimo lepo da zivimo

• Začetnik teme Začetnik teme rdeki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
inagadadavida:
Ovo je moj predlog , kako bi Srbija mogla da bude bolje i lepse mesto za zivot........

http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=3284360&postcount=1

Ako ovo ne upali, ostaje jedina sansa, da skupstina, kao sto je svojevremeno izglasala onu glupavu rezoluciju o pripajanju Srbije, Rusiji i Belorusiji.............ovaj puta prelomi pametnije, i izglasa pripajanje Srbije Sjedinjenim Americkim Drzavama........

SERBIA , 51th. STAR IN USA FLAG........
libertymi6.jpg

Ma, nema sansi, propalo '99. Sada moramo prvo sami da očistimo ova govna pa da molimo za tu opciju. Inače se slažem.

Feta Podouri:
Sačekajte malo poštovani Gospodine iz petog razreda, uskoro ... ma šta Vam ja to uopšte objašnjavam... kaz'ce Vam se samo, a onda ... pa nemojte mene kriviti za situaciju koja če Vas snaći!

Kolega,Vase zelje nisu uslisane ali su zato saslusane,znate.Vidite kolega,koliko god se Vi uspinjali na zadnje noge da isprljate,izvredjate i ispljujete zemlju srpskog naroda i njene gradjane,na Vase ogromno,neizmerno i vecito razocaranje,ona opstaje upravo onakva kakvom je zele njeni gradjani.Buduci ste i Vi gradjanin zemlje srpskog naroda,normalno je da imate svoje zelje i vizije.Medjutim,kako ste u istima izdasno nadahnuti,opcinjeni i nadasve beskrupulozno-subjektivno utanaceni,kolega,bilo bi dobro da te Vase zelje pokazete barem kroz prozor.Znate kolega,slazem sa da ste sigurno fenomenalno osposobljeni u virtuelnim elokvencijama zarad efikasnosti prezentacije sopstvene mudrosti,ali znate danas je lep suncan dan i zemlja srpskog naroda mirise jos lepse,znate.

veKsla:
Kolega,Vase zelje nisu uslisane ali su zato saslusane,znate.Vidite kolega,koliko god se Vi uspinjali na zadnje noge da isprljate,izvredjate i ispljujete zemlju srpskog naroda i njene gradjane,na Vase ogromno,neizmerno i vecito razocaranje,ona opstaje upravo onakva kakvom je zele njeni gradjani.Buduci ste i Vi gradjanin zemlje srpskog naroda,normalno je da imate svoje zelje i vizije.Medjutim,kako ste u istima izdasno nadahnuti,opcinjeni i nadasve beskrupulozno-subjektivno utanaceni,kolega,bilo bi dobro da te Vase zelje pokazete barem kroz prozor.Znate kolega,slazem sa da ste sigurno fenomenalno osposobljeni u virtuelnim elokvencijama zarad efikasnosti prezentacije sopstvene mudrosti,ali znate danas je lep suncan dan i zemlja srpskog naroda mirise jos lepse,znate.
Snovi su snovi, ali, kada se otvore oči, kal je ono što prekriva ovu zemlju. Niko me neće ubediti da ovaj jadan i ubori, napaceni narod ne želi nešto drugo, konktretno drugo, samo ne ovo što je nevesela stvarnost. 11. godina nade. pa 5. oktobar, posle toga entuzijazam i razočarenje, višestruko, konačno, ubistvom Zoranovim slom i mrak. Šta Vama dragi moj Gospodine miriše u zemlji Srbiji, toj dolini suza. Ma ne znate Vi dragi moj gospodine šta je to život dostojan čoveka. Da li si ti stajao u kordonu goloruk na pendrek, da li si dobio udarce po ledjima, i verovao da će ti dete živeti u slobodnoj i demokratskoj, a ne mafijaškoj yemlji kojom haraju bezumljem, u kojoj opet pozivaju na oružje i smrt. Ne znaš ti dragi moj Gospodine kako smo bili ponosni ... i bila mi je časrt da sa Zoranom i svim onim koji su verovali njemu i ideji slobode bili u kordonu i koračali napred... Ne znate Vi dragi moj Gospodine... Vi ste bili uvek sa one druge strane barikade!
I ne govorite da Srbijom miriše bilo šta osim truleži!

rdeki:
.

E sada, ako svi zavrse srednje skole i fakultete (da ne bi radili) ko ce obavljati fizicke poslove za koje je dovoljna osnovna skola?

Mislim da tu lezi i koren problema izumiranja sela i prevelikog procenta neobradjenog obradivog zemljista.

Cujem da uvozimo i neke Kineze koji ce raditi u renomiranoj firmi "GRADSKA CISTOCA". Kinezi su inace jako poznati kao narod koji "vodi" racuna o licnoj higijeni.
A sto se tice izumiranja sela - pa ne znam da li ste culi za frapantan broj neozenjenih muskaraca koji ne mogu da nadju slobodne devojke, a s druge strane odnos devojaka i muskaraca je trenutno 5:1 u Srbiji. Problem je samo sto su te devojke u Beogradu, a muskarci ostali na selu ne bi li nastavili da vode svoja domacinstva, pa se ta relacija i odnosi samo i jedino na Beograd. A Beogradjani , izgubljeni u vremenu "daj da brzo steknem neke pare" oberucke prihvataju devojcice sa sela koje ce da tolerisu njihovu razmazenost samo da se u selo ne vrate.
Izgleda da sam dodala temi neku drugu dimenziju, izvinjavam se, ali sinoc mi je drug objasnio zasto ostavlja dugogodisnju devojku (fakultetski obrazovanu Beogradjanku) i zeni se devojkom rumenih obrascica. Izgleda da sam jos uvek pod tim uticajem. Sorry :oops:

Back