Srbija vs Portugal 7.9.2019. 20:45 h

Poruka
21.519
Navodni sastav za veceras

srbijaaaa.jpg

POSLEDNJA VEST: Prodato 45.000 karata za Portugaliju!

FSS pustio još 4.300 na blagajne

https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/poslednja-vest-prodato-45-000-karata-za-portugaliju/336924

На сву срећу па имам Нову С телевизију. Читам да пола Србије неће моћи да гледа на ТВ-у пренос.
Што се тиче састава није он толико битан већ да ли има "хемије" између играча, какав је проток лопте, игра ли се проактивно...а ми ту стојимо слабо кога год да убаце у тим.

На сву срећу па имам Нову С телевизију. Читам да пола Србије неће моћи да гледа на ТВ-у пренос.
Што се тиче састава није он толико битан већ да ли има "хемије" између играча, какав је проток лопте, игра ли се проактивно...а ми ту стојимо слабо кога год да убаце у тим.

Ovo nema smisla.

Prvu utakmicu sa Portugalom je prenosio Sport Klub ali onda su zavrnuli i sad samo Nova S. Nemam taj kanal pa idem na internet da nadjem, tako sam i sa Ukrajinom.

45 000 sns botova na stadionu, moze komotno Vucic da drzi miting pre pocetka, na poluvremenu i na kraju meca.
Не бих се сложио с тим, али мислим да би народ требало да бојкотује одлазак на стадионе јер је плаћање улазница као да финансираш мафију. То сам и раније предлагао. Но ипак...искушење да се гледа Роналдо уживо је прејако.
Што се тиче "хемије" у екипи баш једва чекам да видим Матића и Миливојевића заједно, као и ове остале пањеве око Тадића. Искрено ми га је жао што не игра за неку бољу репрезентацију, овако траћи дар.

Back