Srbija u PC igricama...

Zar niko ne zna da u igrici Rush For Berlin ima misija u Yugoslaviji preciznije u beogradu?
Cak upravljas nasom i ruskom vojskom u misiji. A intro za misiju vredi videti jer je mnogo smesno videti da u igrici likovi pricaju srpski. Ustvari mnogo dobro je uradjeno ja sam se odusevio,kao da gledas otpisane! :)

Cini mi se 5-6 misija u ruskoj kampanji

Zar niko ne zna da u igrici Rush For Berlin ima misija u Yugoslaviji preciznije u beogradu?
Cak upravljas nasom i ruskom vojskom u misiji. A intro za misiju vredi videti jer je mnogo smesno videti da u igrici likovi pricaju srpski. Ustvari mnogo dobro je uradjeno ja sam se odusevio,kao da gledas otpisane! :)

Cini mi se 5-6 misija u ruskoj kampanji

Ne znam,ja stvarno nisam cuo za nju. A reci mi je li ta igrica strategija i koliko je otprilike stara,da vidim hocu li moci da je nabavim? Da,i koji je to deo igre (u slucaju da ih ima vise)?

Ne znam,ja stvarno nisam cuo za nju. A reci mi je li ta igrica strategija i koliko je otprilike stara,da vidim hocu li moci da je nabavim? Da,i koji je to deo igre (u slucaju da ih ima vise)?

strategija, ima samo jedan deo (ima nesto sad sam video zove se rush for the bomb verovatno neka ekspanzija www.rushforberlin.com, ali u onom prvom delu pod nazivom rush for berlin tu ima srba),nije zahtevna ,grafika je sasvim super,i igrica je stara 3-4 godine i mislim da je vredna igranja

Strategija RTS, stara je 2-3 godine, ima i espanzija Rush for Berlin: Rush for the Bomb ali nisam nju igrao. Inace slabo igram strategije. Skini je preko torenta verovatno ima. Ako te mrzi da igras redno nabavi sifre... Ne znam koja je to misija tacno, ali pricaju srpski perfektno.

Ma sta vam je ljudi... izasla je igra koja ce najverovatnije zavladati svetom xD GTA IV
Niko Belic (Nikola Belic)

Niko Bellic is a fictional character in the Grand Theft Auto video game series. He is the main protagonist and playable character of Grand Theft Auto IV. Niko is revealed to be guilty of previous criminal acts in his life, such as murder and human trafficking. He wishes to begin a new life in Liberty City.

During the course of the story, Niko is looking for someone who betrayed his old army unit and will stop at nothing to find him, enlisting help from wherever he can. Niko is said to be between 5’11” and 6’2”, is 30 years of age, 190-200 lbs and is a Serbian veteran of the Bosnian War.[3] A recent video release by Rockstar concentrates on the character of Niko, revealing an almost regretful attitude towards his violent and 'angry' past, but acknowledging his talent managing in hostile environments. The scene closes with a parting thought, leaving the impression that Niko is concerned for the well-being of his soul.
Znaci SRBENDA...WOO HOO.
Ne brinite se, izaci ce i za PC uskoro...

Uspeo sam da iskopam i neke fotkice iz Battlefield mod-a "Srpske Specijalne Jedinice":

BovM86VP.jpg

S125Neva_pored_manastira.jpg

Bov3.jpg

Bov3_dejstvuje.jpg

2K12_KUB_dejstvo.jpg

Oboreni_F117A.jpg

M84_MBT.jpg

M84_mitraljezac.jpg

VJ_Kobre_1.jpg

Slupani_BVP_M80A.jpg

VJ_Kobre_2.jpg

Back