Patriota® Primećen član Banovan Poruka 829 14.11.2010. u 09:57 - SRBIJA U 21. VEKU #1 Škole u katastrofalnom stanju Ma šta nama pričaju tamo neki jevropljani, mi smo ti bre sila!
Giant squid Zainteresovan član Banovan Poruka 296 14.11.2010. u 10:19 - SRBIJA U 21. VEKU #2 Komunista*: Ma šta nama pričaju tamo neki jevropljani, mi smo ti bre sila! Kliknite za proširenje... Kažu da smo svetsko čudo osmo. Ne ozbiljno...ovo je bruka...
Komunista*: Ma šta nama pričaju tamo neki jevropljani, mi smo ti bre sila! Kliknite za proširenje... Kažu da smo svetsko čudo osmo. Ne ozbiljno...ovo je bruka...
Patriota® Primećen član Banovan Poruka 829 14.11.2010. u 11:45 - SRBIJA U 21. VEKU #3 Giant squid: Kažu da smo svetsko čudo osmo. Ne ozbiljno...ovo je bruka... Kliknite za proširenje... Ma sve je ovo jevrejska zavera protivu nas Srba.
Giant squid: Kažu da smo svetsko čudo osmo. Ne ozbiljno...ovo je bruka... Kliknite za proširenje... Ma sve je ovo jevrejska zavera protivu nas Srba.
Giant squid Zainteresovan član Banovan Poruka 296 14.11.2010. u 12:32 - SRBIJA U 21. VEKU #4 Komunista*: Ma sve je ovo jevrejska zavera protivu nas Srba. Kliknite za proširenje... Može biti, može biti...
Komunista*: Ma sve je ovo jevrejska zavera protivu nas Srba. Kliknite za proširenje... Može biti, može biti...